A hormonjaid bábja vagy? Utódtervezés előtt álltok? Teljes laboratóriumi hormonvizsgálat-csomag Nőknek, Férfiaknak, leletértékeléssel, az Oktogonon található laborban

A hormonjaid bábja vagy? Utódtervezés előtt álltok? Teljes laboratóriumi hormonvizsgálat-csomag Nőknek, Férfiaknak, leletértékeléssel, az Oktogonon található laborban

Babavállalás előtt álltok, és tudni akarjátok hormonálisan minden rendben van-e? Indokolatlanul is verejtékezni kezdesz, a szíved szaporábban ver, miközben gyakran az érzelmek libikókáján csücsülsz? Nem, nem a szerelemről van szó, hanem a hormonzavarról, amely fokozott izzadást, szapora szívverést, hajhullást, elhízást, ingadozó lelkiállapotot, pattanásokat, és akár meddőséget is okozhat. Ne hagyd, hogy a hormonok kifogjanak rajtad, ajánlatunk segíthet.

Érték:

Megtakarítás:

51 500 Ft

25 000 Ft

Kedvezményes ár:

26 500 Ft

49%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.24. - 2017.12.22.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére speciális és teljes laboratóriumi Hormon vizsgálatcsomag. Akkreditált lelettel, lelet értékeléssel és szükség esetén tanácsadás laborvezető főorvostól

A vizsgálat csomag a következőket tartalmazza: 

FONTOS: A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni.

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

Hormonrendszered nem más, mint szervezeted finom hangolása, ami tested egészének működésére befolyással bír. A hormonális jellegű, endokrin betegségek rendkívül változatos és félrevezető tüneteket produkálhatnak. Éppen ezért ajánlott rendszeresen ellenőriztetni a hormonális állapotodat.

Abban az esetben kifejezetten ajánljuk, ha babavállalás előtt álltok, vagy, ha az alábbi tünetek közül bármelyiket is tapasztaltad már:

Ajánlatunk révén egy teljes hormonkivizsgálás csomag lehet a tied, mely az Oktogonon található akkreditált laborba szól, ahol egyedülállóan laborvezető főorvos irányítása alatt zajlik a vizsgálat, és kiértékelés is. 

Dr. Sanih Loai laborvezető főorvos több mint 20 éve praktizál. Kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője, és a hazánkban forgató filmsztárok is gyakran fordulnak hozzá a panaszaikkal.

A hormonális betegségek diagnosztizálása azért igényel nagy szakértelmet, és tapasztalatot, mert ugyanazt a tünetet többféle endokrin mirigy hormontermelési zavara is okozhatja. Ha azt gyanítod érintve vagy, akkor a teljes hormonális laboratóriumi vizsgálatot érdemes elvégeztetned.

A teljes laboratóriumi hormonális vizsgálatcsomag tartalma:

A vérvétel kellemes, nyugodt körülmények között történik, várakozás nélkül. A vizsgálat eredményeiről validált lelet készül, amelyet e-mailen kapsz meg, így később is hasznát veheted. 

A következőkben felsoroljuk azokat az okokat, melyek a hormonzavarok hátterében állhatnak, valamint az ezekre figyelmeztető tüneteket is:

Pajzsmirigy probléma tünetei: indokolatlan hízás vagy fogyás, struma, alvásproblémák, nagyfokú bőrszárazság, zaklatottság, fáradékonyság, fokozott izzadás, feledékenység, fázékonyság, hajhullás, könnyezés, szem kidülledése vagy szúródása, lábdagadás, vérnyomásproblémák, arc felpuffadása, szívritmuszavarok, hasmenés vagy székrekedés, izomgyengeség, gyermekeknél növekedési zavar, serdülési zavarok, vércukorszint megemelkedése, kisebb libidó, a hölgyeknél menstruációs zavar, az uraknál potenciazavar. 

Mellékvese zavar tünetei: striák a hason, hízás vagy fogyás, vagy túl magas vagy túl alacsony vérnyomás, fáradékonyság, izomgyengeség, megemelkedett vagy alacsony vércukorszint, reggelente jelentkező fejfájások, sóéhség, barnás bőrelszíneződés, hasi fájdalmak, hányás vagy hasmenés, elvékonyodó szőrzet, száraz bőr, instabil hangulat, depresszióhajlam, alvászavarok, aknék, nőknél hangszínváltozás.

Nemi mirigyek zavarának tünetei (petefészek, here): Hölgyeknél- fokozott szőrnövekedés, menstruációs zavar, meddőség, hajhullás, klimax-szerű hőhullámok, hangulatingadozás, csökkenő libidó, bőrszárazság, csontritkulás. Uraknál- a nemzőképesség csökkenése, potenciaproblémák, emlőnövekedés, hízékonyság, szőrzet ritkulása vagy elvesztése.

Mellékpajzsmirigy problémák esetén: Fokozott csontképződés vagy csontritkulás, izomgörcsökre való fokozott hajlam, látásromlás, izomgyengeség, vérnyomás- és szívritmus problémák, hangulati zavarok, hasi panaszok.

Agyalapi mirigy zavarának tünetei: Minden fentebb említett szimptóma előfordulása lehetséges, mert a fenti mirigyek szabályozásáért is felel az agyalapi mirigy, így a belőle áradó probléma is szerteágazóbb lehet.

Ha plusz növekedési hormon szabadul fel: a kéz, a láb, az orr, a fül, az áll megnövekedésével járhat. A fogak eltávolodhatnak egymástól, az ízületekben fájdalom jelentkezhet. A testszag erősödik, és kellemetlenné válhat, nagyfokú izzadékonyság lesz jellemző. Szív- és vérnyomásproblémákat is okozhat. A menzesz kaotikussá válhat, tejcsorgásra is figyelmesek lehetnek a hölgyek. Gyermekek esetében pedig óriásnövés figyelhető meg.

Ha túl kevés növekedési hormont termel a szervezet: a gyermekek alacsonyak maradnak, felnőtteknél pedig a zsírosodás felé tolódik el a zsír-izom arány.

A prolactin (a tejelválasztást serkentő hormon) túltermelődése: Férfiaknál is tejcsorgást, továbbá potenciazavart, és meddőséget okozhat. Hölgyeknél menzesz problémák, libidócsökkenés, meddőség.

Hasnyálmirigyből adódó problémák tünete: Az inzulin hiánya miatt cukorbetegség alakulhat ki.

Már csak a biztonság kedvéért is érdemes elvégeztetni ezt a vizsgálatot, de a tünetek fennállása esetén, és babavárás előtt, vagy változó kor esetén különösen ajánlott.

Kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni (Hétfő-Péntek délelőtt, de főleg a vérvételi napokon 8:00-12:00-ig): +36 (20) 982 81 75

Vérvétel időszaka: szerda

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika
1066 Budapest,
Oktogon tér 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes szakorvosi neurológiai kivizsgálás

Teljes szakorvosi neurológiai kivizsgálás

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

12 510 Ft

Kedvezményes ár:

12 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 18:10:14

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, tanácsadással

Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, tanácsadással

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 17:50:14

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

Termográfiás állapotfelmérés sugárterhelés nélkül, Győrben és Budapesten.

Termográfiás állapotfelmérés sugárterhelés nélkül, Győrben és Budapesten.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!