HIFU Ultratherapy bőrfiatalítás, plasztikai hatékonysággal a teljes arcon, tokaeltüntetéssel
Megdöbbentően eredményes bőrfiatalítás: ​HIFU Ultratherapy bőrfiatalítás, plasztikai hatékonysággal a teljes arcon, tokaeltüntetéssel (Férfiaknak is)

Megdöbbentően eredményes bőrfiatalítás: ​HIFU Ultratherapy bőrfiatalítás, plasztikai hatékonysággal a teljes arcon, tokaeltüntetéssel (Férfiaknak is)

A korod helyett végre fontosabb dolgokkal is törődhetsz, mert ajánlatunknak hála még nincs itt az ideje, hogy sirasd a fiatalságodat! Végre nem csak a plasztikai megoldások eredménye mérhető a letagadható évek számában, de már Hazánkban is elérhető a HIFU: Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológia, mely révén a bőröd mélyebb rétegeiben is tartósan fiatalodhatsz újjá.

Érték:

Megtakarítás:

90 000 Ft

50 100 Ft

Kedvezményes ár:

39 900 Ft

56%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.05.08. - 2019.07.26.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas extra HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés teljes arcra +toka (garantált, ellenőrizhető 600-700 lövés). (kb. 90-120 perc)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A HIFU kezelés egy olyan ultramodern és megbízható kozmetikai eljárás, amivel végre valóban annyi éves lehetsz, amennyinek érzed magad. És ez annál hamarabb bekövetkezhet, minél előbb lecsapsz erre az ajánlatra. 

Gondolj bele, hogy a húszas éveid múltával mennyit költesz különböző kencékre és félmegoldásokra, hogy 1-2 évet letagadhass. Ezzel az ajánlattal, azonban az említett erőfeszítéseket is megspórolhatod, és többet is letagadhatsz, mint 1-2 év. Ráadásul évekig lehetsz 20, ha 30 vagy, 30, ha negyven, 40, ha 50. Szóval, mire vársz még? Kérd mihamarabb, és legyél már most fiatalabb!

Budapest belvárosában, a Kontúr Face & Body Szalon berkein belül Te is igénybe veheted ajánlatunkkal ezt a különleges, értékes kezelést, amivel arcbőrödet, miközben a feszesítés hatására az öregítő tokának is búcsút inthetsz.

Mindkét nem képviselőinek örömére egy teljes arcra, és tokára szóló  HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelést kínálunk, melynek során 3 eltérő fejjel, 3 különböző mélységben, több irányban összesen  600-700 fókuszált ultrahangos lövést visznek fel a kezelt területekre.

Ezek több ezernyi termo-sérülési pontocskát eredményeznek a bőrben. A több rétegben felvitt sérülési pontmátrixnak köszönhetően beindul a természetes bőrfiatalodási folyamat, mely igazán látványos eredményhez vezet. 

Aki próbálta, az tudja, hogy az eredmény minden pénzt megér!

Mi adja más non-invazív kezelésekkel szemben a HIFU kezelés sikerét?

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra, ráncokra, megereszkedésre stb. 

Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. 

Ez öt, rendkívül fontos folyamatot indít el a bőrben. Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény. 

A HIFU kezelés 5 jótékony hatása a bőrre: 

1) Beindítja a kollagén újramodellezését 
2) Beindítja az elasztin-termelést 
3) Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását 
4) Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot 
5) Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt. 

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalít, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, hanem természetes és tartós.

Miért érdemes HIFU kezelést igénybe venni? 

Mert egyszerre három mélységben történik a kezelés, azaz egyszerre három rétegben hozza létre a koagulációs zónákat. Mert több irányban végzi el a kezelést (keresztrácsosan), így sokkal sűrűbb ponthálózatot hoz létre a bőrben. 

A HIFU kezelés a non-invazív, de felszínen ható szalonkezelések és a műtéttel, vágással és hosszú gyógyulási idővel járó plasztikai beavatkozások közötti tökéletes átmenetet jelenti. Az összes technológia közül a fókuszált ultrahangos kezelés jut a legmélyebbre, éri el a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és jár a legkevesebb kockázattal. 

A kezelés komolyságából adódóan érdeklődj a kizáró okokról a szolgáltatónál (pl.: pacemakerrel nem vehető igénybe, de fogimplantátummal igen, stb...). 

FONTOS! HIFU ajánlat és HIFU ajánlat között a lövések száma eltérhet. A Kontúr Alakformáló Szalon garantálja (ellenőrizhető) az adott területek kezeléséhez az 600-700 lövés alkalmazását. 

A kezelést még értékesebbé teszi az a tény, miszerint hatására a fiatalodás még 2-3 hónapig folytatódik, és a kollagén folyamatos termelődése mellett kb. ekkora alakul ki a végleges eredmény.

Kiknek ajánljuk a kezelést?

Kérd most, és legyél minél előbb fiatalabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Face and Body

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Face and Body 

1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

9 nap 23:53:14

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

20 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

3 nap 0:53:20

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak