Orvost/vizsgálatot/kezelést keresel sürgősen? Segítünk!

2019.01.25. 13:00 Medibon

Orvost/vizsgálatot/kezelést keresel sürgősen? Segítünk!

ORVOS, VIZSGÁLAT, KEZELÉS kereső szolgáltatással bővült a kínálatunk! Ha magánúton szeretnéd kivizsgáltatni, kezeltetni magad, és aktuális ajánlataink között nem találsz olyat, amire éppen szükséged van, akkor ⬇️

KATTINTS az AJÁNLATOT KÉREK feliratra, írd meg nekünk, milyen ORVOST/VIZSGÁLATOT/KEZELÉST keresel, vagy, hogy milyen panaszaid vannak, és lehetőség szerint MELYIK VÁROSBAN keresel megoldást.

Ezt követően hamar felvesszük veled a kapcsolatot, és tájékoztatunk a lehetőségekről!

Jó tudnI❗️ A KERESŐ szolgáltatás INGYENES, és nem kötelez az ajánlat elfogadására! Ha pedig elfogadod az ajánlatot, FIZETNI A HELYSZÍNEN KELL, a vizsgálat / a kezelés igénybevétele után.

(Az ajánlat kéréshez, kérjük fogadd el az ÁSZF-ünket, és az Adatvédelmi tájékoztatónkat.)

AJÁNLATOT KÉREK

 

Pl.:  képalkotó diagnosztikák (CT, PET CT, RTG, Mammográfia, MR, UH), szakorvosok, kezelések, sőt, akár a kis kedvenceknek is segítséget nyújthatunk (kisállat MR, CT vizsgálatok).

 • Segítünk megtalálni a Te problémádra szakosodott orvost, vizsgálatot, a kezelést, a klinikát, azaz MEGBÍZHATÓ ORVOSI ELLÁTÁST!
 • A problémádra szabott EGYEDI VIZSGÁLATI CSOMAGOKAT kínálunk Neked, melyekben orvosi szolgáltatásokat, vizsgálatokat, kezeléseket ajánlunk!
 • A fájdalmaid, panaszaid alapján segítünk megtalálni a megfelelő szakorvost a mielőbbi GYÓGYULÁSODÉRT!

Gyorsan találunk számodra megoldás(oka)t, és rendelkezésedre állunk a felmerülő kérdéseiddel! Előre egyeztetett időpontra fogsz érkezni, hogy ne kelljen várakoznod, és például beutalóra, vagy TB kártyára sem lesz szükséged hozzá!

Amiért érdemes a segítségünkkel intézni a magánorvosi ellátást 

 • Tapasztalat, kiépült kapcsolatrendszer, biztonságos és gyors ügyintézés. Több mint 5 éve dolgozunk azért, hogy a hozzánk fordulóknak magas színvonalú, szakmailag releváns egészségügyi szolgáltatásokat kínálhassunk. Számos magánorvosi rendelővel, laborral állunk szerződésben, emiatt könnyen, gyorsan megtaláljuk az igényeid szerinti szolgáltatást. Ezáltal időt és energiát spórolunk neked. Gyorsabban kézhez kaphatod az eredményeidet, és időben orvosolhatod a felmerülő egészségügyi problémákat.
 • Egészségpénztári számla kiállítása. Legtöbb partnerünk egészségpénztárakkal elszámolható számlát tud kiállítani az adott vizsgálat helyszínén.
 • Gyorsaság, hatékonyság. Rövid várakozási idővel juthatsz vizsgálati, kezelési időpontokhoz az általunk ajánlott magánegészségügyi szolgáltatóknál, rendelőkben, és így sorban állás nélkül eshetsz át a szükséges vizsgálatokon.
 • Rugalmas időpont-egyeztetés. Az általunk javasolt magánorvosok rendelései jobban igazodnak a pácienseknek is megfelelő időpontokhoz, így gyakoriak a kora reggeli, a munkaidő előtti, a munkaidő utáni, vagy akár hétvégi rendelési időpontok.
 • Korszerűség, felszereltség, modern műszerek. A magánorvosi intézmények korszerű, sok esetben a legmodernebb orvosi berendezésekkel, eszközökkel végzik a vizsgálatokat, kezeléseket.
 • Eredmények gyorsan, pontosan. Minden tesztet vagy eredményt gyorsan kezelnek a magánszektorban, emiatt a páciensek általában gyorsabban hozzáférhetnek a leleteikhez, kiértékeléseikhez, ráadásul a korszerű orvosi eszközök miatt a diagnózisok pontosabbak.
 • Orvosválasztás, és egyéni figyelem. Könnyedén tájékozódhatsz az orvosok szakmai történetéről, az esetek többségében arról is dönthetsz, ki végezze a vizsgálatokat, kezeléseket. Teljes mértékben az egyéni szükségleteidre összpontosítanak. 
 • Egyénre szabott figyelem és ellátás. Az előre egyeztetett időpontok miatt nincs túlterhelés, ezért a maximális egyéni figyelemben részesülsz, nem egy sablonos megoldással engednek utadra.
 • Komfortos környezet. Kellemes, kényelmes környezetben történik a rendelés. A vizsgálatok, kezelések után bekövetkező fertőzések kockázata jelentősen kisebb. 
 • Maximális diszkréció és gondos adatvédelem. A magánorvosi rendelőkben a személyes adataid maximálisan védve vannak a legújabb GDPR előírások szerint. 
 • Professzionalitás. Az általunk ajánlott intézményekben a kiváló betegellátás a cél, ezért minden vizsgálat, kezelés, lelet, kiértékelés, kérdés, kérés az előre megszabott határidőn belül intéződik.

Állunk rendelkezésedre. Fordulj hozzánk bizalommal!

Hozzászólások

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak