Orvost/vizsgálatot/kezelést keresel sürgősen? Segítünk!

2019.01.25. 13:00 Medibon

Orvost/vizsgálatot/kezelést keresel sürgősen? Segítünk!

ORVOS, VIZSGÁLAT, KEZELÉS kereső szolgáltatásunk: ha magánúton szeretnéd kivizsgáltatni, kezeltetni magad, és az ajánlataink között nincs megfelelő, akkor 

Egészen időpontfoglalásig segítünk, és elintézünk neked mindent. Azaz a munkánk nem ér véget azzal, hogy ajánlatot teszünk, elmondjuk mik a lehetőségeid, kihez fordulhatsz. Mi a Neked megfelelő időpontot is elintézzük!

Jó tudnI! A KERESŐ szolgáltatás INGYENES, és nem kötelez az ajánlat elfogadására! Ha pedig elfogadod az ajánlatot, FIZETNI A HELYSZÍNEN KELL, a vizsgálat / a kezelés igénybevétele után.

KATTINTS az AJÁNLATOT KÉREK feliratra, vagy HÍVJ minket ( 06-1-49-00-253), és mondd el milyen ORVOST/VIZSGÁLATOT/KEZELÉST keresel, vagy hogy milyen panaszaid vannak, és lehetőség szerint MELYIK VÁROSBAN keresel megoldást. Ezt követően hamar felvesszük veled a kapcsolatot, és tájékoztatunk a lehetőségekről!

(Az ajánlat kéréshez, kérjük fogadd el az ÁSZF-ünket, és az Adatvédelmi tájékoztatónkat.)

AJÁNLATOT KÉREK

vagy

Hívj minket: 06 1 49-00-253 

 (minden nap 8-20 óráig)

Pl.:  képalkotó diagnosztikák (CT, PET CT, RTG, Mammográfia, MR, UH), szakorvosok, kezelések, sőt, akár a kis kedvenceknek is segítséget nyújthatunk (kisállat MR, CT vizsgálatok).

 • Segítünk megtalálni a Te problémádra szakosodott orvost, vizsgálatot, kezelést, klinikát, azaz MEGBÍZHATÓ ORVOSI ELLÁTÁST!
 • A problémádra szabott EGYEDI VIZSGÁLATI CSOMAGOKAT kínálunk Neked, melyekben orvosi szolgáltatásokat, vizsgálatokat, kezeléseket ajánlunk!
 • A fájdalmaid, panaszaid alapján segítünk megtalálni a megfelelő szakorvost a mielőbbi GYÓGYULÁSODÉRT!

Gyorsan találunk számodra megoldás(oka)t, és a felmerülő kérdéseid kapcsán is állunk rendelkezésedre! Előre egyeztetett időpontra fogsz érkezni, hogy ne kelljen várakoznod, és például beutalóra, vagy TB kártyára sem lesz szükséged hozzá!

Amiért érdemes a segítségünkkel intézni a magánorvosi ellátást 

 • Tapasztalat, kiépült kapcsolatrendszer, biztonságos és gyors ügyintézés. Több mint 5 éve dolgozunk azért, hogy a hozzánk fordulóknak magas színvonalú, szakmailag releváns egészségügyi szolgáltatásokat kínálhassunk. Számos magánorvosi rendelővel, laborral állunk szerződésben, ennek köszönhetően könnyen, gyorsan megtaláljuk az igényeid szerinti szolgáltatást. Ezáltal időt és energiát spórolunk neked. Gyorsabban kézhez kaphatod az eredményeidet, és időben orvosolhatod a felmerülő egészségügyi problémákat.
 • Egészségpénztári számla kiállítása. Legtöbb partnerünk egészségpénztárakkal elszámolható számlát tud kiállítani az adott vizsgálat helyszínén.
 • Gyorsaság, hatékonyság. Rövid várakozási idővel juthatsz vizsgálati, kezelési időpontokhoz az általunk ajánlott magánegészségügyi szolgáltatóknál, rendelőkben, és így sorban állás nélkül eshetsz át a szükséges vizsgálatokon.
 • Rugalmas időpont-egyeztetés. Az általunk javasolt magánorvosok rendelései jobban igazodnak a pácienseknek is megfelelő időpontokhoz, így gyakoriak a kora reggeli, a munkaidő előtti, a munkaidő utáni, vagy akár hétvégi rendelési időpontok.
 • Korszerűség, felszereltség, modern műszerek. A magánorvosi intézmények korszerű, sok esetben a legmodernebb orvosi berendezésekkel, eszközökkel végzik a vizsgálatokat, kezeléseket.
 • Eredmények gyorsan, pontosan. Minden tesztet vagy eredményt gyorsan kezelnek a magánszektorban, emiatt a páciensek általában gyorsabban hozzáférhetnek a leleteikhez, kiértékeléseikhez, ráadásul a korszerű orvosi eszközök miatt a diagnózisok pontosabbak.
 • Orvosválasztás, és egyéni figyelem. Könnyedén tájékozódhatsz az orvosok szakmai történetéről, az esetek többségében arról is dönthetsz, ki végezze a vizsgálatokat, kezeléseket. Teljes mértékben az egyéni szükségleteidre összpontosítanak. 
 • Egyénre szabott figyelem és ellátás. Az előre egyeztetett időpontok miatt nincs túlterhelés, ezért a maximális egyéni figyelemben részesülsz, nem egy sablonos megoldással engednek utadra.
 • Komfortos környezet. Kellemes, kényelmes környezetben történik a rendelés. A vizsgálatok, kezelések után bekövetkező fertőzések kockázata jelentősen kisebb. 
 • Maximális diszkréció és gondos adatvédelem. A magánorvosi rendelőkben a személyes adataid maximálisan védve vannak a legújabb GDPR előírások szerint. 
 • Professzionalitás. Az általunk ajánlott intézményekben a kiváló betegellátás a cél, ezért minden vizsgálat, kezelés, lelet, kiértékelés, kérdés, kérés az előre megszabott határidőn belül intéződik.

Állunk rendelkezésedre. Fordulj hozzánk bizalommal!

Hozzászólások

Figyelmedbe ajánljuk!

A pajzsmirigyrák tünetei

A pajzsmirigyrák tünetei

A pajzsmirigydaganat korai észlelése életmentő lehet, egyébként akár kézzel is kitapintható a probléma. Nézzük mit kell tudni a tüneteiről, a típusairól, a vizsgálatáról, és a kezeléséről.

Felelősségteljes gazdik figyelmébe: ha MR-re viszed, talán tovább élhet!

Felelősségteljes gazdik figyelmébe: ha MR-re viszed, talán tovább élhet!

Mindig hebrencs kutyusod egy ideje feltűnően vonakodik a sétától, és a mozgása is bizonytalanabb? Ne fogd a korára vagy a testsúlyára. Pontos diagnózissal, időben történő kezeléssel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy kis kedvenced még sokáig boldogíthasson jelenlétével. Cikkünkből kiderül, hogyan segíthetnek ebben a pontos és fájdalommentes kisállat MR-vizsgálatok.

Hatékony megoldás az elhúzódó betegségek okainak feltárására: mellkasi, hasi és kismedencei kontrasztanyagos CT-vizsgálat

Hatékony megoldás az elhúzódó betegségek okainak feltárására: mellkasi, hasi és kismedencei kontrasztanyagos CT-vizsgálat

A telefonkönyvedben lassan több az orvosok telefonszáma, mint az ismerőseidé? A rendelőben már a takarító is a neveden szólít? Bizonyos egészségügyi panaszok okait nem mindig lehet gyorsan és egyszerűen feltárni. Ha több kezelés és vizsgálat is kudarcot vallott nálad, továbbra is visszatérő betegségek, krónikus tünetek gyötörnek, a háttérben ismeretlen eredetű gyulladások, gócok húzódhatnak meg, és gyengítik le napról napra egyre inkább a szervezetedet.