A francia könnyedség titka:<br />
13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, Physiomins fogyasztó SIKER-kúra, személyre szabva (-4-6 kg / 4 hét) Hölgyeknek!

A francia könnyedség titka:
13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, Physiomins fogyasztó SIKER-kúra, személyre szabva (-4-6 kg / 4 hét) Hölgyeknek!

A Physiomins francia fogyasztó SIKER-kúrájától úgy érezheted magad sikeresnek a fogyásban, hogy közben nem gyötör szorongás, és kínszenvedés nélkül faraghatod ideálisabbá az alakodat, mind esztétikai, mind pedig egészségügyi vonatkozásban.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük

Érték:

Megtakarítás:

110 500 Ft

91 510 Ft

Kedvezményes ár:

18 990 Ft

83%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.02.04. - 2019.04.19.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 13 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program 
Személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás

A program személyre szabott, a kezelések felépítése és ütemezése egyéntől függő, és kb. 1 hónapos programnak felel meg. A 13 kezelés 9-10 alkalom, melyek a fogyás szempontjából a legideálisabb módon oszlanak meg.

Az alábbi kezeléseket variálják:

1 alkalom időtartama: kb. 45-90 perc, az egy alkalommal elvégzett kezelések számának függvényében. (Egy alkalom időtartama magában foglalja a konkrét kezelést megelőző előkészületek és az utófolyamatok idejét is.).

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az eljárás egy francia orvos csoport kezei közül került ki, ők állították össze a személyre szabott, sikermegoldást az elhízással szemben a Physiomins kúra formájában.

Hazánkban, Budapesten a professzionális Physiomins Francia Fogyasztóközpontban ajánlatunk révén most Te is lefogyhatsz ezzel a megoldással, mely minden pillanatát tökéletesen Rád szabják, annak érdekében, hogy a végeredmény egyezzen a céljaiddal.

Egy 13 kezeléses, személyre szabott Physiomins kúrára invitálunk, ami kb. egy 1 hónapos kúrának felel meg, ez alatt az idő alatt 4-6kg feleslegnek mondhatsz búcsút, illetve 1-2 ruhamérettel válhatsz karcsúbbá. A 13 kezelés körülbelül 9-10 alkalomnak felel meg. 

Ezzel a testközeli megoldással mindössze egyetlen hónapra lesz szükséged ahhoz, hogy a legmakacsabb területekről is, jojó-effektus nélkül, feszes tónusokkal fogyhass. 

Ahelyett, hogy feladnád, és nassolásba fojtanád a bánatod, koncentrálj a megoldásra, mert a túlsúly nem csak az önbizalmadra telepszik rá, hanem a szerveidre is, amik így nehezebben látják el feladataikat a testedben. Érdemes mindent megtenned, hogy valóban megkönnyítsd a helyzeted már csak az egészséged szempontjából is.

A Physiomins kúra speciálisan a Te igényeidhez és alkatodhoz mérten segít csökkenteni a súlyodat és a méreteidet, méghozzá  igazán professzionális körülmények között, látványos és kellemes megoldásokkal.

A kúra során a következő kezeléseket variálják:

Néhány szó a Physiomins fogyasztó kúrás program hatékonyságáról:

A testkezelő programot személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás előzi meg.

Azaz nem egy általános sémát próbálnak rád erőltetni, hanem egy VALÓBAN MŰKÖDŐ fogyasztó stratégia mentén dolgozzák le rólad a felesleges zsírréteget.

A különböző zsírégető hatóanyagokkal végzett meleg kezelések, a bizonyítottan hatékony mikroáramos zsírbontás és a méregtelenítést serkentő, cellulit-mentesítő nyirokmasszázs kombinációjával 1hónap alatt búcsút inthetsz az integető izmodnak, a fodrozódó pocinak, vastag comboknak, hurkáknak stb.

A 13 kezelésből álló programot úgy szabják rád a szakemberek, hogy az alkatodnak, súlyfeleslegednek, kritikus területeidnek és az elvárásaidnak leginkább megfelelő ütemben és mértékben fogyhass. Így nem csak gyorsan, de biztonságosan is adhatsz le akár 4-6 kilót, és 1-2 ruhaméretet 1 hónap alatt.

Ráadásul a Physiomins fogyókúrás testkezelő program abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelésekből áll. Mi több, kényelmes, látványos, lehengerlő, azaz mindenki rajong érte, aki valaha kipróbálta. Igazi biztosíték, aminek a segítségével sohasem hízhatsz el visszafordíthatatlanul. Persze, ehhez az is kell, hogy odafigyelj magadra. 

Válaszd a könnyebb utat, és élvezd új, csodás alakod. Kérd még ma a kúrát.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 857 01 23 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: hétfő-szerda 12:00-20:00 óráig;
kedd-csütörtök 7:00-18:00 óráig.

 

Beváltás helye

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1021 Budapest,
Tárogató út 2-4. (IBS Office Center)
(Ingyenes parkolási lehetőséggel)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Kardiológiai terheléses kivizsgálás csomag a Corvin Medical Orvosi Központ

Kardiológiai terheléses kivizsgálás csomag a Corvin Medical Orvosi Központ

Érték:

Megtakarítás:

32 000 Ft

14 010 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

4 nap 16:36:40

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Fül-orr-gégészeti vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban