Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

A sárgulást hagyd meg az őszi leveleknek: Zománc-kímélő Led lámpás fogfehérítés, fogkő-eltávolítással, 3-5 árnyalattal fehérebb fogak. 7̶0̶ 0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 9.990Ft!

A sárgulást hagyd meg az őszi leveleknek: Zománc-kímélő Led lámpás fogfehérítés, fogkő-eltávolítással, 3-5 árnyalattal fehérebb fogak. 7̶0̶ 0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 9.990Ft!

Van, aki a menyasszonyi ruhához szeretne fehérebb mosolyt, mások a paradicsomszószos ételek és a vörösboros vacsorák, esetleg a koffein vagy a dohányzás sárgás-barnás nyomait tüntetnék el. Bármi legyen is a fogfehérítés apropója, fontos, hogy zománc-kímélő megoldást válassz. Ne kísérletezz otthon, mert óriási károkat okozhatsz magadnak. Most legkevesebb vesződséggel járó, hatékony és kíméletes megoldást választhatod ezzel az ajánlattal. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

70 000 Ft

60 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.09.02. - 2016.11.11.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló LED lámpás fogfehérítés, polírozás, fogkő-eltávolítás. (kb. 1,5 óra)

A fájdalommentes eljárás* 3-5 árnyalattal fehérebb fogakat eredményez.

Fontos: 18 éven felülieknek ajánljuk!

A makulátlan Led lámpás fogfehérítés menete:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az évek során, ahogy a lelkünk is egyre kevésbé őrzi meg a gyermeki naivitást, úgy a fogainkon is nyomot hagy az idő. És persze az elfogyasztott ételek, italok. Különösen igaz ez a kávéra, a vörös borra, a piros szószos ételekre, a cukros üdítők fogyasztására. De a dohányzás sárgító hatásáról se feledkezzünk meg. 

Plakkot képeznek a fogakon az ételek nyálban kikristályosodott maradékai, ez pedig fogkő-problémához vezet, amely ugyancsak visszaköszönhet a mosolyunkról.

Ezek nem csak esztétikailag rombolhatják a megjelenésünket, hanem a szájhigiéniánkat is tönkre tehetik, ugyanis gyulladásokhoz vezethetnek, elhanyagoltabb esetben pedig a rossz szájszagon túl fogvesztést is okozhatnak.

Ajánlatunkkal egészségessé, makulátlanul tisztává, és fehérebbé varázsoltathatod a fogsorodat, mely az üde lehelettel, és magabiztossággal is felruház.

A White-Smile Fogászaton- amely jól megközelíthető, frekventált helyen található -egy zománc-kímélő LED lámpás fogfehérítésen, és polírozáson vehetsz részt, melyet a tartós eredmény érdekében fogkő-eltávolítás előz meg.

A makulátlan Led lámpás fogfehérítés menete:

A White-Smile Fogászat profi csapata korszerű gépekkel, és modern eszközparkkal biztosítja a fájdalommentes kezelést. A családias légkör, a képzett, barátságos fogorvosok a Te bizalmadat is el fogják nyerni.

Ne hagyd, hogy fogaid elsárguljanak, mint az őszi levelek. Legyen hófehér, tiszta és ragyogó az a mosoly, és alkalmazd bátran többet!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

White-Smile Fogászat

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30 341-6675-ös számon.

FONTOS: A lefoglalt időpontod előtt 24 órával van lehetőséged azt lemondani, és módosítani következmény nélkül.(Ha nem mondod le időben, vagy nem jelensz meg a lefoglalt időpontban, akkor legközelebb a helyszínen fizetendő +3.000 Ft-ért lesz lehetőséged a bónt beváltani. A késéssel rövidül a kezelés.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

White-Smile Fogászat
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 65. IV.4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

55 000 Ft

28 010 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

4 nap 4:46:19

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál