Hogy ne érjenek utol a letagadott évek: Vékonyszálas ORVOSI biolifting bőrfeszesítő kezelés 45-50 feletti nőknek, férfiaknak egyaránt 19.900 Ft előleggel (a maradék 180.000 Ft-ot a helyszínen lehet rendezni)

Hogy ne érjenek utol a letagadott évek: Vékonyszálas ORVOSI biolifting bőrfeszesítő kezelés 45-50 feletti nőknek, férfiaknak egyaránt 19.900 Ft előleggel (a maradék 180.000 Ft-ot a helyszínen lehet rendezni)

Mindig letagadhattál minimum 5 évet az életkorodból, de már elmúltál 40, és úgy érzed minden letagadott év utolért? itt a hatékony megoldást a sokak által közkedvelt és keresett Vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezelés, amely 45-50 éves hölgyeknél és uraknál egyaránt eredményes.

Érték:

Megtakarítás:

259 000 Ft

59 100 Ft

Előleg:

19 900 Ft

23%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.06. - 2018.01.12.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 1 alkalmas Vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezelés nőknek, férfiaknak egyaránt. (kb. 90 perc)
+ kontroll vizsgálat (1 hét múlva)

Fontos: Az ajánlat kedvezményes ára 199.900 Ft, amiből az előleg 19.900 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 180.000 Ft

Javasolt korosztály: 45-50+

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a terápia után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely el tudsz számolni az egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A mai világ olyan tempót diktál, amiben egyszerűen „nem lehet”, de főleg nem akarunk megöregedni. A modern szépészeti, orvos esztétikai eljárásoknak hála, nem is kell. 

Ajánlatunk révén most a Vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezelés révén te is visszanyerheted fiatal arcvonásaidat a ráncok alól. A kezelést elsősorban 45-50+ korosztályba tartozó nőknek, férfiaknak ajánljuk.. 

Amit érdemes tudni a Vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő terápiáról

A műtét nélküli bőrfeszesítő kezelés egyik legújabb eleme az ún. vékonyszál behúzásos biolifting terápia.Ez az eljárás ott is eredményes, ahol a Drakula kezelés kevésnek bizonyul. A vékonyszálas biolifting kezelés során vékony felszívódó szálakat juttatnak a bőr megfelelő rétegébe vékony tűk segítségével. A kezelés után egy hét, majd három hónap múlva esedékes a kontroll vizsgálat.

A speciális bőrfeszesítés során a bőrbe behúzott felszívódó fonalak olyan reakciót váltanak ki a bőr alatti kötőszövetben, melynek hatására fokozott kollagén termelés indul meg. Ez a biológiai inger a kötőszöveti réteg összehúzódása révén fejti ki feszesítő/lifting hatását. A különböző irányokban egymást keresztező szálak a frissen kialakuló kollagén rostoknak egy térhálós szerkezet vázát biztosítják, ami elengedhetetlen a bőr feszes, tónusos tartásához. A vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezeléstől három hónap elteltével már nem várható további változás, addig kialakul a kollagén rácsszerkezet végleges tartása. Ezért a három hónapos korban esedékes kontroll során egyeztethetsz a kezelést végző szakemberrel a további teendőkről, amennyiben a kívánt eredményt fokozni szeretnéd, és még pár évet letagadnál. 

A Vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezelés menete 

1. Az orvosi konzultációt és a tájékoztató elolvasását követően fénykép készül az arcodról 3 irányból – ez az előírásnak megfelelő dokumentációhoz szükséges, semmilyen nyilvános fórumon nem lesz látható -, majd mikrodermabráziós kezelés következik, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal fokozva az eljárás hatékonyságát. Ez részben felpezsdíti a bőr vér- és nyirok keringését, részben hatékonyabbá teszi az érzéstelenítő krém beszívódását. 

2. Ezt követően egy érzéstelenítő krémes pakolást helyeznek fel, annak érdekében, hogy a kezelés fájdalommentes legyen.

3. Végül a behatási időt követően bevezetik a felszívódó vékony szálakat, a bőr állapotának és megereszkedettségének megfelelően megtervezett minél jobb lifting hatás elérésére. (Kb.: 100 szál kerül behúzásra). A kezelési kb. 90 percet vesz igénybe.

Hogy kinek ellenjavallott, azt a szolgáltató oldalán ide kattintva lehet elolvasni.

Hasznos tanácsok a vékonyszálas biolifting bőrfeszesítő kezelés előttre: 

A kezeléstől várható eredmény

A vékonyszál biolifting bőrfeszesítő kezelést követően az fokozott kollagén termeléssel átépülő bőr simább, feszesebb, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása esetén fokozott hidratáltsági szintet tartó, tehát ún. jobb tónusú lesz. Hatása, az összes többi lifting eljáráshoz hasonlóan, egyénileg változó, a saját szervezeti reakcióidnak függvénye, ezért a kontroll után előfordulhat, hogy további kezelésre is szükség lesz a kívánt eredmény érdekében.

Ne várd meg, míg utolér a korod, vagy míg többnek látszol, mint amennyi vagy, kérd a speciális Vékonyszálas biolifting kezelést és fiatalodj meg minél hamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelő

A kezelésre ezen a számon jelentkezhetsz be: +36 (30) 647 88 67

WEBOLDAL

Beváltás helye

Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelő
2013 Pomáz,
Szölötelep u.1

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Polaris 7 Crystal Harmony kezelés, előtte-utána energetikai állapotfelméréssel
Teljes BIFOKÁLIS SZEMÜVEG elkészítése Varilux Mester Optikában

Teljes BIFOKÁLIS SZEMÜVEG elkészítése Varilux Mester Optikában

Érték:

Megtakarítás:

50 890 Ft

30 990 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

61%

Hátralévő idő:

9 nap 5:19:55

Vásárlók száma: 43

Megkaptuk a kedvezményt!