Lejárt!

Derítsd ki, mi okoz nálad allergiát! Alapos, teljes körű Vega Teszt 400-féle anyagra + Candida szűrés + Hazavihető lelet = 2.900 Ft! 3 éves kortól!

Derítsd ki, mi okoz nálad allergiát! Alapos, teljes körű Vega Teszt 400-féle anyagra + Candida szűrés + Hazavihető lelet = 2.900 Ft! 3 éves kortól!

Bár november eleje egyet jelent a pollenallergia végével, azok, akik nemcsak a repkedő pollenekre érzékenyek, nem nyugodhatnak meg. Napjaink modern, szmog és elektroszmog-szennyezett környezete egyre nagyobb kihívások elé állítja immunrendszerünket, így nem csoda, ha egyik napról a másikra allergiásak leszünk szeretett ételeinkre, régóta alkalmazott tisztítószereinkre, vagy nagy becsben tartott házi kedvencünkre.

Érték:

Megtakarítás:

6 500 Ft

3 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 900 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 79

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.11.05. - 2014.01.06.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalom komplex Vegateszt 400 anyagra (kb. 45-60 perc)
Hazavihető lelet
Tanácsadás

A Vega teszttel végzett vizsgálat ételféleségek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák, Candida stb. vizsgálatára terjed ki.

A vizsgálat akár már 3 éves kortól alkalmazható!

 

Részletes leírás

De még ennél is rosszabb az, amikor nem tudjuk, hogy ki vagy mi a „láthatatlan ellenség”, és fogalmunk sincs arról, hogy mi okozza a testünket gyötrő allergiás reakciókat. Ezáltal még az enyhébb lefolyású allergia is veszélyes, hiszen így, hogy nem tudjuk, mi okozza, még nehezebb élhetővé tenni.

Bónunk szakértő közreműködésével abban segít Neked, hogy egyszerűen, gyorsan és fájdalommentesen kideríthesd mi mindenre vagy allergiás! Miután leleplezted Vega Teszttel a „láthatatlan ellenségedet”, azaz az allergiád okát, könnyebben csökkentheted a kellemetlen tüneteket.

Most az Arthro Komplex Gyógyközpontban egy teljes Vega teszten vehetsz részt, mely során a szervezeted érzékenységét vizsgálják, méghozzá egyszerre 400 anyagra! Tesztelik tested reakcióit az ételféleségekre, tartósítószerekre, pollenekre, állati anyagokra, tisztítószerekre, textíliákra, fémekre, penészgombákra stb. Ezenkívül egy candida szűrést is kapsz, és vizsgálat végén hazaviheted a leletedet. 

Nem is gondolnánk, hogy sokszor a kínos emésztési zavarok, a kellemetlen puffadás, a viszkető kiütések hátterében az ételallergia áll. Ezt érdemes mihamarabb leleplezni, hiszen súlyos esetben akár fulladáshoz is vezethet!

Az allergiához hasonlóan, jelenünk másik népbetegsége a candida. A candida gomba az egészséges szervezetben is jelen van, viszont az immunromboló környezeti, életmódbeli hatások következtében, könnyedén felborulhat az egyensúly, és elszaporodhat a testünkben, ami szintén különböző betegségek kiváltója lehet.

Ha egy-egy étkezést követően furcsa, viszkető kiütéseid lesznek…
Ha gyakran gyötörnek emésztési problmák…
Vagy nőgyógyászati panaszaid húzódnak el…
Esetleg túlságosan sokszor vagy levert, fáradt…

Akkor mindenképpen érdemes elvégeztetned egy komplett allergiavizsgálatot! És persze a candida szűrést se felejtsd el!

Beutalók, kellemetlen karcolós vizsgálatok helyett most egy abszolút fájdalommentes, kettő az egyben vizsgálatot intéztünk Neked, mellyel egyszerre teszteltetheted, mire vagy allergiás, és azt is megtudhatod, milyen a szervezeted candida egyensúlya.

Az ősi kínai és a nyugati orvoslást ötvöző teljes Vega teszt, gyors és fájdalommentes vizsgálat, melyet akár gyermekeden is elvégeztethetsz, hiszen már 3 éves kortól ajánlott! Nincs sorban állás, nincs beutaló, és fájdalmas tesztelés sem! A vizsgálat során a test energiahálózatának  - a meridiánoknak – a mentén megtalálható akupunktúrás pontokhoz egy tompa hegyű, tollszerű eszközt illesztenek, így tudják mérni a test által kibocsátott elektromos impulzusokat, kimutatva azokat az anyagokat, amikre a szervezet túlérzékeny.

A kapott eredmények tükrében nem csak a „láthatatlan ellenséget” fegyverezheted le, de hasznos tanácsokat is kapsz, így mihamarabb élhetővé teheted az allergiád!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Arthro Komplex Gyógyközpont

A VEGA tesztre az alábbi számokon tudsz bejelentkezni:
+36 (1) 225 30 60; +36 (1) 225 30 61 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1114 Budapest,
Móricz Zsigmond körtér 3/B.
II. em. 7.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

30 000 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 12:08:03

Vásárlók száma: 30

Megkaptuk a kedvezményt!