Lejárt!

Vértezd fel magad GénTeszttel a vezető halálokokkal szemben!  Szív- és érrendszeri SILVER genetikai csomag 25.180Ft helyett 12.500Ft-ért!

Vértezd fel magad GénTeszttel a vezető halálokokkal szemben!  Szív- és érrendszeri SILVER genetikai csomag 25.180Ft helyett 12.500Ft-ért!

Erika családjában sok betegség „megfordult”, ezért gyerekkora óta (talán túlzottan is) óvta az egészségét. Soha semmilyen káros szenvedélyt nem engedett meg magának, még a csokit és a kávét sem. Zöld teán, zöldségeken, kiegyensúlyozott étrenden élt, munka mellett mindig szánt időt a mozgásra is, és kerülte a gyors ételeket és a mesterséges adalékanyagokkal tűzdelt ételeket. 

Érték:

Megtakarítás:

25 180 Ft

12 680 Ft

Kedvezményes ár:

12 500 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.11.20. - 2014.01.20.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló szív- és érrendszeri SILVER genetikai csomag a vezető halálokok ellen. 

Szív-és érrendszeri SILVER Genetikai Csomag tartalmazza:
a mintavételi eszközt, a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót. (átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Géndiagnosztika ügyfélszolgálatán. Időpontot a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon keresztül lehet igényelni. )

A lelet kiküldése a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanap. 

Korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető vizsgálat.

A vizsgálattal ellenőrizni lehet, hogy a vizsgált személy örökítő anyagában jelen vannak-e olyan örökletes tulajdonságok, melyek befolyásolják:

A génteszt elvégzése hangsúlyozottan javasolt az alábbi esetekben: stresszes életmódnál, fogyókúránál, aktív sportolásnál, visszerek és gyógyszerszedés esetén (pl. fogamzásgátló szedése).

Részletes leírás

Ennek ellenére egy nap nagyon rosszul lett, és a sok kivizsgálás eredményeként kiderült, hogy rossz a szíve. Ebből az igaz történetből kiderül, hogy nem minden az életmód, hiszen az örökletes tényezők legalább akkora befolyással vannak az egészségünkre, hiszen meghatározzák azt, hogy milyen betegségek kialakulására vagyunk hajlamosak.

Tudományos tény, hogy az emberi DNS molekula közel 26 000 örökletes tulajdonsága között vannak olyan területek, melyek befolyásolják a szív- és az érrendszer működését, és több tucat olyan tulajdonság is ismert, amely az adott egyén keringésének sajátosságaihoz kapcsolódik. Ha Erika időben felmérte volna a családjából öröklött hajlamokat, akkor nagy valószínűséggel elkerülhette volna a bajt.

Mai bónunkkal Te időben megfejtheted tested „titkos kódrendszerét”, azaz a génjeiden keresztül fény derülhet arra, hogy veszélyeztetnek e (és, ha igen, milyen mértékben) Téged napjaink leggyakoribb halál okai, azaz a szív- és érrendszeri betegségek.

Most egy mélyreható szív- és érrendszeri SILVER genetikai csomag lehet a tied a vezető halálokok ellen a bón részeként nagyon kedvező áron a Nagy Gén Diagnosztikai központ jóvoltából.

A genetikai vizsgálat a szív- és érrendszer örökletes tulajdonságaira fókuszál, és a segítségével minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy hordozol-e olyan örökletes elemet, mely a környezeti tényezők hatására akár egészségügyi probléma kialakulásához is vezethet. 

A vizsgálat elvégzéséhez szájnyálkahártya mintavétel szükséges. Ehhez kapsz egy genetikai csomagot, amely tartalmazza a mintavételi eszközt, a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót. Ezt átveheted postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Géndiagnosztika ügyfélszolgálatán. Időpontot a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon keresztül lehet igényelni. 

A kiértékelt leletet a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanapon belül megkapod. Korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető vizsgálat. Kérdés vagy probléma esetén személyes konzultációra is kapsz lehetőséget Dr. Nagy Zsolt génbiológussal.

A szív- és érrendszeri megbetegedések napjaink fő gyilkosai. Ez a génteszt azonban, ha időben elvégezzük, képes „fegyvert” adni a kezünkbe. Azaz egy olyan tudás birtokába juthatunk általa, amivel könnyebben megvédhetjük jó egészségünket, életünket.

Természetesen a genetikai hajlam megléte, még nem jelenti azt, hogy a betegségnek ki is kell alakulnia a szervezetünkben. Mindössze annyit jelent, hogy nagyobb eséllyel jelennek meg nálunk az adott kórok a kiváltó környezeti tényezők hatására. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a minket érintő rizikófaktorokkal, mivel megfelelő felkészültséggel minimalizálhatjuk a betegség kialakulását.

Ehhez a teszthez nem lehetsz elég fiatal, és nem lehetsz elég idős. Minden korban életeket ment. Ráadásul elegendő egyszer elvégezni, hiszen a DNS-ed nem változik. Az értékes lelet pedig valamennyi későbbi szakorvosi vizsgálathoz, gyógyszeres kezeléshez vagy műtéthez fontos információkkal szolgálhat Rólad.

Olyan súlyos következményeket kerülhetsz el ezzel a genetikai csomaggal, mint az érszűkület következtében kialakuló agyi keringési zavarok, vagy a szív koszorúereiben jelentkező erős mellkasi fájdalom, amely nagyon könnyen szívinfarktusban végződhet.

Attól függően, hogy hol találhatóak a testünkben a beszűkült erek, tarthatunk agyérgörcstől, artériabetegségektől, de akár lábszárfekélytől és amputálástól is.

A genetikai hajlam annyit jelent, hogy nagyobb az esély valamely szív- és érrendszeri probléma kialakulására, amelyeket általában környezeti hatás idéz elő. Ennek a vizsgálatnak a segítségével pontosan meghatározhatóak azok a tényezők, amelyekre külön figyelmet fordítva hatékonyabban védheted egészségedet.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nagy Gén Diagnosztika Kft. 

Előzetes Időpont egyeztetés ELENGEDHETETLEN:
+36 (30) 210 61 67, de főként az oldalon kínált lehetőség: időpont foglalás a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest
(pontos címet időpont egyeztetésnél kapnak!)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

20 darab elektromos ORAL-B kompatibilis fogkefe fej, országos ingyenes kiszállítással!

20 darab elektromos ORAL-B kompatibilis fogkefe fej, országos ingyenes kiszállítással!

Érték:

Megtakarítás:

10 980 Ft

5 490 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

3 nap 8:13:39

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 8:13:42

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Fül-orr-gégészeti vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban