Lejárt

Valami motoszkál benned? Sugárterhelés- és fájdalommentes termográfiás állapotfelmérés, kismamáknak és gyerekeknek is.

Valami motoszkál benned? Sugárterhelés- és fájdalommentes termográfiás állapotfelmérés, kismamáknak és gyerekeknek is.

Az időjósok előrejelzései megkönnyítik az életünket: általában tudjuk hol várható vihar, szél, és az ország mely pontján lesz napos az idő. Ez a fajta előrejelzés segít nekünk abban, hogy megóvjuk magunkat az időjárás viszontagságaival szemben, ha kell melegen öltözve, esernyővel. A modern technológiának hála, ma már nem csak a légköri előrejelzésekkel óvhatjuk magunkat, de arról is időben értesülhetünk, hogy a szervezetünkben hol tombol „vihar”, illetve hol van szükségünk erősítésre. A jó hír az, hogy ez az állapotfelmérés kismamák és kisgyermekek esetében is igénybe vehető, mert semmilyen sugárzással nem terheli a szervezetet.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 250 Ft

Kedvezményes ár:

9 250 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.09.17. - 2014.11.24.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló termográfiás állapotfelmérés (kb. 20-30 perc)
Orvosi konzultáció
Lelet

Egészségpénztári információk: MKB EP, Patika EP, Vitamin EP, Vasutas EP, Tempo EP, OTP EP, Medicina EP, Honvéd EP, Generali EP, Erő EP, Dimenzió EP, AXA EP, Allianz EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében termográfiás állapotfelméréssel kutathatod ki tested valamennyi betegséget okozó gócpontját. A szervezetedben megbúvó gyulladásokat, vagy akár a még tünetet nem okozó kórokat is időben lefülelheted egy abszolút fájdalom- és sugárterhelés nélküli thermokamerás, hőtérképes állapotfelmérés során, melyhez a bónod részeként orvosi szaktanácsadás is társul.

Ez a megoldás igazi etalon a vizsgálatok sorában, hiszen nem csak fájdalommal, kellemetlenséggel, de a szervezetet tovább mérgező sugárterheléssel sem jár! Így kismamák és gyermekek esetén is bátran elvégezhető szűrésről van szó.

Mire jó a thermokamerás, hőtérképes állapotfelmérés?

Kiválóan alkalmas góckutatásra, a szervezetben található gyulladások körülhatárolására. Ízületi elváltozások, degeneratív elfajulásra utaló jelek megmutatására, illetve egy-egy daganatos elváltozás gyanúja esetén is megerősítést adhat.

Hogyan mutatja ki a betegségeket a termográfiás állapotfelmérés?

A vizsgálat során 1-3 méter távolságból készül felvétel a teljes testedről. A mérési adatok alapján számítógépes technológiával színes hőtérkép készül rólad. Ez alapján orvosod a bőrfelszínen és a test belsejében zajló egyes élettani vagy kórélettani folyamatokra következtethet.

Milyen esetekben ajánlott a termográfiai vizsgálat? 

A termográfiás állapotfelmérésben az is nagyszerű, hogy még azelőtt képes „rávilágítani” a problémára és annak helyére, mielőtt az fájdalmakkal vagy tünetekkel járna.

Mi több, ez az eljárás az állapotfelmérésen túl alkalmas:

A vizsgálatot követően a Medmis Intézet orvosával is konzultálhatsz és leletet is kapsz az eredményeidről, melyeknek a későbbiek folyamán is hasznát veheted. 

Derítsd ki fájdalom, vérvétel, hosszas várakozás és beutalók tömkelege nélkül, hogy bujkál-e betegség benned, és, ha igen, hogy előzheted meg, hogy idővel elhatalmasodjon rajtad. Kérj a bónból.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Medmis Intézet

A vizsgálatra mindkét helyszínre ezen a telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni: +36 (30) 200 45 96

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi rendelő; 
1094 Budapest,
Bokréta u. 9-11.

VAGY

Orvosi rendelő
9022 Győr,
Teleki L. u. 53. fszt. 3. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

24 nap 17:04:24

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknekFontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra