Lejárt!

45.000 Ft helyett 13.490 Ft, 70% kedvezmény! Részletes, alapos, pontos laborvizsgálat a lappangó, rejtett betegségek felkutatására a Gellért Medical Laborban. 

45.000 Ft helyett 13.490 Ft, 70% kedvezmény! Részletes, alapos, pontos laborvizsgálat a lappangó, rejtett betegségek felkutatására a Gellért Medical Laborban. 

Az emberi szervezet tökéletes célpontja a kórokozóknak, bacilusoknak. Ha egy kicsit is meggyengül az immunrendszered, és „rés keletkezik a pajzson”, máris támadásba lendülnek. Ilyenkor dönt le a lábadról a nátha, az influenza, a fájdalmas felfázás és még hosszan sorolhatnánk. Ezek azonban olyan betegségek, amik bár kellemetlenek, mégis viszonylag jól és gyorsan kezelhetőek. De mi van akkor, ha egy olyan kór lappang benned, amiről ugyanez nem mondható el?

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

31 510 Ft

Kedvezményes ár:

13 490 Ft

70%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.02.11. - 2014.04.11.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló a lappangó, rejtőző betegségek kimutatására szolgáló laborvizsgálat

A részletes vizsgálat az alábbiakat tartalmazza:

Egészségpénztári információk: Tempo, AXA, Generali Providencia, MKB, Patika Pénztár, Új Pillér, Dimenzió Egészségpénztár, Vasutas EP., OTP Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár, Aranykor Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, Allianz 

A vizsgálat semmiféle műszeres beavatkozást nem tartalmaz. 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Szerencsére a komolyabb bajok is elkerülhetőek, ha egészséged szolgálatába állítod az időt, és még a tünetek megjelenése előtt leleplezed a szervezetedben megbújó kockázatokat. Ebben lesz segítségedre ez a bón és a Gellért Medical Labor orvosai.  

Most egy komplex, a lappangó, rejtőző betegségek kimutatására szolgáló részletes laborvizsgálaton vehetsz részt. Azaz igazi szakértők bevonásával kiderítheted, milyen kórokkal kell szembe nézned, mi lappang benned, és hogyan száműzheted testedből ezeket a betegségeket, még mielőtt nagyobb károkat, vagy fájdalmas tüneteket okoznának.

A lappangó betegségek kimutatására szolgáló laborvizsgálat a következőkre terjed ki: (A vizsgálat semmiféle műszeres beavatkozást nem tartalmaz.)

Az egészségi állapotod meghatározza az életedet, befolyásolja a munkádat, a hangulatodat, a kapcsolataidat. Ez a bón segít, hogy ne kelljen mindezt kockáztatnod egy-egy alattomos betegség miatt. Ráadásul ezt a nagyon alapos és részletes vizsgálatot, most jóval jobb áron veheted igénybe ezzel a bónnal!

A rejtett betegségeket felderítő csomag a legfontosabb vizsgálatokat tartalmazza ahhoz, hogy kiderüljön komolyabb ok áll-e a migréned hátterében, vagy a fáradtságod és a rossz közérzeted mögött.

Azon túl, hogy megvizsgálják a teljes vérképedet, a Gellért Medicalban felmérik esetedben a trombózis, illetve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, felderítik az immunállapotodat, vetnek egy pillantást a vesédre és az ízületeidre is, valamint felderítik tested gyulladásait és streptococcus baktérium után is kutatnak.  A kielemzett leletedet, szakértői tanácsok kíséretében kapod meg.

Végre nem kell rendelőről-rendelőre, orvostól-orvosig szaladgálnod, beutalókkal „kártyáznod” ahhoz, hogy teljes képet kaphass a benned lappangó kórokról. A Gellért Medicalban egy helyben elvégeznek minden szükséges vizsgálatot, a leleteket pedig 10-14 napon belül e-mailben kapod meg. Természetesen probléma esetén az orvosláshoz szükséges útmutatással is ellátnak.

Kérj még ma a bónból, hogy holnap is egészséges lehess!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1114 Budapest,
Kemenes u. 4.,
fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Nőgyógyászati szűrőcsomag előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Nőgyógyászati szűrőcsomag előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 440 Ft

Kedvezményes ár:

2 560 Ft

84%

Hátralévő idő:

4 nap 12:29:45

Vásárlók száma: 53

Megkaptuk a kedvezményt!

Zsírgyilkos fogyasztó csomag 3 alkalommal 4 féle kezeléssel

Zsírgyilkos fogyasztó csomag 3 alkalommal 4 féle kezeléssel

Érték:

Megtakarítás:

100 370 Ft

80 380 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

80%

Hátralévő idő:

9 nap 12:29:40

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!