Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Szív = Életpumpa. Rendkívüli kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG + belgyógyászati vizsgálatok +... 

Szív = Életpumpa. Rendkívüli kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG + belgyógyászati vizsgálatok +... 

Belegondoltál már, hogy mennyi élettel lát el a szíved nap-nap után? Meghálálod ezt vagy természetesnek veszed? Előbbi esetben nem terheled tartós stresszel a ketyegőd, nem viszed túlzásba a koffeint, a zsíros ételeket, az alkoholfogyasztást, nem hajtod túl magad, nem dohányzol stb. Utóbbi esetben viszont éppen az ellenkezőjét teszed. Ha nem óvod eléggé, az életeddel játszol. Biztos, hogy megéri? (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

51 000 Ft

27 110 Ft

Kedvezményes ár:

23 890 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.08.25. - 2016.11.08.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes körű kardiológiai kivizsgálás csomag (kb. 1 óra)

A kardiológiai vizsgálat csomag a következőket tartalmazza:

A vizsgálatot Dr. Svéd János kardiológus-belgyógyász szakorvos végzi.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP

.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha minden nap egybegyűjtesz egy vödör kavicsot, az évek alatt egész halmod lesz kavicsokból. Ugyanez igaz a mindennapos „vétkekre” is, amiket magad ellen elkövetsz: a több szál cigaretta, az elkortyolt alkohol, a mozgásszegény életmód, a sok idegeskedés, a kevés pihenés, túlzásba vitt koffein, energiaital, össze-visszaevés, mind-mind revansot vehet a szíveden. 

Ketyegőd sosem pihen, éjjel-nappal érted dobog, miközben, ha nem vigyázol rá, az érrendszeri problémák köré gyűrűznek. Amilyen fontos, olyan védtelen lehet az életmódoddal szemben.

Ráadásul bizonyos szinten minden betegség megterheli a szívet. Nem csoda, hogy Hazánkban egyre több a szív- és érrendszeri megbetegedés. Ha időben teszel magadért, mindezt elkerülheted. Sokan nem ilyen szerencsések.

Ajánlatunk révén egy TELJES KÖRŰ és ennélfogva rendkívüli kardiológiai kivizsgáláson vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A kardiológiai vizsgálat csomag, minden olyan szűrést tartalmaz, aminek főszereplője a szíved, és, amivel megelőzheted a halálozási statisztikát vezető érelmeszesedés eredetű szív- és érrendszeri betegségeket.

A TELJES, azaz mindenre kiterjedő kardiológiai ajánlat a következő életmentő vizsgálatokat foglalja magában:

Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálatok. 

Ha semmilyen szíves tüneted nem volt még, akkor is érdemes időnként kivizsgáltatni, hogy megfelelően szolgál-e a ketyegőd. Különösen abban az esetben, ha a családodban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek.

TUDTAD?

Minden olyan esetben, orvosi értelemben infarktusról beszélünk, amikor a verőerek elzáródása ahhoz vezet, hogy csökken az adott szövet vérellátása, és oxigénhiány lép fel. Ha ez a helyzet néhány percnél hosszabb ideig áll fenn, szöveti sejtpusztulás jön létre. A szívizom vérellátása következtében kialakult szívizomelhalást nevezzük szívinfarktusnak. Ugye, borzasztóan hangzik?

Éppen ezért nagyon fontos a megelőző és rendszeres kardiológiai vizsgálat, valamint az, hogy ne hagyd figyelmen kívül az olyan jeleket, mint például a mellkasi fájdalom.

Ne bízd a véletlenre a szívügyeidet, kérd a vizsgálatot, és óvd tudatosan a ketyegős!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Rendelési ideje: pénteken: 8:00 - 13:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

5 500 Ft

Előleg:

2 600 Ft

34%

Hátralévő idő:

3 nap 4:51:59

Vásárlók száma: 82

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

4 nap 4:51:58

Vásárlók száma: 28

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

17 400 Ft

Előleg:

3 500 Ft

58%

Hátralévő idő:

10 nap 4:52:52

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!