Lejárt

Végre kialhatod magad! Orvosold most organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémádat: Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + ... 

Végre kialhatod magad! Orvosold most organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémádat: Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + ... 

Számoltál már birkákat, eljutottál 1000-ig is, és semmi? Altató nélkül már nem megy az alvás, holott nem szorongsz és lelki problémák sem gyötörnek? Ez esetben több mint valószínű, hogy alvásproblémáid hátterében organikus (azaz fizikai) problémák húzódnak meg, úgymint az apnoé, vagy a légzészavar… Ajánlatunkkal utána járhatsz, mit tehetsz azért, hogy végre természetes módon pihenhesd ki magad.

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

22 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.01.23. - 2015.03.23.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló otthoni egyéjszakás alvásvizsgálat hazavihető műszerrel 
Szakértői értékelés
Tanácsadás

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A jól felszerelt Benyovszky Orvosi Központ szakemberei képesek kideríteni egy modern műszer segítségével azt, hogy milyen jellegű, milyen mértékű, és mennyire súlyos fizikai jellegű alvászavarral küzdesz, majd az adatok alapján abban is segítenek Neked, hogyan orvosolhatod ezt a panaszt.

Más „kezelési módokkal” (altató stb.) szemben, ez a vizsgálat túllép a felületes, tüneti kezelésen, és helyette a mélyebben húzódó okok feltárásával fókuszál a teljes probléma megoldására.

Egy abszolút korszerű, az alvást nem zavaró, hazavihető műszer közreműködésével történik a vizsgálat, mely képes mérni az alvásod minőségét, miközben részletesen ki is elemzi azt.

Ez az okos szerkezet a csuklódra kerül, és az ujjaidra pedig érzékelőt tesznek, ami méri a szervezeted oxigénellátottságát és a szívfrekvenciádat is.

Az alvás ideje alatt megszerzett információkat a műszer tárolja, majd a Benyovszky Orvosi Központ szakembere, szomnológusa kiértékeli a kapott eredményeket, melyek tükrében megállapítható, hogy küzdesz-e organikus alvászavarral, és ha igen, akkor részletes tanácsokkal is ellátnak annak érdekében, hogy a problémád mihamarabb megoldódjon, és végre alaposan kialhasd magad.

Fontos, hogy komolyan vedd szeretteid és saját alvási problémáidat, mert hosszú távon komoly egészségügyi és mentális gondot is okozhat.

A kialvatlanság megtépázza az idegrendszert, felborítja a szervek harmonikus működési folyamatát, és kimerültté teszi az agyat is. Utóbbi állapot pedig ön és közveszélyessé is teheti azt, aki küzd vele.

Viszonylag gyakori alvási probléma az organikus alvászavarok közül, a már említett apnoé, ami alvás közbeni légzéskimaradással jár. Ebből Te annyit tapasztalsz, hogy ébredés után, olyan fáradtnak érzed magad, mintha nem is aludtál volna. Ráadásul erőteljes horkolással is jár ez a betegség, ami nem könnyíti meg a párunk alvását sem. Már csak emiatt is érdemes orvoshoz fordulnod, ha az apnoé tüneteit észreveszed magadon vagy a társadon, esetleg gyermekeden.

Az ilyen típusú, légzéskimaradással járó alvás, megterheli a szívet, magas vérnyomáshoz, infarktushoz, korai elbutuláshoz is vezethet.

Most a lehető legkomfortosabb keretek között, azaz a saját otthonodban derítheted ki, mi áll alvászavarod hátterében, méghozzá egy kényelmes és pontos műszer segítségével. A kapott eredmények tükrében szakemberek segítségével akár végleg orvosolhatod is a problémát, és végre jöhetnek az édes álmok. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés: Hétfő-Péntek 9:00-17:30 óráig ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Kiértékelés szerdánként van. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

3 nap 3:22:33

Vásárlók száma: 197

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

4 nap 3:22:32

Vásárlók száma: 28

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkalom gépi nyirokmasszázs kezelés a Lavender Centerben előleg

3 alkalom gépi nyirokmasszázs kezelés a Lavender Centerben előleg

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

4 800 Ft

Előleg:

5 400 Ft

20%

Hátralévő idő:

2 nap 3:22:34

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!