Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Édes álmok, örömteli reggel? Orvosold organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémádat: Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + ... 

Édes álmok, örömteli reggel? Orvosold organikus eredetű (nem pszichés) alvási problémádat: Otthoni alvásvizsgálat + szakértői kiértékelés + ... 

Sokszor olyan kimerült vagy, hogy örülsz, hogy a nap végén elvonszolhattad magad az ágyig, mégsem jön az álom? Ilyenkor hajlamosak vagyunk számolni az órát a kötelező ébresztőig, és már csak azért sem megy az alvás, mert belehergeljük magunkat a „mindjárt kelni kell”- állapotba. Ha ez csak ritkán fordul elő, akkor ráfoghatjuk a stresszre, de, ha gyakrabban, akkor sajnos már nem átmeneti helyzetről van szó. Ajánlatunkkal kipihenheted magad! (Olvass tovább, hogy megismerhesd a megoldást.)

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

25 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

56%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.04. - 2016.03.08.

A Medibon bón tartalma:

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha már a természetes trükköktől (sötét szoba, langyos tej mézzel, levendulás párna, bárányszámlálás) eljutottál a mesterséges alvássegítőkhöz (altatók, nyugtatók) is, de nem akarsz gyógyszerfüggővé válni, és szeretnéd végre minden praktika nélkül jól kialudni magad, akkor jó helyen jársz, mert ajánlatunk révén ez nem csak egyszer lehetséges!

Az alvásproblémák hátterében, sok esetben organikus (azaz fizikai) gondok húzódnak meg, úgymint az apnoé, vagy a légzészavar… Most szakszerű segítséggel utána járhatsz, mit tehetsz azért, hogy végre természetes módon is felfrissülhess a kiadós alvástól.

Az elismert Benyovszky Orvosi Központban egy modern műszer segítségével végre kiderítheted, hogy milyen jellegű, milyen mértékű, és mennyire súlyos fizikai jellegű alvászavarral küzdesz, majd az adatok alapján szakemberek segítenek Neked abban, hogy hatékonyan orvosolhasd a problémát.

Az általunk ajánlott vizsgálat túllép a felületes, tüneti kezelésen, és helyette a mélyebben húzódó okok feltárásával fókuszál a teljes probléma végleges megoldására.

Egy 100%-ban korszerű, az alvást nem zavaró, hazavihető műszer közreműködésével történik a vizsgálat, mely képes mérni az alvásod minőségét, miközben részletesen ki is elemzi azt.

Ez az okos szerkezet a csuklódra kerül, és az ujjaidra pedig érzékelőt tesznek, ami méri a szervezeted oxigénellátottságát és a szívfrekvenciádat is.

Erről a módszerről eszünkbe juthatnak gyermekkorunk sci-fijei is, olyan modern és a jövőben is jól alkalmazható technológiáról van szó. Az alvás ideje alatt megszerzett információkat a műszer tárolja, majd a Benyovszky Orvosi Központ szomnológusa, alvás specialistája kiértékeli a kapott eredményeket, melyek tükrében megállapítható, hogy küzdesz-e organikus alvászavarral, és ha igen, akkor részletes tanácsokkal is ellátnak annak érdekében, hogy a problémád mihamarabb megoldódjon, és végre alaposan kialhasd magad.

Fontos, hogy komolyan vedd szeretteid és saját alvási problémáidat, mert hosszú távon komoly egészségügyi és mentális gondot is okozhat a kialvatlanság.

Az alvás hiánya megtépázza az idegrendszert, felborítja a szervek harmonikus működési folyamatát, és kimerültté teszi az agyat is. Utóbbi állapot pedig ön és közveszélyessé is teheti azt, aki küzd vele.

Viszonylag gyakori alvási probléma az organikus alvászavarok közül, a már említett apnoé, ami alvás közbeni légzéskimaradással jár. Ebből Te annyit tapasztalsz, hogy ébredés után, olyan fáradtnak érzed magad, mintha nem is aludtál volna. Ráadásul erőteljes horkolással is jár ez a betegség, ami nem könnyíti meg a párunk alvását sem. Már csak emiatt is érdemes orvoshoz fordulnod, ha az apnoé tüneteit észreveszed magadon vagy a társadon, esetleg gyermekeden.

!!! Az ilyen típusú, légzéskimaradással járó alvás, megterheli a szívet, magas vérnyomáshoz, infarktushoz, korai elbutuláshoz is vezethet.

Most komfortos körülmények között, a saját otthonodban, egy okos műszer segítségével, végre kiderítheted, mi a gond, és szakszerű segítséget kaphatsz az orvosláshoz is, hogy végre éjszakánként kipihenhesd magad. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon:  +36 1 786 3045, +36 30 336 5161 

Kiértékelés általában szerdánként van. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 500 Ft

11 600 Ft

Előleg:

4 200 Ft

44%

Hátralévő idő:

21 nap 21:27:01

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Kardiológiai kivizsgálás a Burok Medical Centerben - Dr. Tóth László kardiológusnál

Kardiológiai kivizsgálás a Burok Medical Centerben - Dr. Tóth László kardiológusnál

Érték:

Megtakarítás:

60 000 Ft

18 000 Ft

Előleg:

8 400 Ft

30%

Hátralévő idő:

2 nap 21:27:20

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

7 300 Ft

Előleg:

3 700 Ft

28%

Hátralévő idő:

9 nap 21:27:13

Vásárlók száma: 122

Megkaptuk a kedvezményt!