Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + ORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + ORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Légyszi! – Ezzel a komenttel tette ki a népszerű közösségi oldalra nemrég egy ismerősünk az önvizsgálat lépéseit. Egy olyan nő hívta fel a mellrák megelőzésére a figyelmet, aki már túl van a nehezén. Ha másnak nem, legalább neki higgyük el, hogy igenis életbevágó a rendszeres emlőszűrés. Ajánlatunkkal ezt sugárterhelés, nyomorgatás nélkül, implantátummal vagy szoptatás ideje alatt is megteheted. 

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

5 nap 0:25:56

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.10.02. - 2018.11.30.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas, sugárterheléstől, és összepréseléstől mentes emlőszűrés MEIK géppel (kb. 15 perc)

+ A szűrésről készített hazavihető lelet 

+ Orvosi kiértékelés (1 héten belül e-mail formájában)

A szűrést tapasztalt szakember végzi, a lelet kiértékelését Dr. Takács Sarolta radiológus

Az emlőszűrés során észrevehetők:

Az emlőszűrés előtt kérjük ne használj testápolót.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az emlőrák Hazánkban az egyik legjellemzőbb rosszindulatú daganatos megbetegedés, ami már nem csak a nők közül szedi áldozatait, de az erősebbik nem tagjai is egyre érintettebbek a betegségben. A Leeds-i Egyetem kutatóinak friss tanulmánya szerint összefüggés van az elhízás, és a férfiak körében terjedő mellrák között. Az elhízott férfiak zsírsejtjei olyan enzimeket foglalnak magukba, amelyek hatására a férfi nemi hormon, a tesztoszteron ösztrogénné, azaz női nemi hormonná alakul át. Minél elhízotabb egy férfi annál magasabb a vére ösztrogén szintje, ezért nagyobb az esélye a mellrák kialakulására. Ezenkívül a szőrtelenítés, a bicepszeket növelő sok fehérje és szteroid fogyasztás is szerepet játszik benne.

Ajánlatunkkal elkerülheted az alattomos és sok esetben végzetes kórt, vagy szükség esetén időben orvosolhatod. Egy melléhatásoktól mentes alapos emlőszűrésen vehetsz részt, hogy meggyőződhess arról, hogy nálad minden biztosan rendben van.

A szerencsés dolog az benne, hogyha időben felfedezik, nagyon hatékonyan gyógyítható. A rossz pedig az, hogy kialakulása sok esetben tünet- és fájdalommentes, így nem ritka, hogy amikor észreveszik, már túl késő. 

Ezzel a vizsgálattal mindenképpen jól jársz, hiszen:

A teljes körű emlőszűrés során azonnal észrevehetők:

20 és 40 éves életkor között az emlőszűrés legalább 3 évenként egyszer, 40 év fölött pedig évenként javasolt.

Ezek az előírások olyan nőkre vonatkoznak, akiknél semmiféle olyan tényező nem áll fenn, amely miatt ők emlőrák kialakulása szempontjából a magas kockázatú csoportba tartoznának.

Szakértőre bízhatod egészségedet, aki gyorsan és fájdalommentesen vizsgálja át melled szöveteit a legkisebb milliméterig a modern, sokat tudó MEIK gép segítségével, így semmi nem kerülheti el a figyelmét. A kapott eredményeket Dr. Takács Sarolta radiológus főorvos értékeli ki, amit e-mailben meg is kapsz a vizsgálatot követő egy héten belül.

A hagyományos mammográfiával szemben, ahol „egy-egy fotó erejéig” présben van a melled, ez a szűrés sokkal kíméletesebb. Itt nem teszik ki nyomásnak a mellet, így akár implantátummal rendelkező hölgyek is élhetnek a lehetőséggel! 

Ráadásul ennél a vizsgálatnál nem éri sugárterhelés a szervezetedet, így a szűrés egyáltalán nem jár káros hatással. Ez pedig azt is jelenti, hogy terhesség és szoptatás idején is elvégezhető, ami szintén hatalmas előny a hagyományos vizsgálatokkal szemben. A vizsgálat már az első menstruáció megjelenésétől alkalmazható!

Ez a vizsgálat nem rabolja az idődet, nem jár fájdalommal, sem mellékhatásokkal, vagyis nincs semmilyen érv ellene. MELLette viszont annál több áll. Ne halogasd!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központ

A vizsgálatra H-P 09-17 között az alábbi telefonszámon tudsz bejelentkezni:+36 (30) 992 37 29
A foglalást 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet módosítani. 

WEBOLDAL

Beváltás helye

BeautyAid  
1141 Budapest, Vezér u. 79/b. (Bejárat a Zsálya utca felől)

Ajándékba adom Kérek belőle

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Csúcstechnológiás Polarisol fényterápiás kezelés ingyen

Csúcstechnológiás Polarisol fényterápiás kezelés ingyen

Érték:

Megtakarítás:

4 990 Ft

4 990 Ft

Kedvezményes ár:

0 Ft

100%

Hátralévő idő:

0 nap 0:26:01

Vásárlók száma: 147

Megkaptuk a kedvezményt!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal