Dupla Doppler ultrahang:<br />
Kombinált nyaki erek, és pajzsmirigy vizsgálat radiológus szakorvossal, hazavihető lelettel, a Benyovszky Orvosi Központban

Dupla Doppler ultrahang:
Kombinált nyaki erek, és pajzsmirigy vizsgálat radiológus szakorvossal, hazavihető lelettel, a Benyovszky Orvosi Központban

Ha a betegségekre gondolunk, akkor a megfázás, tüdőgyulladás, reuma stb. hamarabb eszünkbe juthatnak, mint az érproblémák, pedig ezek legalább olyan gyakoriak napjainkban, mint az előbbiek. Az erek elzáródása, a stroke, a trombózis, a magas vérnyomás ráadásul életveszéllyel fenyegető kórok. Legtöbbször látszólag hirtelen köszöntenek be maradandó károkat okozva, de valójában vannak korábban jelentkező vészjósló tünetek, amiket nem szabadna figyelmen kívül hagynunk.

Érték:

Megtakarítás:

27 000 Ft

14 510 Ft

Kedvezményes ár:

12 490 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 50

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.19. - 2018.02.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló kombinált nyaki erek doppler vizsgálata és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat. (kb. 20 perc)

A vizsgálatot Dr. Márton Erika végzi.  

Fontos:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A migrén hullámait a frontokra fogod? A legutóbbi vizsgálaton magas volt a koleszterined, és a vérnyomásérték sem volt az igazi? A tested már azelőtt figyelmeztet a veszélyre, hogy az „ledöntene” a lábaidról. Egy vállrándítás, egy elkezdett, de benemtartott diéta vajmi kevés ahhoz, hogy érdemben foglalkozz a figyelmeztető tünetekkel és megelőzd a bajt.

Az érszűkület nem csak a dohányosok „kiváltsága”, a mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás szintén előidézhetik a bajt, ahogy a magas koleszterinszint miatt is kialakulhat érfali lerakódás, az erek fokozatosan elzáródhatnak, akadályozva ezáltal a megfelelő keringést.

Végeztess alapos kivizsgálást! Ajánlatunk most tökéletes alkalmat kínál erre egy kombinált, dupla ultrahangos vizsgálat formájában, ami a nyaki erek doppler és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálatát is magában foglalja. Mindezt a Benyovszky Orvosi Központ professzionális körülményei között veheted igénybe.
50 év felettieknek tünetmentes esetben is javasolt a kombinált vizsgálat.

Tudj meg többet a vizsgálat részleteiről

Nyaki erek ultrahang vizsgálata: érelzáródás, stroke, trombózis megelőzésére, gyakori fejfájás, szédülés, magas vérnyomás vagy egyensúly zavarok kapcsán mindenképpen ajánlott; 

A vizsgálat révén információt nyerhetsz a nyaki ereid átmérőjéről, esetleges szűkületekről, melyet okozhat érfalban lévő lerakódás vagy adott esetben vérrög is. Áramlási rendellenességekről szintén adatot lehet szerezni. A vizsgálattal kimutatott nyaki verőér (carotis) elváltozások, érkeresztmetszet szűkületek, fali felrakódások utalhatnak majdani kialakuló STROKE-ra, tehát ezek kezelése révén a súlyos következményekkel járó STROKE is megelőzhető.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat: Minden olyan esetben ajánlott az ultrahang, ha a tapintásos vizsgálat vagy az egyéb tünetek alapján felmerül a pajzsmirigy kóros elváltozásának gyanúja. Indokolt lehet a vizsgálat akkor is, ha a családban korábban már előfordult pajzsmirigybetegség. Azokban az esetekben is javasolt a vizsgálat, ha bármiféle tapintható elváltozást érzékel a nyaki nyirokcsomói tájékán. 

Olyan konkrét tünetek megjelenése esetén, mint például a hajhullás, fáradékonyság, hízás, fogyás stb esetén, ill. tapintható elváltozások megjelenése esetén mindenképpen ajánlott vizsgálatról van szó.A pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata – a sima tapintásos módszerrel ellentétben – a szerv pontos szerkezetéről is információkat szolgáltat a szakember számára, így már korai stádiumban is nagy eséllyel felfedezhetőek a különféle szöveti eltérések. Az ultrahangos felvételen tapasztalható egyenetlen szerkezet okai többnyire a szervben előforduló göbök vagy ciszták. 

Tudnivalók:

Betegségek, melyeket megelőzhetsz vagy megakadályozhatsz
a kombinált ultrahangos vizsgálat révén

A stroke agyi érkatasztrófaként is nevezett betegség, ami az agyterület vérellátásának megromlása következtében alakul ki. Olyan drasztikus probléma, ami az agyi terület sejtpusztulását is maga után vonja. A rák és a szívbetegségek után ez a harmadik legjellemzőbb halálok. Ennél a betegségnél minden perc számít!

A kombinált ultrahangnak köszönhetően értékes perceket nyerhetsz, mert megvizsgáltathatod az érrendszeredet, kiderítheted van-e érszűkületed, veszélyeztet-e érfali lerakódás, vérrög vagy más, véráramlást gátló, befolyásoló tényező.

Igazán teljes életet csak akkor élhetünk, ha minden percet értékelünk. Ez igaz a megelőzésre, és az egészségünk védelmére szánt időre is. Kérd a vizsgálatot és érezd magad biztonságban mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: előzetes időpont-egyeztetés alapján, elsősorban az alábbi időpontokban: Kedd, csütörtök: 09:00 – 13:00; Minden második szombat: 9:00 – 13:00 (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Totál prosztataszűrés vérből, plusz vizelet, plusz vérkép, plusz gyulladások CRP vizsgálata a Gellért Medical Laborban

Totál prosztataszűrés vérből, plusz vizelet, plusz vérkép, plusz gyulladások CRP vizsgálata a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

15 600 Ft

6 110 Ft

Kedvezményes ár:

9 490 Ft

39%

Hátralévő idő:

7 nap 3:22:57

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal