Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Pszt, ez intim! Nőgyógyászati szűrés szakorvostól az Év magánrendelőjében: Teljes alapvizsgálat + Méhnyakrák-és Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... 

Pszt, ez intim! Nőgyógyászati szűrés szakorvostól az Év magánrendelőjében: Teljes alapvizsgálat + Méhnyakrák-és Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... 

Az intimitás olyan, mint kagylóban az igazgyöngy: kincs. A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat nem csak arra jó, hogy gondoskodjunk a megfelelő fogamzásgátlásról, vagy meggyőződhessünk róla, hogy fizikailag is rendben vagyunk-e a gyermekvállaláshoz, de megelőzhetjük általa a fertőzéseket, a daganatos elváltozásokat, sőt, akár a meddőséget is. Időben minden probléma nagyobb eséllyel gyógyítható. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

6 400 Ft

Kedvezményes ár:

9 600 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.15. - 2015.12.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas nőgyógyászati alapvizsgálat

A nőgyógyászati alapvizsgálat részletes tartalma:

Szükség esetén a helyszínen történő fizetéssel kérhetőek ezek a vizsgálatok is:

A Centrumban tinédzserambulancia is működik, a vizsgálat 14 éves kortól végezhető! A vizsgálatra várakozás nélkül kerül sor.

Egészségpénztári információk: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunk révén többet kapsz egy alapos nőgyógyászati szűrésnél, mert most az Év magánrendelője címet elnyert Budai Magánorvosi Centrum diszkrét, professzionális és kellemes légkörében gondoskodhatsz intimegészségedről. A teremtésre termett női test szeszélyesen reagál a „biológiai évszakokra”, ezért rendszeres nőgyógyászati figyelmet igényel, és természetesen az is fontos, hogy szakértőre magunkat.

Bízd az orvosok krémjére a szakszerű nőgyógyászati alapvizsgálatot, amely tartalmazza a tapintásos ellenőrzést; a kolposzkópos méhszájszűrést; a méhnyakrák-szűrést (citológia), valamint az emlőszűrést is. 

Még csak nem is kell várakoznod, mert időpontra érkezel a vizsgálatra, és maximális figyelmet élvezel. A vizsgálatot egy beszélgetés előzi meg, hogy minél komfortosabban érezhesd magad. Ennek során megismerheted az orvosodat, és ismertetheted vele a korábbi tüneteidet, panaszaidat és kórelőzményeidet is.

A nőgyógyászati szűrővizsgálat pontos tartalma:

Amennyiben az eredmények alapján probléma merülne fel, a szakorvostól tájékoztatást kapsz a lehetséges kezelési módokról, szövődményekről, otthoni ápolási teendőkről és a gyógyulási szakaszokról is. Minden olyan információt szakszerűen és pontosan a rendelkezésedre bocsájtanak, amivel megelőzheted vagy orvosolhatod a nőgyógyászati jellegű problémáidat.

A szűrővizsgálatokat a legkorszerűbb technikával és eszközökkel végzik el, így a videokolposzkóp segítségével Te is láthatod a képeket, amiket korábban csak az orvos láthatott. A szakorvos folyamatosan kommunikál Veled, és a felállított diagnózis esetén terápiás tanácsokkal is ellát. A hormonális változások sajnos nem csak a hangulatunkat rángatják marionettként, de az intim testtájak komfort érzetére is kihatnak.

Ezek a területek különösen érzékenyek a bakteriális és egyéb fertőzésekre. Könnyen alakulhatnak ki a méhben ciszták, miómák, az egyéb, rosszindulatú elváltozásokról nem is beszélve.

Rendszeres, és szakszerű orvosi figyelem mellett ezeket a kellemetlen és fájdalmas kórokat is elkerülheted! Sőt, szakorvosi szűrővizsgálatokkal időben kiderítheted, és jól kezelheted akár még a rosszindulatú méhnyakrákot is, és természetesen más nőgyógyászati problémákkal is hatékonyan leszámolhatsz.

Néhány fertőzés képes évekig a szervezetedben tartózkodni anélkül, hogy tudnál róla, miközben olyan komoly szövődményeket okozhat, mint a meddőség vagy éppen a rák. Sokszor a legalaposabb intimhigiénia és odafigyelés sem elegendő ahhoz, hogy ezeknek a kóroknak elejét vegyük.

Ennek elsősorban az oka az, hogy a hüvelyben és annak környékén található mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elegendő lehet ahhoz, hogy gyulladás alakuljon ki a szervezetben.

Anatómiai okok miatt a nők hajlamosabbak az alsó húgyút és a nemi szervek fertőződésére. Ezt a hajlamot tovább erősítik a divatos, ám műszálas fehérneműk, az antibiotikum kúrák, a lúgos tisztálkodási szerek, és a szexuális úton jelentkező kockázati tényezők.

Most az Év Magánrendelőjében tehetsz az egészségedért, kérd az ajánlatot, és vedd elejét minden intim problémának!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

6 000 Ft

Előleg:

4 800 Ft

20%

Hátralévő idő:

11 nap 14:40:33

Vásárlók száma: 133

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

0 nap 14:40:44

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

7 nap 14:40:37

Vásárlók száma: 49

Megkaptuk a kedvezményt!