Lejárt

Áruló a fedélzeten! Méregtelenítés, immunerősítés kolon hidroterápiával az emésztési panaszok, túlsúly, bőrproblémák ellen. 

Áruló a fedélzeten! Méregtelenítés, immunerősítés kolon hidroterápiával az emésztési panaszok, túlsúly, bőrproblémák ellen. 

Tudod, hogy ezt nem kéne megenni, de az egyik kedvenced. Talán azt sem, mert a színe alapján nem egészen természetes alapanyagokból készült. Túl erős a kísértés ahhoz, hogy ellenállj? Fogadkozol, hogy holnaptól, jövő héttől… A súlyfelesleg, a gyomorbántalmak és a bőr problémái viszont gyorsabbak, és már ma itt vannak. 

Érték:

Megtakarítás:

16 900 Ft

8 400 Ft

Kedvezményes ár:

8 500 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.13. - 2015.05.22.

A Medibon bón tartalma: 
1 fő részére szóló 1 alkalmas kolon hidroterápia orvosi konzultációval (kb. 60 perc)

Egészségpénztári információkért kattints IDE.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az ünnepi időszakban, vagy egy stresszes nap után könnyen engedünk a csábításnak, és szó szerint „összeeszünk mindent”. A téli hónapok különösen a gyűjtögetésről szólnak, a szűrőn pedig nagy valószínűséggel Nálad is több kategória ment át, mint a ’csak, ami egészséges’. A tavasz, azonban a tisztulás időszaka, most helyre hozhatod a hibákat!

Luftballon…
Húsgombóc…
Pöttyös labda… 

Ha ezek a szavak jutnak eszedbe magadról a puffadás, a plusz kilók, és a pattanások, újonnan kialakult bőrproblémák miatt, akkor ez az ajánlat elhozhatja Neked azt a változást, amire szükséged van.

Az Arthro Komplex Gyógyközpont ajánlata révén egy szuperhatékony méregtelenítő, (bél)tisztító módszerrel tisztulhatsz. A kolon hidroterápiával - melyből az első kezelést veheted a bónnal igénybe - távoznak a felhalmozódott méreganyagok. Jobb előbb, mint utóbb, hiszen ezek a salakanyagok sokféle probléma okozói lehetnek a későbbiekben.

Mi az a kolon hidroterápia?

A vastagbél latin megfelelője a colon. A vastagbelet vízterápiával tisztítani, ezt jelenti a kolon hidroterápia. A tápanyagok felszívódását segíti elő azáltal, hogy az azt akadályozó salakanyagokat eltávolítja. Méregtelenítés és a bélflóra egyensúlyának visszaállítása után az egészséges ételek hatékonyan jutnak a szervezetbe, hogy azután értékes tápanyagaikkal segítsék működését. 

Milyen konkrét bajokat orvosolhatsz kolon hidroterápiával?

Az emésztéssel kapcsolatos problémák közül szinte mindegyik orvosolható ezzel az eljárással. Puffadás, székrekedés, hasmenés, gombás fertőzés, vagy húgyúti- és kismedencei gyulladások ellen alkalmazandó.

A legtöbb embert sanyargató problémák illetve betegségek közül itt van néhány példa, melyekre szintén megoldást nyújthat a kolon hidroterápia:

Milyen előnyökkel bír a kolon hidroterápia?

Az itt felsorolt problémák megoldódnak, a bélflóra egyensúlya pedig helyreáll, a méreganyagok kiürülnek. A mindennapi stressz, az egészségtelen életmód okozza a vastagbél funkcionális problémáit. A kolon hidroterápia hatékonyan megoldja ezeket a problémákat. 

Hogyan zajlik a kezelés?

Egy modern berendezés, speciális gép a szakemberek jobb keze, ezzel végzik a tisztítást. Habár egy alkalom után is érezhető a változás, megkönnyebbülsz és tisztultnak érzed magad, egy kezelés nem elegendő az optimális hatás eléréséhez. Ahhoz, hogy a bélflóra egyensúlya visszaállhasson, több alkalomra lesz szükség. Ez az ajánlat kóstolót ad a kolon terápia nyújtotta hatásból. Egy kezelés kb. 30-40 percet vesz igénybe. 

A salakanyagok a bél falán akár a gyanta, vagy a kaucsuk, makacsul tapadnak fel. Feloldásukhoz, és a szervezetből való kiürítéshez az első három alkalmat érdemes kis időközökkel végeztetni. 

Miért van jelentős  szerepe élettanilag a kolon hidroterápiának és a méregtelenítésnek?

A szervezet elé akadályt gördítenek bizonyos anyagcsere termékek, és halmozódásukkal egyre nehezebbé teszik a velük való harcot. A pangó béltartalom eltüntetése felszabadulást jelent a testnek, mintha súlyos köveket vennénk le róla. Több mint 500 tünetet okozó méreganyagok távoznak el. A kolon hidroterápiát követően az immunrendszer végre megerősödik, a testünk képes fontosabb dolgokra fordítani azt az energiát, melyet a „túlélésre pazarolt”. Az alapos kezelés után a krónikus betegségek sem jelenthetnek akadályt a felvértezett szervezet számára. 

Orvosi konzultációval egybekötött 30-40 perces kolon hidroterápiás kezelés jár ezzel az ajánlattal. A szakorvossal hatékony kezeléstervet állítotok össze, mely az életmódodon alapszik. Panaszaid pedig remélhetően hamarosan elmúlnak. Kérd a bónt még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Arthro Komplex Gyógyközpont

A kezelésre az alábbi számokon tudsz bejelentkezni:
+36 (1) 225 30 60; +36 (1) 225 30 61 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1114 Budapest,
Móricz Zsigmond körtér 3/B.
II. em. 7.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

96 000 Ft

19 200 Ft

Előleg:

15 400 Ft

20%

Hátralévő idő:

6 nap 11:55:38

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

2 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

10%

Hátralévő idő:

0 nap 11:56:44

Vásárlók száma: 53

Megkaptuk a kedvezményt!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

6 nap 11:56:38

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!