Akár 3-6 cm-s karcsúsodás 1 alkalomtól: LIPOSONIC SalonPro HIFU kezelés hasra, minimum 3-6 cm karcsúsodás egyetlen kezeléssel (8 kockás területen)

Akár 3-6 cm-s karcsúsodás 1 alkalomtól: LIPOSONIC SalonPro HIFU kezelés hasra, minimum 3-6 cm karcsúsodás egyetlen kezeléssel (8 kockás területen)

A has a kritikus területek közül is a legkritikusabb, ahonnan csak súlyos lemondások, izzasztó edzések árán lehet levarázsolni a felesleget, vagy még akkor sem. Most azonban semmi okod arra, hogy ezen keseregj, mert a Kontúr Alakformáló Szalonban a 21. század leghatékonyabb szépészeti eljárásával garantálják neked a lapos pocit. Ha te is a pocakodon lévő úszógumival birkózol, ez az ajánlat Neked szól.

Érték:

Megtakarítás:

104 000 Ft

65 010 Ft

Kedvezményes ár:

38 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.05.14. - 2018.07.27.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló LIPOSONIC SalonPro HIFU kezelés hasra (8 kocka - 1 kocka 7 x 7,5 cm). Rendkívül gyors kezelés: kb. 30-60 perc. 

FONTOS: Az első eredmények a kezelést követő 1 hét múlva válnak láthatóvá, ahogy a makrofág-tevékenység folyamatosan elbontja az elhalt zsírszövetet.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most egy LIPOSONIC SalonPro HIFU kezelésen vehetsz részt, amivel a hasad zsírpárnáit veszik célba, 8 kocka területen (1 kocka 7 x 7,5 cm) .Ez egy gyors és látványos eredményekkel járó kezelés, ami kb. 30-60 percet vesz igénybe. 

Az első eredmények a kezelést követő 1 hét múlva válnak láthatóvá, ahogy a makrofág-tevékenység folyamatosan elbontja az elhalt zsírszövetet. A végleges eredmény kialakulása 2-3 hónapot vesz igénybe, ez alatt az idő alatt folyamatosan csökken a kezelt terület körmérete.

Elképesztően látványos eredmények érhetők el általa

Egy kezelést követően 2-3 hét alatt a kezelt terület körfogatának minimum 2,5 cm-es csökkenését lehet elérni, de akár -3-6 cm-t is elérhetünk egyetlen kezeléssel. 

Érvek a Kontúr Liposonic SalonPro kezelése mellett más szalonok HIFU kezelésével szemben:

Általában elegendő a kezelésből egy alkalom, de problémásabb esetekben 2-3 alkalom is indokolt lehet. Amennyiben szükség lenne az ismétlő kezelésre, azt 2-3 hónappal később lehet elvégezni. Mivel a kezelés nem fájdalmas, viszont (tűrőképességtől függően) kellemetlen, így az is kipróbálhatja, aki eddig tartott tőle.

Milyen érzés? 

A kezelés közben néhol enyhe szúró, meleg érzés tapasztalható, ezért előtte enyhe érzéstelenítést alkalmaz a szalon. A hatásos és erős gép ugyanis enyhe kellemetlenséggel jár, hiszen a látványos eredményhez a megfelelő energiaszint és pontsűrűség besugárzása szükséges. A kezelést követően erős bőrpír, duzzanat tapasztalható általában, mely pár napon, legkésőbb 1,5 héten belül elmúlik. A kezelést követően nem szükséges diétázni, a bőséges folyadékfogyasztás viszont segíti a sejttörmelék mihamarabbi kiürülését. Az eredmény a 12-18. hét környékére válik véglegessé.

Így történik a speciális has-fogyasztás

A liposonic kezelés során a készülék kezelőfejét magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet. A kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot. A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni. 

Az energia a Liposonic eljárás esetében sokkal magasabb, mint más HIFU gépeknél, akár a 75Joule/cm2-t is elérheti. A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység-célzás (8 illetve 13mm-en) drasztikus eredményeket produkál egy nagyon gyors kezeléssel. 

Legyél igazán csúcsformában, kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs, és hatást fokozó infrahő kezelés

1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs, és hatást fokozó infrahő kezelés

Érték:

Megtakarítás:

4 500 Ft

2 250 Ft

Kedvezményes ár:

2 250 Ft

50%

Hátralévő idő:

14 nap 18:08:04

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak
FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban