Körömgomba-megszüntető lézeres kezelés kézre vagy lábra. Több bón is vásárolható, attól függően hány körömről van szó, és mennyi alkalomra van szükség a gyógyuláshoz

Körömgomba-megszüntető lézeres kezelés kézre vagy lábra. Több bón is vásárolható, attól függően hány körömről van szó, és mennyi alkalomra van szükség a gyógyuláshoz

Most legyőzheted a kezeidet vagy lábaidat elcsúfító sárgás, érdes, akár még bűzös körömfelszínt eredményező gombás megbetegedést. Ajánlatunkban a modern kozmetikai technológia és az orvostudomány találkozik egy körömgomba-megszüntető lézeres kezelés formájában, amit most a Kontúr Alakformáló Központban vehetsz igénybe.

Érték:

Megtakarítás:

2 790 Ft

1 800 Ft

Kedvezményes ár:

990 Ft

65%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 136

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.03.05. - 2018.05.11.

Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 1 alkalmas körömgomba-megszüntető lézeres kezelés 

FONTOS: A kezelés kérhető kézre vagy lábra, és több is vásárolható:

FIGYELEM: Abban az esetben, ha gyógyszeres kezeléssel próbálkoztál a körömgomba ellen, 1 évnek el kell telnie a gyógyszeres kezelés és a lézeres kezelés között.

Az ecsetelős kezelés és a lézeres kezelés között egy hétnek kell eltelnie.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Attól függően, hol okoz Neked gondot a körömgomba, a kezelést kérheted kézre vagy lábra.

Miért olyan hatékony a lézeres körömgomba-megszüntető kezelés?

Ezzel a modern technológiával gyorsan és fájdalommentesen gyógyítható a körmök gombás elváltozása. A sötétet és a nedvességet kedvelő körömgomba nagyon érzékeny a lézer által kibocsájtott hőre és fényre.

A lézeres kezelés célzottan a gombákban található pigmentekre irányul a körömlemezen, a környező szöveteken és a körömágyon keresztül. Hatására a körömgomba sejtjei felmelegszenek, a hő és az ismétlődő fényhatás következtében pedig elpusztulnak. A kezelés hatékonysága elsősorban annak köszönhető, hogy nem csak a kifejlett körömgombával végez a speciális lézerfény, hanem annak a spóráival is, így a megfelelő számú, célzott kezelés hatására nem térhet vissza a kór.

A lézertechnológia napjaink leghatékonyabb körömgomba-irtó megoldását kínálja, számtalan végleges eredménnyel. Hatékonyságát klinikai tesztek igazolják. A kezelt betegek 100%-a számolt be pozitív változásról. Miért lennél kivétel?

Az elmúlt időszak, vagyis a tél különösen kedvezett a jelenségnek, hiszen a körmökön megtapadó gomba rajong a zárt cipőkért, kesztyűkért, imádja a nedves, izzadságtól párolgó bőrt, a nem megfelelően szellőző lábbeliket… azaz a téli divat tökéletes számára.

Napjaink divatos műanyagból, gumiból, műszálból készült csizmái, zoknijai, kesztyűi különösen kedvezően befolyásolják a körömgomba életét és szaporodását, szintúgy azok a vegyszerek, amivel bőrünk, körmeink nap, mint nap érintkeznek. Ne csodálkozz, ha Téged is megtámadtak!

A körömgomba makacs „jószág”, ami, ha egyszer befészkelte magát, akkor bizony nem szívesen távozik, pláne nem végleg. Sajnos egy-egy felszínes kezelés után könnyedén visszatérhet.

Vannak, akik szégyellik a körmüket elcsúfító jelenséget, és inkább takargatják, de ez a lehető legrosszabb megoldás, hiszen így a fertőzés könnyedén átterjedhet a szomszédos körmökre, és megállíthatatlanná válhat. Nem beszélve arról, hogy a vérkeringésbe bejutva a szervezet egészének is árthat. Sőt, hordozóként, azaz „vírusgazdaként” könnyedén átadhatod másnak is.

A szép, kecses, vonzó végtagok az egészséges, ép és ápolt körmöknél kezdődnek. Ajánlatunkkal akár mind a húsz körmöd ilyen lehet újra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes telefonbejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00 -19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ

1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

5 alkalmas tartósan, látványosan fogyasztó cryolipolízis kezelés.

5 alkalmas tartósan, látványosan fogyasztó cryolipolízis kezelés.

Érték:

Megtakarítás:

99 900 Ft

59 910 Ft

Kedvezményes ár:

39 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

5 nap 7:45:37

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Teljes BIFOKÁLIS SZEMÜVEG elkészítése Varilux Mester Optikában

Teljes BIFOKÁLIS SZEMÜVEG elkészítése Varilux Mester Optikában

Érték:

Megtakarítás:

50 890 Ft

30 990 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

61%

Hátralévő idő:

6 nap 7:45:36

Vásárlók száma: 43

Megkaptuk a kedvezményt!

3 pontos inzulinrezisztencia vizsgálat