Hasi natív és kontrasztanyagos MR vizsgálat (máj, epe, hasüregi szervek, gyulladások, daganatok szűrése) a betegbarát Radivert MR klinikán

Hasi natív és kontrasztanyagos MR vizsgálat (máj, epe, hasüregi szervek, gyulladások, daganatok szűrése) a betegbarát Radivert MR klinikán

Attól, hogy a koronavírus-vészhelyzet a négy fal közé száműzött minket, az egyéb panaszaink még nem szűnnek meg. Az emésztőrendszerünk több szerv összehangolt munkájának köszönheti működését. A fellépő hasi tüneteket nem szabad félvállról venni, mert számos olyan betegség húzódhat meg a háttérben, mely feltétlenül kezelést igényel. Ajánlatunk ezek diagnosztizálásában nyújt segítséget, hogy időben elejét vehesd a komolyabb következményeknek. Olvass tovább.

Érték:

Megtakarítás:

78 900 Ft

10 000 Ft

Kedvezményes ár:

68 900 Ft

13%

Hátralévő idő:

0 nap 17:12:58

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.04.23. - 2020.08.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló Hasi natív és kontrasztanyagos (csak ennek az anyagnak a segítségével kaphatunk értékelhető eredményt) MR vizsgálata a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel. 

FONTOS: 

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen lehet kérni olyan számlát ami elszámolható az Egészségpénztárakkal.

Autóval érkezőknek: a Klinika 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Felnőttkorban egyre gyakrabban jelentkezhetnek az emésztőrendszert sújtó betegségek, melyek hosszú távon is komoly kihívások elé állíthatják az egészségünket és ezáltal az életminőségünket. Hasonló tünetegyüttesük a diagnosztizálásuk sem mindig egyszerű.

Ajánlatunk révén a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit ötvöző, ezáltal jelenleg az egyik legpontosabb képalkotóvizsgálattal járhatsz utána a tüneteid okának. Most 1 fő részére szóló Hasi natív és kontrasztanyagos (csak ennek az anyagnak a segítségével kaphatunk értékelhető eredményt) MR vizsgálatot kínálunk neked, melyet a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel végeznek el a betegbarát RadiVert Diagnostic MRI Klinikán.

Milyen betegségek kimutatására alkalmas a Hasi MRI vizsgálat?

A legfőbb szervek, élettani jelentőségük és bajt jelző tüneteik, melyek esetében mindenképpen ajánlott a vizsgálat: 

A RadiVert betegbarát klinikáján a legmodernebb 1,5 Teslás GE MR készülékével végzik a vizsgálatokat, profi MR-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeket. Például a vizsgálat alatt esetlegesen felmerülő kellemetlen érzetek csökkentésében nagy szerephez jutnak a beépített speciális fényterápiás, és audios funkciók, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod közben.

Az MRI vizsgálat előnyei:

Az MRI „Magnetic Resonance Imaging” rövidítése, melynek jelentése mágneses magrezonancia képalkotás. Nem röntgen-sugarat használ a képalkotáshoz, hanem a mágneses teret, ezért nem ér közben káros sugárzás. Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében, mivel ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit. Így alkalmazható első diagnosztikai vizsgálatként is.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat?

 A fentebb felsorolt kínzó hasi tünetek számos betegség esetében hasonlóak, ugyanakkor nagyon komoly betegségek jelei lehetnek, a pontos diagnózishoz elengedhetetlen az alapos kivizsgálás. Kérd most, és ne hagyd tovább gyűrűzni a problémát!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

RadiVert Diagnostic​ Klinika

Bejelentkezés: online: https://radivert.hu/kapcsolat/;

Előzetes időpontegyztetés telefonon: +36 30 241 4960

E-mailben: radivert@radivert.hu

Kérjük, hogy bejelentkezéskor jelezd, ha implantátummal, beültetett fémmel, protézissal rendelkezel.

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

RadiVert Diagnostic​ Klinika

1047 Budapest, Baross u. 99.

Ajándékba adom Kérek belőle

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Érték:

Megtakarítás:

8 490 Ft

7 900 Ft

Kedvezményes ár:

590 Ft

93%

Hátralévő idő:

15 nap 17:16:43

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

Immunológiai vizsgálatcsomag széleskörű laborvizsgálattal és belgyógyászati konzultációval.

Immunológiai vizsgálatcsomag széleskörű laborvizsgálattal és belgyógyászati konzultációval.

Érték:

Megtakarítás:

31 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

19%

Hátralévő idő:

14 nap 17:16:44

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!