Újra erős, egészséges gerinc:<br />
Hazánkban egyedülálló 3 alkalmas Gerinc Selfness® program. Gerinc,- és reumás panaszokra, tartáshibák ellen.

Újra erős, egészséges gerinc:
Hazánkban egyedülálló 3 alkalmas Gerinc Selfness® program. Gerinc,- és reumás panaszokra, tartáshibák ellen.

Ha nem is bírjuk el testsúlyunk ötvenszeresét, mint a hangya, mégsem lenne indokolt, hogy már 30-40 éves korunkban sajogjanak a porcikáink, beálljon a nyakunk, becsípődjön a derekunk és a többi, és a többi. Ha szívesen elkerülnéd a nyak- és a hátfájdalmakat, a gerincsérvet, mely utóbbi egyaránt sújtja a nehéz fizikai munkát és az ülő munkát végzőket is, akkor ajánlatunk sokat tehet érted. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

13 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

57%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 53

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.17. - 2018.01.19.

Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 3 alkalmas Gerinc Selfness® program (Magyarországon CSAK a Gerinc Műhelyben!)

1. alkalom:

Gerinc-Selfness kezelés (kb. 60-90 perc):

2. és 3. alkalom:

Gerinc-Selfness kezelés (kb. 60 perc):

Információk a beváltáshoz:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha bármelyik feltételezés is igaz rád, akkor a gerinced, az ízületeid, az izmaid már nagy valószínűséggel nincsenek túl jó állapotban. Ha mindezt fájdalom is a tudtodra adja, akkor ne halogasd tovább, és tegyél lépéseket a gyógyulás érdekében.

Végre megszabadulhatsz a korlátozó fizikai fájdalomtól, és speciális megoldással enyhítheted gerincpanaszaidat egy Hazánkban egyedülálló, csak a Gerinc Műhelyben elérhető  program révén. 

Ajánlatunk olyan komplett 3 alkalmas Gerinc Selfness® programon való részvételre jogosít, mely visszaadja Neked a mozgással járó öröm érzését. Hatékony és védett tartásjavító és fájdaloműző technológiát állíthatsz egészséged és testi épséged szolgálatába.

A kezelés 9 éves kortól alkalmazható különböző gerinc- és hát problémák esetén, vagyis akár gyermekedet is kezeltetheted vele, különösen, ha már a gerincferdülés jeleit is észleled rajta.

Az ideig-óráig ható tüneti kezelések helyett add át magad a koncentrált terápiát nyújtó selfness-nek, ami hatására a nyak-, gerinc-, és hátfájdalmaid valódi oka szűnhet meg, nem csupán a fájdalomérzet. 

A Gerinc Selfness® passzív mozgás programmal, már az első alkalom után érezhető a változás. A program nem megerőltető, és hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Ez adja a módszer különlegességét, és tartós gyógyító hatását.

Hogyan történik a Gerinc Selfness® program?

A program első, és egyik legfontosabb része az állapotfelmérés, ami egy beszélgetés formájában zajlik le annak érdekében, hogy személyedre szabott kezelésben lehessen részed. Nem általánosítás, hanem a saját valós panaszaid szerint épül fel a program.

A második alkalomtól kezdve mindig Chí-ágyban történő lazítással indul a kezelés. Csigolyánként lazítja el a gerincedet, és a gerinc melletti izmokat a legkisebb fájdalomérzetet sem keltve. A Te kiváltságod pedig, hogy ezalatt csak a relaxálással kell foglalkoznod.

A Chí-ágy után a gerincnyújtó pad következik, aminek az elnevezése talán ijesztően hathat, de miután kipróbáltad, egyet fogsz érteni abban, hogy ez a művelet is kellemes érzéssel tölt el. Az izmok szép lassan visszahelyeződnek egészséges pozíciójukba.

És végül mindenki kedvence, a Jade- és turmalinköves masszázságy következik. Az üdítő relaxáció nem ér véget, sőt, lazítás és nyújtás, gyengéd masszírozás vár Rád. Ez az a mozzanat, amitől a Gerinc Selfness® program érezhetően tartós hatást biztosít. 

A csoportos és fárasztó gerinctorna nem lenne a motiváció legékesebb példája. Szerencsére ezzel a bónnal pedig nincs is szükséged egyéb ösztönzésre annál, mint a kényelmes felfrissülés, gyógyulás, (és csak aztán) a mozgás utáni vágy. Az idegek és a gerincoszlop valósággal kisimulnak, az izmok görcsei feloldódnak, testileg és lelkileg megújulsz.

Mi több, ezzel a bónnal a Magyarországon unikum Gerinc Selfness® programban 3 alkalommal is részed lehet. Figyelmes és hiteles szakemberek munkáját élvezheted egy kényelmes és kellemes környezetben. 

A tested mozgásra termett, űzd magadtól távol az izom- és ízületi sorvadást, és „olajozd meg” minden porcikád tetőtől-talpig!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gerinc Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre:
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979;
(Az egyeztetett időpont a kezdés előtt legkésőbb 48 órával mondható le, és módosítható, ellenkező esetben, beváltottnak tekintik a bónt.)

Nyitva tartás: Kedd - Péntek: 9:00 - 20:00 óra között, (utolsó kezelési időpont 19:00 óra).

FONTOS! Délutáni és az esti órák terheltebbek, hosszabb várakozási időre kell számítani, míg a délelőtti, kora délutáni időpontok szabadabbak.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gerinc Műhely
1066 Budapest,
Teréz krt. 4. 1. em./4 ajtó,
12 kapucsengő

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

6 darabnál több szemölcs bőrgyógyászati eltávolítása

6 darabnál több szemölcs bőrgyógyászati eltávolítása

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

15 nap 2:58:29

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Thermage M rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés

Thermage M rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

9 nap 1:58:35

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni egy éjszakás alvásvizsgálat kiértékeléssel

Otthoni egy éjszakás alvásvizsgálat kiértékeléssel

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

22 510 Ft

Kedvezményes ár:

22 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

5 nap 1:58:39

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!