Lejárt

Az örök fiatalság titka: Drakula terápia (PRP kezelés) az arc-, nyak-, dekoltázs, tartós fiatalítása orvos specialistától. Férfiaknak is.

Az örök fiatalság titka: Drakula terápia (PRP kezelés) az arc-, nyak-, dekoltázs, tartós fiatalítása orvos specialistától. Férfiaknak is.

A történetek szerint a vámpírok szépek, halhatatlanok, és örökké fiatalok. Vagyis ez a képzeletbeli lény birtokolja mindazt, ami számunkra csak vágyálom. Az volt egészen mostanáig! A Drakula terápia fantázia névre hallgató PRP kezelés révén nekünk is jut a „halhatatlanságból”. Éld át ajánlatunkkal Te is, ahogy percről-percre több élettel telik meg az arcod, és görgess lejjebb a tudnivalókért.

Érték:

Megtakarítás:

170 000 Ft

101 000 Ft

Kedvezményes ár:

69 000 Ft

59%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.05.04. - 2015.07.17.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas drakula terápia, teljes arc, nyak és dekoltázs területének ránctalanítására (kb. 80 perc)

Fontos: A kezelés csak 18 éves kor felett vehető igénybe, akár bőrhibák, aknés hegek enyhítésére is.

Jó hír, hogy most 3 szerettedet is meglepheted egy bónnal, hogy mindannyian együtt őrizzétek a fiatalságot.

Lényeges: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a kezelés után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Adoszt EP, Allianz Hungária EP, Aranykor EP, Generali EP, Axa EP, MKB EP, OTP EP, Patika EP, Tempo EP, Uniqa EP, Wellness EP, Új Pillér EP, Vasutas EP  

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most nem csak az idő múlását fordíthatod vissza a sejtjeidben, de ezzel a kezeléssel a bőrödet is tökéletesítheted Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelőben egy különleges Drakula terápia, más néven PRP TELJES arc-, nyak és dekoltázs kezelésnek köszönhetően.

A végeredmény pedig valóban lenyűgöző és mesés lesz. És a jó hír, hogy nem csak a Hölgyek arcáról „törli le” a ráncokat, de az Urak barázdáit is eltünteti.

Hogyan történik a Drakula terápia?

A kezelés során néhány ml-nyi vért vesznek tőled, amiből aztán egy gyors folyamat révén kivonják a vérsejteket, ezzel ún. vérlemezkékben gazdag vérplazmát (prp. azaz Platelet Rich Plazma) állítanak elő, majd ezt a szérumot injekciózzák vissza a bőrödbe, hogy annak átépülését serkentve a ráncokat fokozatosan megszüntessék.

Az injekciótól nem kell megijedned, mivel hajszálvékony tűvel fecskendezik a kezelt területbe a szérumot. Ráadásul kizárólag orvosi diplomával rendelkezők végezhetik a kezelést, azaz a fiatalodásod abszolút profi kezekre bízhatod az Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelőben. És a nagyon vékony tű azért sokkal jobb, mint a plasztikai sebészetben a szike, ugye?

Hogyan fiatalít meg a Drakula terápia?

Csökkenti a bőröd egyenetlenségeit, miközben a ráncaid kisimulnak a saját anyag hatására. Minden más modern kezeléssel szemben hosszú távon is hatékonyabb, mert már 7-21 nap alatt kifejlődő tartós hatásként beindítja ill. felgyorsítja a bőröd megújulási folyamatait. 

Hatására:

A Drakula terápia egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen természetes, sőt "testazonos" anyagot, azaz a saját sejtjeidet alkalmazzák a visszafiatalításra. Mivel az eljárás nem tartalmaz vegyi adalékot, szükség esetén bátran alkalmazható állapotosan, vagy szoptatás idején is.  

Az ajánlat részeként elvégzett PRP saját vérplazmás arc-, nyak-, dekoltázskezelés 80 percig tart, és tartós, rendkívül hatékony bőrmegfiatalodást tesz lehetővé mindenki számára, nemtől függetlenül. 

Dr.Gajdos Gábor sebész, traumatológus végzi a beavatkozást, aki az országban a legelsők között kezdte alkalmazni a divatos filmhősök után a Vámpírszérum kezelés vagy Drakula terápia fantázia néven ismertté vált PRP kezelést az orvosesztétikai szépészeti eljárásban.

Azaz igazi specialistára bízhatod magad. A kezelést csak 18 év felettiek vehetik igénybe (akár bőrhibák korrekciója miatt is), felső korhatár nincs.

Most 3 szerettedet is meglepheted egy-egy bónnal, hogy mindannyian együtt őrizzétek a fiatalságot.

A Drakula terápia kifejezetten ajánlott:

Hollywoodban Angelina Jolie is Drakula terápiával őrzi arca fiatal vonásait. Neki bevált, most beválhat Neked is, kérd és váltsd be ezt a bónt!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelő

A kezelésre ezen a számon jelentkezhetsz be: +36 (30) 647 88 67

WEBOLDAL

Beváltás helye

2013 Pomáz,
Szőlőtelep u. 1.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

5 500 Ft

Előleg:

2 600 Ft

34%

Hátralévő idő:

7 nap 5:30:58

Vásárlók száma: 75

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

11 nap 5:30:54

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

17 400 Ft

Előleg:

3 500 Ft

58%

Hátralévő idő:

9 nap 5:31:56

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1