Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Látástól-vakulásig ülsz a monitor előtt? Dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitorszűrő szemüveg + Hoya BlueControl vagy Essilor lencse + 300 féle keret + ... Utcai viseletre is alkalmas!

Látástól-vakulásig ülsz a monitor előtt? Dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitorszűrő szemüveg + Hoya BlueControl vagy Essilor lencse + 300 féle keret + ... Utcai viseletre is alkalmas!

Ha Te is azok közé tartozol, akik naponta 3 óránál jóval többet csücsülnek a gép előtt, és bámulják a laptopot, a monitort, a LED vagy az LCD képernyőt, netalántán az okostelefonon csüngés jellemez, akkor Neked is jól jöhet az a speciális, utcán is hordható, „több az egyben” szemüveg.(Olvass tovább)

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.08. - 2016.01.15.

A Medibon bón tartalma:

Továbbá hozott recept alapján is elkészítik a szemüveget. Ebben az esetben időpont foglalása nem szükséges, nyitvatartási időben bármikor fogadnak.

FONTOS:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató ad róla olyan számlát amelyet el tudsz számolni az Egészségpénztáraddal.

A bón ára a lencsevékonyítás költségét nem tartalmazza.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

A vásárlás mellé jár egy 25%-os kupon, mely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be és más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Tudtad?

Egy japán felmérés szerint azok, akik tartósan bámulják a monitort, kevesebbet pislognak, ami a szem kiszáradásához vezet. Normál esetben percenként 22 alkalommal pislogunk, olvasás közben ez a szám tízre csökken, a képernyőt figyelve pedig mindössze hétre.  Tény, hogy ettől idő előtt kifárad a szem, különösen akkor, ha alacsony a relatív páratartalom a helyiségben. Azt is megállapították, hogy a monitor előhozza, illetve fokozza a rejtett szemhibákat.

Ezek alapján a látástól-vakulásig dolgozás talán nem is olyan lehetetlen kifejezés…

Ha egy fárasztóbb nap végén, szúr, ég, viszket a szemed, a világ kicsit elhomályosul előtted, és a betűk is összefolynak, akkor valószínűleg az úgynevezett Computer Vision Syndrome-nak (CVS) tüneteit tapasztalhatod magadon. Ez egy újabb jel, hogy a szemeidnek szüksége van arra a speciális védelemre, amit a mesteri Galéria Optika ajánlata nyújt Neked.

Felejtsd el a szemvörösödést, szemfáradtságot, fejfájást, fókuszálási zavarokat, égőérzést, mert, ha élsz az ajánlattal, a következők illetnek meg:

Ez a lencse kortól, nemtől függetlenül mindenkinek jót tesz. Különösen azoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek számítógép előtt.

Miért ajánljuk a monitorszűrő szemüveget?

Mert a divatos LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsájtanak ki. Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság, ami aztán látásromlást ereményez. 

Ha jelenleg még semmilyen problémád nincs a látásoddal, akkor is ajánlott a monitorszűrő szemüveg, mert:

Tudtad?

A ibolya kék fényről csak nemrég állapították meg, hogy károsítja a retinasejteket. Hosszú távú káros hatása gyorsítja az időskori makuladegenerációt. 

Dél-Buda egyetlen Varilux Optikájában, a több éves szakértelemmel bíró Galéria Optikában forradalmi felületkezelést alkalmaznak a monitorszűrő szemüveg lencséjén. Ez az úgynevezett Hoya BlueControl, ami:

Mi a különbség az EMI és a Blue Control felületkezelés között?

Az EMI, vagyis az elektro mágneses sugárzás elleni réteg mára egy elavult technológia, ami a legújabb képernyőkhöz használhatatlan és a tévhittel szemben, hatástalan, azaz semmilyen védelmet nem nyújt.

VIGYÁZAT! Az EMI rétegkezelt lencséket néhány optika még mindig monitorvédő lencseként árulja, így megtévesztve a vásárlókat.

A Blue Control réteg ezzel szemben a kék fénytől védi meg a viselőjét, így valódi védelmet nyújt valós veszélyek ellen. Ráadásul az a szemüveg, amit ajánlatunk nyújt Neked olyannyira professzionális, hogy a káros ibolyakék fényekkel szemben is óvja a szemeidet.(Így a későbbi szürkehályog is könnyebben elkerülhető.)

A szakértő Galéria Optikában hozott recept alapján is elkészítik a szemüvegedet. Ebben az esetben időpont foglalása nem szükséges, nyitvatartási időben bármikor fogadnak. A bón ára a lencsevékonyítás költségét nem tartalmazza. A lencsevékonyítás ára függ a vékonyítandó dioptriától.

A vásárlás mellé most egy 25%-os kupont is adnak, mely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be és más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, így meglepheted vele valamelyik szerettedet.

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikájában és az itt kapott professzionálisan elkészített szemüvegben nem fogsz csalódni!  Ezt a szemüveget a nívósabb cégek előszeretettel ajándékozzák évfordulókon, karácsonykor dolgozóiknak.

Gyorsak, megbízhatóak, kedvesek és segítőkészek. Az egész család hozzájuk jár.
(Balogh Gábor Sales menedzser Budapest)
 Rendkívül kedvesek és értik a dolgukat is. Nem utolsó sorban kedvezők az árak is.
(Kóczán Dániel Budapest)
 Nagy keret kínálat, kedves, segítőkész emberek, gyors munkafolyamat.
(Gacsó Tímea Budapest)

Nem, nem káprázik a szemed, ez az ajánlat csak jót tehet Veled. Ne bízd a sorsra szemeid épségét, szerezd meg számukra a speciális védelmet most! (A dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitor szemüveggel előrelátóan a gyermekedet vagy a párodat is meglepheted! Nagyszerű és figyelmes ajándék.)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 5966 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

0 nap 21:52:13

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

7 nap 21:52:06

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

4 nap 21:52:09

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!