Lejárt!

Rendben vagy-e belül? Átfogó belgyógyászati vizsgálat: Nyugalmi, terheléses EKG + koleszterinszint, testzsírszázalék mérés + … = 39.000Ft helyett 13.990Ft- ért!

Rendben vagy-e belül? Átfogó belgyógyászati vizsgálat: Nyugalmi, terheléses EKG + koleszterinszint, testzsírszázalék mérés + … = 39.000Ft helyett 13.990Ft- ért!

A szív nem csak egy szép költői kép, de életünk motorja is, és jaj nekünk, ha berozsdásodik! A hajszolt életmód, a sok stressz sajnos csak tovább rontja a helyzetet, éppen ezért érdemes rendszeresen meggyőződni arról, hogy minden rendben zajlik-e ott bent. Ezzel a bónnal idejében megóvhatod a szíved, az életed.

Érték:

Megtakarítás:

39 000 Ft

25 010 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

64%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.01.20. - 2014.03.20.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló általános belgyógyászati fizikális vizsgálat; (kb. 40 perc)
Szív- és tüdő hallgatózás; 
Hasi betapintás; 
Vérnyomásmérés; 
Rizikófaktorok felmérése
Családi és egyéni kórelőzmény felvétele; 
Antropometriai adatok mérése (testsúly, testmagasság, BMI,
derék körfogat); 
Nyugalmi EKG vizsgálat; 
Terheléses EKG vizsgálat; 
Testzsírszázalék, testösszetétel mérése; 
Vércukor vizsgálat; 
Koleszterinszint mérés
Személyre szóló tanácsadás és a vizsgálat lelete a vizsgálat
után pár nappal kérhető.

Gyerekeknél 14 éves kortól végzik!

Igény vagy szükség esetén: A BOMC (nagyrutin laboratóriumi vizsgálati csomag) a bónnal rendelkezők részére 7500 Ft.

Részletes leírás

A méltán elismert, elegáns Budai Magánorvosi Centrumba invitálunk, ahol most egy teljes körű belgyógyászati szakvizsgálaton vehetsz részt.

A belgyógyászati vizsgálat és a kardiológia mindig is a körülményes, ugyanakkor legeredményesebb vizsgálatok közé tartoztak. Sok esetben azonban, ha el szeretnénk jutni egy kardiológushoz vagy egy alapos belgyógyászati kivizsgálásra, alapos indokot kell találnunk rá, hogy beutalót szerezhessünk, vagy, hogy ne hónapokkal később kapjunk időpontot. Ezt most elfelejtheted!

Intéztünk Neked egy átfogó belgyógyászati kivizsgálást , mely sok más mellett egy komplex EKG vizsgálatot is tartalmaz!

A bón egészen pontosan ennél jóval többet nyújt, hiszen a következő vizsgálatokat kapod a bón részeként: általános belgyógyászati fizikális vizsgálat; szív- és tüdő hallgatózás; hasi betapintás; vérnyomásmérés; rizikófaktorok felmérése családi és egyéni kórelőzmény felvétele; antropometriai adatok mérése (testsúly, testmagasság, BMI, derék körfogat); nyugalmi EKG vizsgálat; terheléses EKG vizsgálat; testzsírszázalék, testösszetétel mérése; vércukor vizsgálat; koleszterinszint mérés. 

Ráadásul mindezt a szakmai körökben is méltán elismert Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban veheted igénybe kényelmes és vonzó körülmények között, professzionális szakorvosi figyelemtől övezve!

Az EKG vizsgálattal feltérképezhető a szív elektromos tevékenysége, mely révén valamennyi szívbetegség időben kiszűrhető, észrevehető. Ez a nagyszerű, régóta eredményesen alkalmazott orvosi eszköz vizsgálhatóvá teszi a percenkénti szívverések számát, szabályosságát, a szív ingerképzését, ingervezetését, inger- és ritmus zavarait, a szívizomzat oxigénhiányát, károsodását. Többek között a szívkamrák nagyságáról is információt ad. Nagyon hasznosnak bizonyul az is, hogy az EKG képes kimutatni a szedett gyógyszerek szívműködést befolyásoló (mellék)hatásait is.

A nyugalmi EKG mellett, a Budai Magánorvosi Centrumban terheléses EKG vizsgálatot is végeznek a bónod részeként. Ennek során folyamatosan mérik a vérnyomásodat, és az EKG és pulzus monitorozással egybekötve fokozatosan emelkedő terheléssel a pulzusszámod maximális megemelésére törekszenek. Ez azért nagyon fontos diagnosztikai rész, mert a szíved vérellátásának romlása esetén kideríthető a koszorús erek szűkülete, és a vérnyomás nem megfelelő megemelkedése is leleplezhetővé válik. Emellett egyéb fontos rendellenességekre is időben fény derülhet.

A vércukorszint rendszeres vizsgálata szintén egyike a létfontosságú diagnosztikai területeknek, hiszen nem csak bizonyos szövődményektől védhet meg minket a tartósan jó vércukor, de rendszeres méréssel a cukorbetegség is elkerülhető. Mivel a cukorbetegség eleinte szinte tünetmentes, kezdeti stádiumáról időben csak a vércukorszint mérése jelenthet. A magas vércukorszint alattomos rombolást végezhet a szervezetben, tönkreteheti az érrendszert, és ezáltal valamennyi belső szerv működését is negatívan befolyásolhatja. A vércukorszint mérésnek köszönhetően ez a végzetes kór időben felismerhető, és gyógyszeres kezeléssel, diétával élhetővé tehető. Ezzel a vizsgálattal elkerülhetjük a vese- és szívproblémákat, megelőzhetjük az érszűkületet, vagy akár a súlyos cukorbetegség esetén kialakuló vakságot is!

Napjaink „divatossá vált” kifejezése, a koleszterin, a hiedelmekkel szemben nem feltétlenül jár romboló hatással.  Mivel különböző koleszterintípusok léteznek, így azok hatása is eltérő a szervezetünkben. Alapvetően két fő típusról beszélhetünk a koleszterin kapcsán: Az LDl-ről és a HDL koleszterinről. Ha az előbbiből túl sok van a szervezetben lerakódhat az erek falán és érszűkületet okozhat, olyannyira, hogy akár a szívet és az agyat tápláló artériák is elzáródhatnak! A HDL, azaz a jó típusú koleszterin viszont segíthet a szívroham elkerülésében. Azonban, ha utóbbiból túl kevés van a szervezetben, nagymértékben megnőhet a szívinfarktus kockázata.

A mindig-en kívül:

Ha keveset mozogsz

Ha túlsúllyal küzdesz

Ha genetikailag van rá sansz, hogy szív- és érrendszeri panaszok alakuljanak ki nálad

Ha időnként indokolatlanul rossz a közérzeted

Az átlagosnál magasabb a vérnyomásod

Ha eleve cukorbeteg vagy

Ha panaszmentes vagy, de már közelebb vagy a negyvenhez, mint a harminchoz

Ha biztonságra törekszel az egészséged terén is

A Budai Orvosi Magáncentrum komplex EKG vizsgálata  révén meg tudhatod, milyen formában van a fizikumod; milyen kockázati tényezőkkel számolhatsz; adott esetben,mennyit és hogyan érdemes edzened; mennyit ajánlott fogynod az egészséged érdekében. De sok más mellett azt is kiderítheted, hogy tested hány százaléka izom a zsír mellett, és hogy mit és mennyit érdemes enned, ahhoz, hogy hosszútávon makkegészséges maradhass.

A vizsgálat után pár nappal kérheted a leletedet és személyre szóló tanácsadást is kaphatsz az eredmények tükrében. Ha gyermeked egészségi állapota kapcsán is szeretnél biztosra menni, akkor a jó hír az, hogy a vizsgálat már 14 éves kortól elvégezhető!

Ez a bón kiváló alkalmat szolgáltat Neked arra, hogy rendbe tedd „bel- és szívügyeidet”. Élj vele!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, hétfőtől-péntekig 12:00-14:00 között: +36 (1) 794 39 80; +36 (20) 356 43 53 vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

LipoZero alakformálás, kiegészítő dermapen szérumos testkezelés, plusz hatékonyság fokozó gépi nyirokmasszázs

LipoZero alakformálás, kiegészítő dermapen szérumos testkezelés, plusz hatékonyság fokozó gépi nyirokmasszázs

Érték:

Megtakarítás:

52 000 Ft

22 100 Ft

Előleg:

8 400 Ft

43%

Hátralévő idő:

12 nap 12:13:26

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

A leginkább elterjedt ráktípusok kiszűrésére: 5 tumormarkert tartalmazó szűrőcsomag Férfiaknak előleg

A leginkább elterjedt ráktípusok kiszűrésére: 5 tumormarkert tartalmazó szűrőcsomag Férfiaknak előleg

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

15 000 Ft

Előleg:

7 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

7 nap 12:13:31

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 500 Ft

11 600 Ft

Előleg:

4 100 Ft

44%

Hátralévő idő:

3 nap 12:13:35

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!