Lejárt

Hogy bírd a strapát: Vegyes női egészség-csomag: EIS biorezonanciás állapotfelmérés + Bőrregenerálás Guna terápiával + Emlő Uh + Ajándék: csontsűrűség mérés.

Hogy bírd a strapát: Vegyes női egészség-csomag: EIS biorezonanciás állapotfelmérés + Bőrregenerálás Guna terápiával + Emlő Uh + Ajándék: csontsűrűség mérés.

Az élet minden évben, minden évszakban, minden hónapban, minden héten, minden napon, minden percben és másodpercben új kihívások elé állít. Az egészség minden kihívás teljesítésére képessé tesz. A MeDoc Egészségközpont összeállítása az egészségtudatos nők kedvence. Élj vele Te is, olvass tovább és tudj meg minden részletet!

Érték:

Megtakarítás:

44 000 Ft

14 100 Ft

Kedvezményes ár:

29 900 Ft

32%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.06.10. - 2015.08.19.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló vegyes női egészség-csomag

Igény esetén a kezelések egy alkalommal is történhetnek, azonban úgy kissé ritkul a szabad időpontok száma.

Pontos tartalma:

+AJÁNDÉK: csontsűrűség mérés. 

Egészségpénztári információk: Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Aranykor EP; AXA EP; Balzsam EP; Budai EP; Dimenzió EP; Egészségért EP; Életút EP; Generali EP; Honvéd EP; Izys EP; Medicina EP; MKB EP; OTP EP; Patika EP; POSTÁS EP; Tempo EP; Új Pillér EP; Vasutas EP; VITALITÁS EP; Vitamin EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A női szervezet rendkívül összetett, és bizonyos kórokkal szemben védtelenebb, mint a férfiak szervezete. Ilyen betegség a napjainkban egyre többeket érintő emlőrák, és a csontritkulás is. Utóbbi esetében elmondható, hogy kétszer annyi nőnél jelentkezik csontritkulásból adódó törés, mint férfinál. A hölgyek körében ez a kór négyszer gyakoribb, mint az urak esetében.

Éppen ezért a MeDoc Egészségközpont ajánlata minden olyan szempontot figyelembe vesz az összeállításában, ami a női egészség szempontjából fontos, így kapott a csomagban helyet az EIS  biorezonanciás állapotfelmérés, a természetes bőrregeneráló Guna kezelés, az Emlő ultrahangos vizsgálat és bónuszként a csontsűrűség mérés is.

Mit kell tudni az EIS/ESG biorezonancia-vizsgálatról?

Ez az állapotfelmérés teljes és azonnali képet ad a tested állapotáról, méghozzá vérvétel és fájdalom nélkül, terhelésmentesen. Ezzel a 3D-s vizsgálati megoldással felmérhetők szervezeted működésének alapvető paraméterei: a létfontosságú ionok szintje, a pH-viszonyok, a test teljes zsír- és víztartalma, a zsírmentes testtömeg aránya.

Sőt a modern EIS diagnosztika révén számos kardiovaszkuláris rizikófaktor jelenléte is kimutatható, a cukorháztartás normál vagy kóros működése, a krónikus hepatitisz valószínűsége, a gyulladásos folyamatok és azok feltételezett helye is feltárható általa. Ezen kívül információt nyújt a pajzsmirigy, a mellékvese és a hasnyálmirigy hormontermeléséről is, valamint az idegrendszer működésének egyensúlyáról.

Az EIS vizsgálatot Rákos Mónika szakember végzi és kb. 30-40 percig tart. A helyszínen megbeszélitek a kapott értékeket, majd e-mailen is megkapod a kiértékelést.

Ha nem akarsz orvostól orvosig járkálni, hogy különböző vizsgálatokkal térképezhesd fel a szervezeted egészségi állapotát, akkor ezt a vizsgálati módszert Neked találták ki.

Természetes bőrregenerálás 1 régióban Guna terápiával

A Guna terápia, más néven Gunaphoresis orvosesztétikai eszközzel  történő természetes és hatékony módja a bőr regenerálásának. A 30 feletti hölgyek nem véletlenül rajonganak ezért az eljárásért, hiszen a terápia képes javítani a korai bőr-öregedés hatásait is. A Gunaphoresis bőrregeneráló kezelést egy 1 régióra kérheted (arc vagy nyak vagy integető izom) az ajánlat részeként, amihez személyre szabott Biolifting ampullákat alkalmaznak.

A terápia során természetes hatóanyagot használnak, így nincs mellékhatás és fájdalommal se jár a terápia. A bőrregenerálást orvos-természetgyógyász és orvos- esztétikai szakértő végzi. Hatására visszaépül a bőrstruktúra, a kötőszövet felfrissül, megfiatalodik.

Vegyes női összeállításunk azért sem nélkülözheti a Guna terápiát, mert a hölgyek bőre hajlamosabb az idő előtti megereszkedésre, mint a férfiaké.

Csökkentsd az emlőrák kockázatát szűrővizsgálattal!

A MeDoc Egészségközpont csomagjából nem maradhatott ki az Emlő ultrahangos vizsgálata sem, hiszen a mellrák az egyik legrettegettebb rosszindulatú daganatos megbetegedés a nőknél. Ez a vizsgálat már csak azért is életmentő lehet, mert az emlőrák általában hosszú tünetmentességgel jár, és akár 3 éven át is lappanghat.

A rendszeres megelőző vizsgálatok jelentős mértékben megnövelhetik a túlélés esélyét.  Az ultrahanggal történő képalkotó szűrővizsgálattal sokat tehetsz a korai felismerésért. Mivel hivatalosan a mammográfiai szűrés 45 éves kor felett indokolt, az ultrahang-diagnosztika akkor is a rendelkezésedre áll, ha még nem érted el a megszabott életkort, de fontos számodra a megelőzés, vagy valamiért veszélyeztetettnek érzed magad.

!!! Ne késlekedj:

Az emlő ultrahangos vizsgálat időszaka ciklustól függ, a menstruáció elmúltával 1,5 hétig ideális elvégeztetni, és kb. 30 percet vesz igénybe.

Az EIS állapotfelmérés, a Guna bőrregenerálás, és az Emlő ultrahangos vizsgálata mellé a MeDoc Egészségközpontban az ajánlat részeként most AJÁNDÉKBA kapsz egy csontsűrűség mérést is.

Az ultrahangos csontvizsgálat reprezentálja a csont mennyiségét és minőségét is, valamint ennek tükrében a törési kockázatot is meghatározza. A vizsgálat fájdalom- és terhelésmentes, a sarokcsonton történik ülő helyzetben.

A csontritkulást szokás néma járványnak is nevezni, mivel kezdetben semmilyen tünet nem jelzi a jelenlétét, és gyakran csak csonttörés után szembesül vele az, akit érint a kór, holott, ha időben felismerjük élhetőbbé tehető és súlyos következményei is megelőzhetőek.

Jelenleg közel 600.000 nő szenved tőle Hazánkban.
Itt az alkalom, hogy Te megelőzd!

Jól látható, hogy ezzel a vegyes női csomaggal, minden porcikád épségét még hosszan őrizheted. A MeDoc Egészségközpont összeállításával minden nő teljesen jól lehet… Csapj le rá Te is!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

MeDoc Egészségközpont

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:00 óráig ezen a telefonszámon:
+36 1 783 6004 vagy info@medocklinika.hu e-mail címen.

EIS vizsgálati időszak: Kedd-péntek egyedi időpontfoglalás szerint;

Emlő UH: Hétfő-péntek 9:00-17:00 óráig;

Guna: Hétfő-kedd 11:00-17:00 óráig. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1133 Budapest,
Kárpát u 7./b;

VAGY

1132 Budapest,
Visegrádi u. 74.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

13 nap 17:59:17

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

4 helyszínen!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

85%

Hátralévő idő:

6 nap 17:59:24

Vásárlók száma: 51

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés I: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Menedzserszűrés I: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

33 100 Ft

Kedvezményes ár:

49 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

1 nap 18:00:29

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!