Ez lejárt, de ha szeretné igénybe venni még tudunk belőle biztosítani kedvezménye-sen, írjon ide: medibon@

medibon.hu

A jövő módszere az egészséged szolgálatában:<br />
Teljes testes 3D-s ESG vizsgálat (agy, tüdő, máj, csontrendszer...) + Orvosi konzultáció + 25-40 oldalas tanulmány.

A jövő módszere az egészséged szolgálatában:
Teljes testes 3D-s ESG vizsgálat (agy, tüdő, máj, csontrendszer...) + Orvosi konzultáció + 25-40 oldalas tanulmány.

Mindig csak a mai nap létezik arra, hogy tegyél magadért valamit, amit majd a jövőben megköszönhetsz. Ha ma megfelelő minőségben és mértékben figyelsz oda a tested jelzéseire, akkor még hosszan őrizheted egészségedet. A jövő technológiája 5 perc alatt ad képet a TELJES szervezeted állapotáról, és előrejelzi a problémákat, így a vizsgálatot végző orvos még időben tanácsot tud adni merre tovább, vagy mire figyelj oda a jövőben.

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

14 100 Ft

Kedvezményes ár:

9 900 Ft

59%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 159

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.11.03. - 2017.01.28.

A Medibon bón tartalma:

FONTOS: A vizsgálat anyaga 25-40 oldalas tanulmány keretében, közérthető nyelven megfogalmazva kerül elküldésre a vizsgálatot követően e-mailen. 

A vizsgálat már 5 éves kortól elvégezhető.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Ki ne szeretne sokáig egészégesen élni?  Itt az alkalom, hogy a LifeCode Orvosi Központ/Magyar Kutató Zrt. technikájával alaposan kivizsgáltasd magad.

Hogyan zajlik a teljes testes 3D-s ESG vizsgálat?

Ez az újszerű diagnosztikai eljárás a Párizsi Orvostudományi Egyetem fejlesztésének köszönhető. Előre egyeztetett időpontra érkezel, így nincsen várakozás, sorban állás. Körülbelül 5 perc alatt készül el a 3 dimenzióban látható kép a teljes szervezetedről. 

Miután elkészült a feltérképezés, egy 40-50 perces személyes ORVOSI konzultáció következik, mely során a testrészeid, szerveid állapotáról kapott eredményeket pontról-pontra kielemzik Neked érthető nyelven, ám ha esetleg felmerül kérdésed örömmel válaszolnak arra is.

Tanácsokkal is ellátnak a rizikófaktoraid alapján, amivel megelőzheted a rák, a szívbetegségek, a diabétesz, vagy a metabolikus szindróma kialakulását, és probléma esetén terápiát is javasolhatnak Neked. A vizsgálati eredményekről egy 25-40 oldalas tanulmányt is kapsz, melyet e-mailben küldenek majd el, így a benne található szakszerű egészségügyi információk a későbbiek során is segítségedre lehetnek.

Zsidró Tamás mesterfodrász is részt vett a vizsgálaton, íme a rövid beszámolója:

„Az életmódközpontban végzett vizsgálatról összességében nagyon jó tapasztalataim vannak. Ennek az is köszönhető, hogy az orvos közvetlen a vizsgálat utáni percekben megállapította, hogy szervezetemben milyen értékek magasak, melyek alacsonyabbak, vagy eltérőek a normálhoz képest. Igazából szerencsére nagyobb kiugró eredmények nem voltak, minden határértékeken belül volt, de az kiderült, hogy tényleg milyen kevés vizet iszok, és a koleszterinszintem is egy kicsit magas. Ekkor megbeszéltük, hogy mit kellene ezen túl másképp csinálnom.

Érdekes, hogy amikor láttam a monitoron a belső szerveimet, meg a különböző grafikonokat, akkor valahogy nem akartam hinni a szememnek, mert felmerült bennem a kétség, hogy mennyire lehet biztos ez. Aztán a végleges diagnózis után döbbentem rá, hogy milyen igaz…

A fő poén az volt, hogy az éves kötelező üzemorvosi vizsgálat miatt, kellett egy általános szűrővizsgálatot is csináltatnom. Elmentem hát ide is, s meglepő volt, de valóban ugyanazok a problémák merültek fel, mint amiket korábban ez a diagnosztizáló készülék állapított meg. Tehát maximálisan igazolták, hogy ez egy jól működő és megbízható rendszer. Azzal a különbséggel, hogy a kórházban még vért is vettek, laboreredményeket kértek, ráadásul fél napomba került a teljes kivizsgálás.”

Milyen területekre terjed ki a 3D-s vizsgálat pontosan?

A teljes szervezet diagnosztikája során, a sejtközi tér állapotának felmérésével, kiderül, milyen betegségek rejtőzhetnek benned, vagy alakulhatnak ki nagy eséllyel a későbbiek során. A következő területek kerülnek feltérképezésre:

Plusz a légutak állapotáról, a daganatos betegségekre való hajlamaidról, a mozgásszervi elváltozásokról és azok mértékéről, ráadásul még a bélflórád állapotáról is információkat kapsz. A vizsgálat már 5 éves kortól elvégezhető. 

Amiért érdemes elvégeztetni az ESG vizsgálatot:

A megelőzés napjainkban fontosabb, mint valaha. Jó tudni, hogy a 3D-s ESG elsősorban állapotfelmérésre, megelőzésre kitűnő, nem helyettesít olyan specifikus diagnosztikai eljárásokat mint pl. a CT, vagy MR, vagy az ultrahangos vizsgálatok. 

Nem végezhető el a vizsgálat:

- peacemakert viselőknél;

- a terhesség 28. hete után;

- nagyobb méretű fém implantátum esetén.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, kérd a vizsgálatot, és tudd magad biztonságban!

(Az ajánlat lejárata meghosszabbítva)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

LifeCode Orvosi Központ/Magyar Kutató Zrt.

A vizsgálatra érdemes minél hamarabb bejelentkezned a kuponkódoddal, hogy a számodra legmegfelelőbb időpontban mehess:
+36 (20) 808 07 70  (ha véletlenül éppen nem veszik fel, de kijelzi a telefonszámot, minden nemfogadott hívást visszahívnak)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8:00-20:00; Szombat: 9:00-18:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

1135 Budapest,
Frangepán u. 74.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

5 500 Ft

Előleg:

2 600 Ft

34%

Hátralévő idő:

3 nap 4:03:46

Vásárlók száma: 82

Megkaptuk a kedvezményt!

Kardiológiai szűrőcsomag, terheléses EKG-vel a Burok Medical Centerben

Kardiológiai szűrőcsomag, terheléses EKG-vel a Burok Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

80 000 Ft

25 000 Ft

Előleg:

11 000 Ft

31%

Hátralévő idő:

4 nap 4:03:45

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

CSET Basic fájdalomkezelés mozgásszervi panaszokra

CSET Basic fájdalomkezelés mozgásszervi panaszokra

Érték:

Megtakarítás:

25 900 Ft

6 000 Ft

Előleg:

4 000 Ft

23%

Hátralévő idő:

9 nap 4:03:40

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!