Lejárt!

Alapos nőgyógyászati szűrés SZAKORVOSTÓL: Teljes alapvizsgálat + Méhnyakrák-szűrés + Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... = 7.990 Ft!

Alapos nőgyógyászati szűrés SZAKORVOSTÓL: Teljes alapvizsgálat + Méhnyakrák-szűrés + Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... = 7.990 Ft!

Vannak dolgok, amik kapcsán ragaszkodunk a hagyományos megoldásokhoz.  Az alternatív szűrési módszerek és gyógykezelések helyett vagy mellett, bizonyos területek megkívánják az orvosi szaktudást. Ez a szaktudás megnyugtatóan hat ránk. Pláne, ha az intim testtájakról, és az intim egészségünkről van szó.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

7 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.20. - 2013.11.20.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas nőgyógyászati alapvizsgálat

A nőgyógyászati alapvizsgálat részletes tartalma:

A bón nem tartalmazza a következő, szükség esetén térítés ellenében kérhető vizsgálatokat:
ultrahangos petefészek-szűrés
HPV, chlamydia szűrés

A Centrumban tinédzserambulancia is működik, a vizsgálat 14 éves kortól végezhető!

A vizsgálatra várakozás nélkül kerül sor.

 

Részletes leírás

A hölgyek életében a rendszeres nőgyógyászati szűrés létfontosságú, hiszen az úgynevezett biológiai óra teljesen máshogy ketyeg a női testben. A hüvelyi területek, a méh olyan testtájak, amelyek érzékenyek a bakteriális és egyéb fertőzésekre. Mind kamaszkorban, mind pedig a későbbiek során a test változásai, ezeket a területeket hormonális szinten is nagyban befolyásolják. Könnyen alakulhatnak ki a méhben ciszták, miómák, az egyéb, rosszindulatú elváltozásokról nem is beszélve.

A jó hír azonban az, hogy rendszeres odafigyeléssel, és szakorvosi szűrővizsgálatokkal időben kideríthető és jól kezelhető akár még a rosszindulatú méhnyakrák is, és természetesen más nőgyógyászati jellegű betegségek!

Mivel a női intim-testtájak több olyan fertőzésnek vannak kitéve, melyek nem feltétlenül okoznak tüneteket, ezek a lappangó problémák sok éven át észrevétlenek maradhatnak, és komoly következményeket vonhatnak maguk után. Ilyen súlyos „szövődmény” lehet a meddőség, vagy bármilyen daganatos elváltozás.

Sajnos még a legkörültekintőbb életmóddal sem zárhatjuk ki ezeknek a lehetőségét, hiszen a hüvelyben és annak környékén található mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elegendő lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon.

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi centrum nőgyógyászától megtudtuk, hogy a panasszal érkező nők többsége már kialakult nőgyógyászati gyulladással keresi fel a szakorvosát, és a megelőzésre kevesen fektetnek hangsúlyt.

Pedig a nők anatómiai-élettani okok miatt hajlamosak az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ezt a hajlamot csak tovább fokozzák a napjainkban divatos műszálas fehérneműk, az antibiotikum kúrák, a lúgos tisztálkodási szerek, nem beszélve a szexualitás okozta kockázati tényezőkről.

Szintén a gyakori panaszok közé tartozik a görcsös, alhasi fájdalom, aminek hátterében akár krónikus gyulladás vagy ciszta is állhat.

A problémák elkerülése érdekében, most a Hölgyek számára intéztünk egy hagyományos, orvosi nőgyógyászati alapvizsgálatra feljogosító kedvezményes bónt, méghozzá nem is akárhová, hanem a színvonalas Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumba.

A nőgyógyászati vizsgálat egy feszültségoldó beszélgetéssel veszi kezdetét, ahol részletesen kifejtheted a szakorvosnak, hogy mik a tüneteid, a panaszaid, és milyen korábbi betegségeid voltak.

A nőgyógyászati szűrővizsgálat tartalma:

A vizsgálatok eredményeinek tükrében a szakorvos probléma esetén tájékoztat Téged a lehetséges kezelési módokról, szövődményekről, otthoni ápolási teendőkről és a gyógyulási szakaszokról is.

Minden olyan információt szakszerűen és pontosan a rendelkezésedre bocsátanak, amivel megelőzheted vagy orvosolhatod a nőgyógyászati problémáidat.

Azontúl, hogy figyelmes, körültekintő és szakszerű vizsgálatban részesítenek a bónoddal most féláron, még csak várakoznod sem kell, hiszen időpontra érkezel a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum nőgyógyászatára.

Ráadásul a vizsgálatokat a legkorszerűbb technikával és eszközökkel végzik, és a video-kolposzkóp segítségével Te is láthatod azokat a képeket, amiket korábban csak az orvos láthatott!

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban jó helyen és jó kezekben lesz az egészséged!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon (hétfőtől-péntekig 11:00-14:00 között):
+36 (1) 794 39 80; +36 (20) 356 43 53 vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

7 nap 1:10:03

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Érték:

Megtakarítás:

38 900 Ft

7 000 Ft

Előleg:

6 400 Ft

18%

Hátralévő idő:

7 nap 1:10:03

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 500 Ft

8 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

12%

Hátralévő idő:

6 nap 1:11:04

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!