Szépségre fel az Alak Műhelyben! Exkluzív, mert csak Te vagy ott, és a kezelő: Nyomásterápia + Lipolézer + Kavitáció + Thermage + Chí-ágy (Férfiaknak is)

Szépségre fel az Alak Műhelyben! Exkluzív, mert csak Te vagy ott, és a kezelő: Nyomásterápia + Lipolézer + Kavitáció + Thermage + Chí-ágy (Férfiaknak is)

A karcsúbb alak fiatalít, a stressz-mentes, nyugodt kisugárzás szintén. Aktuális ajánlatunk tartalma a fogyasztáson, alakformáláson és stressz-űzésen túl a bőröd feszességét, üdeségét is fokozza. Tökéletes évindító kezelés csomag nem csak nőknek! És, ha ízlik, a bónod kedvezményes bérletvásárlásra is feljogosít a helyszínen. (Olvass tovább a részletekért!)

Érték:

Megtakarítás:

43 000 Ft

23 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.12.23. - 2019.03.08.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 120 perces full extrás szépítő csomag az Alak műhelyben.

A csomag pontos tartalma: 

A bónod részeként a helyszínen kedvezményes bérlet megvásárlására is jogosult vagy. 

Fontos: 1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is vehet, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a kezelésen bónnal.

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni. 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A gyorsételek, a rohanás, a civilizációs stressz, a rejtett cukortartalmú élelmiszerek világában elhízni könnyebb, mint a fitt külsőt megőrizni. Ennek ellenére az egészségünk érdekében is érdemes kitartani az utóbbi mellett.

Ajánlatunk tartalma tökéletes lehet számodra! Most a fáradtságmentes fogyás szakértőjére bízhatod magad az Alak Műhelyben, ahol  5 kezelésből álló szépségcsomagot vehetsz igénybe a bónod révén.

Első körben ismertetheted a szakemberrel, hogy milyen problémákkal szeretnél megküzdeni, milyen célokat tűztél ki önmagad számára az alakformálás terén. A problémafeltáró beszélgetést követően pedig szépségkezelések olyan kombinációja következik, mely célba veszi a problémás testtájakat, fókuszáltan feszesít, fogyaszt. Lássuk részletesen, melyek ezek!

Nyomásterápia  

A hullámmasszázsnak is nevezett kezelés stimulálja a belső szerveidet és segít megtisztulni a méreganyagoktól. Javítja a vér és nyirokkeringésedet, így a tested gyorsabban bontja le a zsírokat, és egyben regenerálja is önmagát. Az ünnepi habzsi-dőzsi után igazán kapóra jöhet ez a kezelés. Ezenkívül javítja a bőr tápanyag-ellátását, a szövetek rugalmasságát – különösen jól jön ez kismamáknak szülés után. A nyomásterápia hatására csökken testedben a szövetközi folyadék mennyisége. Egy célzott kezeléssorozat ezért nagy segítséget jelent az ödémásodás és a visszerek elleni harcban is. Vérnyomáscsökkentő hatása miatt is népszerűeljárás.

Lipolézer 

A fölösleges kilók akkor gyülemlenek fel, amikor többet eszünk és kevesebbet mozgunk a kelleténél. Vagyis a tél tökéletes időszak arra, hogy felkússzanak ránk a plusz kilók. Ennek a folyamatnak a megállításában tud segítségedre lenni a lipolézer, amely gyakorlatilag felszakítja a zsírsejtek falát, így a felgyülemlett zsír természets úton távozni tud a zsírsejtekből. A lipolézer – mint neve is mutatja – egy lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. Nem fájdalmas, és a lézer csak a megcélzott zsírsejteket veszi célba a problémás területeken – a csípőn, a hason, a háton, a fenéken, a combokon és a karokon. A többi karcsúsító kezeléshez képest nagy előnye, hogy egyidejűleg több testrész is kezelhető vele.

Kavitáció 

A kavitációs zsírbontás a narancsbőr és a makacs zsírpárnák leghatékonyabb ellenszere, a kezelés helyén ugyanis a zsírsejtek gyakorlatilag megsemmisülnek. Mivel zsírsejtjeink száma a születésünk után nem nő tovább (legfeljebb a mérete), ezért a  kavitációs zsírbontással a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós alakformálást, fogyást lehet elérni. A megsemmisült zsírsejtek helyett ugyanis a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez pedig azt a jó hírt jelenti számodra, hogy jelentősen csökken annak esélye, hogy a kezelés után visszahízol. A kavitációs alakformálás biztonságos fogyasztó kezelés, mert csak a bőr alatti mély zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek egyáltalán nem károsodhatnak. Tehát „csupán” fogyaszt, de nem tesz kárt a testedben.

Thermage 

Ez a forradalmian új technológia gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát, annyira látványosak az eredményei. A javulás már az első kezelés után látszik, de ami a legjobb: a kezelés után fél évig napról napra egyre csak feszesedik a bőröd. A Thermage kezelés szervezeted saját kollagénjét stimulálja, az új kollagén pedig még a kezelés után fél évvel is folyamatosan termelődik.  Ettől gyönyörűen kisimul bőröd.Egy jól ütemezett kezeléssorozat hatására ráncaid jelentős mértékben csökkennek, arcvonásaid kisimulnak, bőröd ismét rugalmassá és feszessé válik. A Thermage kezelés további nagy előnye, hogy minden bőrtípus és minden bőrszín esetében alkalmazható. 

Chí-ágy 

A passzív gerinc tornáztató készülék izomgörcsöt oldó hatása egyben kifejezetten stresszoldó is, és tetőtől-talpig ellazít, miközben az ízületekbe gyűlt esetleges fájdalmakat is hatékonyan enyhíti. A készülék másik nagy előnye, hogy a vérkeringés jelentős javulását eredményezi, ami a kezelés végén felállva tökéletesen érezhető.  

Az Alak Műhelyben olyan hatékonysággal mixelik össze számodra az ismertetett 5 szépítő eljárást, hogy a kezelések végén valóban kívül-belül megélheted az újjászületés üdítő élményét. 

Ha még többet szeretnél belőle, jó hír, hogy a bónod részeként a helyszínen kedvezményes bérlet megvásárlására is jogosult vagy. Kérd még ma!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Az alábbi telefonszámon egyeztethetsz időpontot a kezelésre:
Szedlacsek Enikő: +36 (70) 332 9979;

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19 óra)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1073 Budapest,
Barcsay u. 16. (Utcai üzlet)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

0 nap 13:53:39

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

12 nap 13:53:27

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

31%

Hátralévő idő:

14 nap 13:53:25

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!