Szépségre fel az Alak Műhelyben! Exkluzív, mert csak Te vagy ott, és a kezelő: Nyomásterápia + Lipolézer + Kavitáció + Thermage + Chí-ágy (Férfiaknak is)

Szépségre fel az Alak Műhelyben! Exkluzív, mert csak Te vagy ott, és a kezelő: Nyomásterápia + Lipolézer + Kavitáció + Thermage + Chí-ágy (Férfiaknak is)

A karcsúbb alak fiatalít, a stressz-mentes, nyugodt kisugárzás szintén. Aktuális ajánlatunk tartalma a fogyasztáson, alakformáláson és stressz-űzésen túl a bőröd feszességét, üdeségét is fokozza. Tökéletes évindító kezelés csomag nem csak nőknek! És, ha ízlik, a bónod kedvezményes bérletvásárlásra is feljogosít a helyszínen. (Olvass tovább a részletekért!)

Érték:

Megtakarítás:

43 000 Ft

23 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.12.23. - 2019.03.08.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 120 perces full extrás szépítő csomag az Alak műhelyben.

A csomag pontos tartalma: 

A bónod részeként a helyszínen kedvezményes bérlet megvásárlására is jogosult vagy. 

Fontos: 1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is vehet, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a kezelésen bónnal.

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni. 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A gyorsételek, a rohanás, a civilizációs stressz, a rejtett cukortartalmú élelmiszerek világában elhízni könnyebb, mint a fitt külsőt megőrizni. Ennek ellenére az egészségünk érdekében is érdemes kitartani az utóbbi mellett.

Ajánlatunk tartalma tökéletes lehet számodra! Most a fáradtságmentes fogyás szakértőjére bízhatod magad az Alak Műhelyben, ahol  5 kezelésből álló szépségcsomagot vehetsz igénybe a bónod révén.

Első körben ismertetheted a szakemberrel, hogy milyen problémákkal szeretnél megküzdeni, milyen célokat tűztél ki önmagad számára az alakformálás terén. A problémafeltáró beszélgetést követően pedig szépségkezelések olyan kombinációja következik, mely célba veszi a problémás testtájakat, fókuszáltan feszesít, fogyaszt. Lássuk részletesen, melyek ezek!

Nyomásterápia  

A hullámmasszázsnak is nevezett kezelés stimulálja a belső szerveidet és segít megtisztulni a méreganyagoktól. Javítja a vér és nyirokkeringésedet, így a tested gyorsabban bontja le a zsírokat, és egyben regenerálja is önmagát. Az ünnepi habzsi-dőzsi után igazán kapóra jöhet ez a kezelés. Ezenkívül javítja a bőr tápanyag-ellátását, a szövetek rugalmasságát – különösen jól jön ez kismamáknak szülés után. A nyomásterápia hatására csökken testedben a szövetközi folyadék mennyisége. Egy célzott kezeléssorozat ezért nagy segítséget jelent az ödémásodás és a visszerek elleni harcban is. Vérnyomáscsökkentő hatása miatt is népszerűeljárás.

Lipolézer 

A fölösleges kilók akkor gyülemlenek fel, amikor többet eszünk és kevesebbet mozgunk a kelleténél. Vagyis a tél tökéletes időszak arra, hogy felkússzanak ránk a plusz kilók. Ennek a folyamatnak a megállításában tud segítségedre lenni a lipolézer, amely gyakorlatilag felszakítja a zsírsejtek falát, így a felgyülemlett zsír természets úton távozni tud a zsírsejtekből. A lipolézer – mint neve is mutatja – egy lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. Nem fájdalmas, és a lézer csak a megcélzott zsírsejteket veszi célba a problémás területeken – a csípőn, a hason, a háton, a fenéken, a combokon és a karokon. A többi karcsúsító kezeléshez képest nagy előnye, hogy egyidejűleg több testrész is kezelhető vele.

Kavitáció 

A kavitációs zsírbontás a narancsbőr és a makacs zsírpárnák leghatékonyabb ellenszere, a kezelés helyén ugyanis a zsírsejtek gyakorlatilag megsemmisülnek. Mivel zsírsejtjeink száma a születésünk után nem nő tovább (legfeljebb a mérete), ezért a  kavitációs zsírbontással a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós alakformálást, fogyást lehet elérni. A megsemmisült zsírsejtek helyett ugyanis a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez pedig azt a jó hírt jelenti számodra, hogy jelentősen csökken annak esélye, hogy a kezelés után visszahízol. A kavitációs alakformálás biztonságos fogyasztó kezelés, mert csak a bőr alatti mély zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek egyáltalán nem károsodhatnak. Tehát „csupán” fogyaszt, de nem tesz kárt a testedben.

Thermage 

Ez a forradalmian új technológia gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát, annyira látványosak az eredményei. A javulás már az első kezelés után látszik, de ami a legjobb: a kezelés után fél évig napról napra egyre csak feszesedik a bőröd. A Thermage kezelés szervezeted saját kollagénjét stimulálja, az új kollagén pedig még a kezelés után fél évvel is folyamatosan termelődik.  Ettől gyönyörűen kisimul bőröd.Egy jól ütemezett kezeléssorozat hatására ráncaid jelentős mértékben csökkennek, arcvonásaid kisimulnak, bőröd ismét rugalmassá és feszessé válik. A Thermage kezelés további nagy előnye, hogy minden bőrtípus és minden bőrszín esetében alkalmazható. 

Chí-ágy 

A passzív gerinc tornáztató készülék izomgörcsöt oldó hatása egyben kifejezetten stresszoldó is, és tetőtől-talpig ellazít, miközben az ízületekbe gyűlt esetleges fájdalmakat is hatékonyan enyhíti. A készülék másik nagy előnye, hogy a vérkeringés jelentős javulását eredményezi, ami a kezelés végén felállva tökéletesen érezhető.  

Az Alak Műhelyben olyan hatékonysággal mixelik össze számodra az ismertetett 5 szépítő eljárást, hogy a kezelések végén valóban kívül-belül megélheted az újjászületés üdítő élményét. 

Ha még többet szeretnél belőle, jó hír, hogy a bónod részeként a helyszínen kedvezményes bérlet megvásárlására is jogosult vagy. Kérd még ma!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Az alábbi telefonszámon egyeztethetsz időpontot a kezelésre:
Szedlacsek Enikő: +36 (70) 332 9979;

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19 óra)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1073 Budapest,
Barcsay u. 16. (Utcai üzlet)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 18:02:40

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

13 nap 17:02:27

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak