Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattints az Ajánlatok menüpontra.

Számolj le a szemölcs-invázióval! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs eltávolítása (intimzónáról is) + Kontroll vizsgálat

Számolj le a szemölcs-invázióval! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs eltávolítása (intimzónáról is) + Kontroll vizsgálat

A szemölcstől csak az retteg igazán, akinek már volt, mert az tudja, hogy milyen gyorsan terjed és mennyire megkeserítheti az életet. Sokan összekeverik a fibróma nevű bőrkinövéssel. Tény, hogy mindkettő kellemetlen, de a szemölcs még veszélyes is lehet, mivel a fibrómát a kötőszövet jóindulatú burjánzása okozza, addig utóbbit (ahogyan a herpeszt is) vírus! Ajánlatunk segít! (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

9 100 Ft

Kedvezményes ár:

11 900 Ft

43%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.10.07. - 2016.12.16.

A Medibon bón tartalma:

FONTOS: 

Csak egyszer veheted igénybe kedvezményesen a szolgáltatást.
A kinyomtatott bónt vidd magaddal kérlek, mert ez a fizető eszközöd.

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A pöttynyi bőrkinövések csak elsőre tűnnek ártalmatlannak, valójában számtalan rizikót hordoznak magukban. Tilos vakarni, piszkálni, dörzsölni őket, mert könnyedén átterjedhetnek akár a tested egészére is. Sőt, akár el is fertőződhetnek, így a vírusok garmadája kerülhet a még sértetlen bőrfelületekre is.

Ajánlatunkkal most bőrgyógyászra bízhatod 1-6 darab szemölcsöd végleges eltávolítását és az ehhez kapcsolódó kontroll- vizsgálatot. 

Hogyan történik a kezelésük?

Felejtsd el az otthoni szemölcsirtó krémekkel, vagy egyéb kencékkel történő kisérletezgetést, mert a tartós gyógyuláshoz ennél jóval több kell, ezek csak elodázzák a problémát, miközben a szemölcsért felelős vírus csak terjed és terjed…

FONTOS: A szemölcsök kezelése BŐRGYÓGYÁSZATI FELADAT, mert a végleges megoldást minden esetben az eltávolításuk jelenti.

A klinikán az eltávolítást fagyasztással vagy elektrocoagulatio-s eljárással végzik, így maradéktalanul eltávolítható a szemölcs és az azt okozó vírus is. Ennek az ajánlatnak a részeként 1-6 darab szemölcs eltüntetésére kerül sor, a tested bármely pontjáról (akár az intim területekről is), és megnyugtatásra a kontroll vizsgálatot is tartalmazza.

Az eljárások maximum kellemetlenek, nem fájdalmasak, és utókezelés sem szükséges, mert az orvos szakszerűen ellátja az eltávolított szemölcsök helyét. A szemölcs-eltávolítás nincs korhatárhoz kötve. 

A fagyasztásos szemölcs-eltávolítás a ma létező egyik legoptimálisabb megoldás, mely során egy speciális eszköz segítségével a szemölcsöt megfagyasztja a szakorvos, aminek hatására a kezelt kinövés elemelkedik a bőrfelszíntől, és néhány nap alatt teljesen leszárad.

Eredményességét tovább fokozza, hogy a fagyasztás révén megnövekszik a bőr helyi immunvédelme, ami pedig segíti a gyógyulást, és a kiújulást is megakadályozza..

Az elektrocoagulatio tulajdonképpen egy elektromos kés, a készülék hegyénél 100-150 Celsius fokos hő képződik, ezzel roncsolják, azaz vágják le a szemölcsöt. A bőr alá nem hatol be, és az arcon vagy egyébb látható, érzékeny helyekről is nagyon jó kozmetikai eredménnyel el lehet vele eltávolítani a szemölcsöket. 

Kiemelten veszélyeztetett csoport a gyengébb immunrendszerű, fertőzésekre fogékonyabb kisgyermekek. Az esetükben a szemölcs fertőzés kezelésének nehézsége, hogy a szemölcsök álat okozott bőrirritáció vakargatása elősegíti a fertőzés továbbterjedését a testükün, majd könnyen válhat a család többi tagja is fertőzötté a közvetlen érintkezés, a közösen használt törülköző, vagy bármilyen más háztartási eszköz által. 

Jó, ha tudod

Ne hagyd, hogy vírusok, szemölcsök garázdálkodjanak a testeden, ezzel az ajánlattal megfékezheted őket. Kérd minél hamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon:
+36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55.

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 16:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL 

Beváltás helye

Vita-Pharm Magánklinika
1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Immunológiai vizsgálatcsomag széleskörű laborvizsgálattal és belgyógyászati konzultációval.

Immunológiai vizsgálatcsomag széleskörű laborvizsgálattal és belgyógyászati konzultációval.

Érték:

Megtakarítás:

31 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

19%

Hátralévő idő:

3 nap 15:59:39

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Térdízület ultrahang, a 2 térd együttes mozgásszervi ultrahangos vizsgálata

Térdízület ultrahang, a 2 térd együttes mozgásszervi ultrahangos vizsgálata

Érték:

Megtakarítás:

33 800 Ft

6 810 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

20%

Hátralévő idő:

9 nap 15:59:33

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban