Már otthon is a család apraja-nagyjának: Sebek, égési sérülések gyógyítása mesterfokon (x)

2018.01.26. 20:00 Posta Marianna

Már otthon is a család apraja-nagyjának: Sebek, égési sérülések gyógyítása mesterfokon (x)

Szó szerint megégetted magad? Sebek tarkítják a tested? Akármilyen hámsérülésről is legyen szó, ezek mindegyike általában fájdalmas, kétségbeejtő, ha rossz helyen van, még látványos probléma is. És Murphyt idézve, soha nincs jó helyen. Cikkünkből megtudhatod, milyen gyógymóddal orvosolhatod akár otthonodban is eredményesen a hasonló jellegű bajokat.

Tejföl helyett

Különböző házi praktikák léteznek a tejföltől kezdve a mirelit borsóig, melyek révén igyekszünk kisebb-nagyobb égési sebeinket enyhíteni. Ezeknél azonban létezik egy sokkal hatásosabb gyógymód, ami nem csak a gyulladást és a fájdalmat képes csillapítani, de felgyorsítja a sérült hámréteg regenerálódását is. Ez nem más, mint a Polarisol fényterápia.

Már gyerekkorunkban megtanuljuk, hogy ne játsszunk a tűzzel, mert könnyen megégethetjük magunkat. A tanuláshoz hozzátartozik, hogy nem ritkán valóban sikerül beszereznünk egy-egy égési sérülést. Szerencsére azonban, csak kevés esetben van szükség kórházi kezelésre, így az ilyen típusú sérüléseket otthon igyekszünk orvosolni.

Jó hír, hogy az égési sérülések nagy százalékban felületi jellegűek, és a Polarisol készülékek révén polarizáltfény-terápia segítségével könnyen kezelhetőek, már az otthonunkban is. Kattints ide, és ismerd meg a gyógykészülékeket, melyeket most nagy kedvezményekkel vásárolhatsz meg.

A súlyos égési sérülések esetén azonban sebészeti és bőrgyógyászati beavatkozásra is szükség lehet, a polarizáltfény-terápia ezekben az esetekben további segítséget nyújthat kiegészítő kezelés formájában.

Miért jobb Polarisol készülékkel gyógyítani az égési sérüléseket?

Elsősorban azért, mert ez a terápia jelentős mértékben lerövidíti a gyógyulási időt, ami kulcsfontosságú, mivel minél hosszabb időt vesz igénybe a sebgyógyulás, annál nagyobb a komplikációk veszélye.

A komplikációk, melyeket Polraisol fényterápiával elkerülhetünk:

  • káros mértékű hegesedés léphet fel, keloidképződés, amely funkcióvesztéshez vezethet, emellett esztétikailag is hátrányos
  • elfertőződés - a nyílt sebbe behatoló baktériumok, a vérkeringésbe kerülve akár fertőzéseket és vérmérgezést is okozhatnak.

Az égési sérülés fokától függ a gyógyulási sebesség (de fokozhatjuk)

Az égési sérülések egészségügyi csoportosítása szerint - a sérülés mélységétől függően - megkülönböztetünk első-, másod- illetve harmadfokú égési sérüléseket.

Elsőfokú égési sérülésről akkor beszélünk, amikor a felületi sérülés a bőr felső rétegét (felhám) érinti, hólyagosodás nélkül. Ennél kicsit komolyabb a másodfokú égési sérülés, ami mélyebb és a bőr külső rétegét és az alatta lévő rétegeket is érinti (felhám és irha). A bőr ilyen esetben általában felhólyagosodik.  A harmadfokú égési sérülés során a bőr mélyebb rétegei is roncsolódnak, a seb elszenesedett, piszkosszürke vagy fehér.

A polarizáltfény-terápia a gyógyulási folyamat felgyorsítása révén hozzájárul ahhoz, hogy a fertőzésveszély illetve a hegesedés (keloidképződés) minimálisra csökkenjen.   

A POLARISOL polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszközök egy 30 éves múltra visszatekintő technológiai eljárás továbbfejlesztett, tökéletesített változatai. A termékek magyar mérnöki tudás és szabadalom alapján, japán, német és amerikai csúcstechnológiára épülnek. Egy család otthonában valóságos kincsek. 

Kattints ide, és szerezd meg most nagy kedvezménnyel otthonodba a POLARISOL Medical Mobilo készüléket nagy kedvezménnyel.

A kedvezményért vidd magaddal a kódunkat: WB-510733

Cikk írója

Posta Marianna

Posta Marianna


Elérhetőségek

Hozzászólások