Lejárt!

„Lábmegújító”, ORVOSI visszér eltüntető, megelőző szkleroterápia konzultációval + ... = 17.000 Ft helyett 7.900 Ft! Utókezelés sem szükséges!

„Lábmegújító”, ORVOSI visszér eltüntető, megelőző szkleroterápia konzultációval + ... = 17.000 Ft helyett 7.900 Ft! Utókezelés sem szükséges!

Míg fiatal korunkban pikk-pakk gyógyultak testünkön a sebek, a kékfoltok, és szinte szupermenek és szuperwomenek voltunk, ha a fizikai erőnlétről volt szó, addig az idő előrehaladtával azt vesszük észre, hogy a saját testünk is „ellenünk fordult.” Hamarabb fáradunk, könnyebben felütik fejüket rajtunk a bőrbetegségek, védtelenebb a testünk a környezeti hatásokkal szemben, hamarabb lebetegszünk, és az életmódunk, a munkánk is rajtunk hagyja nyomait. 

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

9 100 Ft

Kedvezményes ár:

7 900 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.23. - 2013.11.22.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas 1 fő részére szóló injekciós visszérkezelés (szkleroterápia) orvosi konzultációval (kb. 30 perc)

A bón részletes tartalma:
Orvosi konzultáció 
Fájdalommentes injekciós visszérkezelés (scleroterapia)
A speciális fásli vagy harisnya receptírási költsége

A szkleroterápia alkalmas:

 

 

Részletes leírás

A lábaink estére elnehezülnek, nyaranta már rövidnadrágot vagy szoknyát sem merünk viselni, annyira szégyelljük a visszértől behálózott barázdákat… 

A vénák kóros elváltozása azonban a hiedelmekkel szemben NEM ELSŐSORBAN SZÉPÉSZETI PROBLÉMA, hanem sokkal inkább komoly egészségügyi gond, ami súlyos szövődményekhez vezethet. 

Sok oka lehet annak, hogy a lábak visszeresedni kezdenek: Az öröklött hajlamtól, a helytelen életmódon, a túlzott terheltségen, a túlsúlyon át, az olyan anyagcsere betegségek miatt, mint, amilyen a cukorbetegség, szintén kialakulhatnak a visszerek. Ez egy nagyon alattomos betegség, ami hosszan éri el „kifejlett” állapotát.

Először csak azt vesszük észre, hogy jól esik levenni a cipőt, később éjszakánként bedagad a lábunk, majd a bokánk ödémásodik, lilás színre vált, viszket a bőrünk, az erek elszíneződve kidagadnak. Végül már nem csak este okoz izomgörcsöt, fájdalmat és kellemetlenséget, de napközben is.

Ha elhanyagoljuk, és pusztán „szépséghibának” tekintjük ezt a problémát az olyan súlyos következményekkel is járhat, mint a trombózis, embólia, lábszárfekély vagy akár az érintett végtag amputációja. A kialakult fekély már csak drágán és minimális eredménnyel, sebészeti beavatkozással kezelhető. 

Mai bónunknak hála, nem kell idáig eljutnod, és időben kezeltetheted a problémád, napjaink modern, szép eredményeket hozó, orvosilag elismert módszerével, és orvosi segítséggel!

Az úgynevezett szkleroterápia egy injekciós kezelés, mely során gyógyszert fecskendeznek a véna belsejébe, és a benne található hatóanyagnak köszönhetően a beteg, kitágult vénák összetapadnak, és nem okoznak többé kellemetlenséget, problémát, nem gátolják tovább a véráramlást, és esztétikailag sem jelentenek gondot. Elsőre ijesztőnek tűnhet az injekció kifejezés, de mindössze egy szúnyogcsípésnyi tűszúrásról van szó, amivel sokkal fájdalmasabb és komolyabb bajokat kerülhetünk el, akár a későbbiek során kialakuló fekélyt, trombózist és amputációt is!

A szkleroterápia mindössze harminc percig tart, és ha a visszered kezdeti „stádiumban” van, akár azt is elérheted vele, hogy a gyógyult eredmény már ettől az egy kezeléstől végleges legyen. Természetesen a visszeresség mértékétől függően van, akinek több kezelés hozza el a kívánt eredményt, viszont ez az egy kezelés is sokat javít a meglévő állapotokon, és megelőzésnek is kiváló megoldás.

Napjaink egyik legmodernebb visszérkezelési orvosi módszere a szkleroterápia, mely révén eltűntethetőek a seprűvénák és a visszerek is. Ez egyszerre jelent egészségügyi áttörést és szépészeti megoldást is azok számára, akik hajlamosak a vénák kóros elváltozására. Arról nem is beszélve, hogy a szkleroterápia során ejtett apró tűszúrások nyomai észrevehetetlenek, míg egy műtéti beavatkozás maradandó hegekkel jár.

A szkleroterápia képes eltüntetni a hajszálereket, megszüntetni a pókháló-szerű vénákat, miközben hatékonyan kezelhető vele a visszér is.

A kezelés előtt mindenképpen lesz egy orvosi konzultáció, mely során megvizsgálják a visszereidet és a vénás elváltozásokat a lábaidon, feltesznek néhány kérdést az egészséged és az életviteled kapcsán. Az így kapott információk révén pedig kialakítják a személyre szabott kezelési módot, és mielőtt hozzálátnának, orvosod elmagyarázza neked a kezelés lényegét és a menetéről is tájékoztat. Az egész nem lesz több 30 percnél, és lehet, hogy egy életre elfelejtheted a visszereidet!

Még egy jó hír, miszerint a hajszálerek nem újulnak ki, amennyiben nem öröklött, genetikai tényezők, hanem például a terhesség vagy túlterheltség miatt alakultak ki.

Az eljárás érzéstelenít!
Mivel a befecskendezett hatóanyag egyben érzéstelenít is, ezért valóban csak egy tűszúrásnyi az egész! 

Nem igényel utókezelést!
A szkleroterápia utókezelést sem igényel, mindössze egy speciális kompressziós harisnyát vagy fáslit kell viselned utána kb. 3 hétig. Ajánlatunk a gyógyharisnya vagy fásli receptírási költségeit is tartalmazza.

A kezelést követően nem fogsz lábadozni!
Azaz nem kell külön figyelmet szentelned a pihentetésre. Sőt! Kifejezetten ajánlott a mozgás, mivel segíti a hatóanyag gyorsabb eloszlását.

30 perc és sok-sok éves problémát enyhíthetsz, vagy akár búcsút is inthetsz a visszereidnek, a lábad pedig megújulhat, szebb és egészségesebb lehet!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Euritmia-Medic Sebészeti Magánrendelő

A kezelésre ezen a számon jelentkezhetsz be:
 +36 (30) 647 88 67

WEBOLDAL

Beváltás helye

2013 Pomáz,
Jankovich Gyula u. 2.
(Kőhegy Patika)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 500 Ft

8 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

12%

Hátralévő idő:

6 nap 1:07:53

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

CSET Basic fájdalomkezelés mozgásszervi panaszokra

CSET Basic fájdalomkezelés mozgásszervi panaszokra

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

5 100 Ft

Előleg:

4 000 Ft

20%

Hátralévő idő:

6 nap 1:06:53

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

6 nap 1:06:53

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!