Több, mint 70 klinikai paraméter vizsgálata: Orvosi 3D-s EIS állapotfelmérés, és szaktanácsadás Dr. Lakos Gábor szakorvossal

Több, mint 70 klinikai paraméter vizsgálata: Orvosi 3D-s EIS állapotfelmérés, és szaktanácsadás Dr. Lakos Gábor szakorvossal

Sajnos manapság már az nem kérdés, hogy megbetegszünk-e, az viszont igen, hogy mikor, és pláne, hogy mink? Számos betegséget a mai vizsgálati eszközök már csak akkor tudják kimutatni, amikor a betegséget okozó elváltozás megtörténik. Ilyenek lehetnek az emésztési problémák, az érszűkület, a daganatos megbetegedések, a csontritkulás, vagy a hormonális eltérések. A 3D-s EIS-mérés viszont képes előrejelzeni is, mert a szervek egészségi állapotát és működését vizsgálja, ezen felül jól megállapíthatóak vele a hormonális eltérések is. Ráadásul idő, és költésghatékony!

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

36%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 35

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.02.21. - 2020.06.05.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló orvosi EIS állapotfelmérés. Az Orvosi EIS (ElectroIntersticialScan) 3D-s vizsgálattal és szaktanácsadással (kb. 30 perc alatt átfogó képet kaphatsz szervezeted működéséről) 

A vizsgálatot szakorvos, Dr. Lakos Gábor végzi, és elemzi. 

A helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A Benyovszky Orvosi Központban egy teljes körű 3D-s EIS állapotfelmérésen vehetsz részt, mely során elemzik a betegségek kockázatát, miközben valamennyi szerved állapotát, és működését is felmérik.

A vizsgálat, amit Dr. Lakos Gábor végez, és elemez, kényelmes körülmények között történik, könnyen elvégezhető, és gyors, hiszen azonnali eredményt ad, ráadásul nem vérvétel, így nem kell éhgyomorra érkezni, napszakhoz sem kötött.

Dr. Lakos Gábor EIS diagnosztikai szakértő, egészséges életmód specialista és már 10 éve dolgozik ezzel a technológiával. A vizsgálati eredmények alapján tanácsadással is szolgál, alapból életmódbeli javaslatok, ha viszont indokolt akkor, elmondja milyen szakrendelésen kellene részt venni a problémák megelőzésére, orvoslására.

Mi is az a 3D-s EIS állapotfelmérés, hogyan történik?

A 3D-s EIS ® képalkotó berendezés, amely a szervek és szervrendszerek (szív, máj, tüdő, vesék, bélrendszer, csontrendszer, idegrendszer) működésbeli állapotát vizsgálja. Az eredményt szövegesen, illetve grafikusan 3 dimenzióban megjelenítve, igen látványos és pontos képet ad a belső szerveid funkcionális állapotáról. 

Electro Interstitialis Scan rövidítése az EIS ®, ami egy megbízható orvostechnikai eszköz, a Chronoamperometria számítógépes adaptációja, a sejtközi folyadék vezetőképességének vizsgálatán alapul, valós orvosi élettani értékek figyelembevételével. 

Dr. Albert Maarek a Párizsi Orvosi Egyetem neurológus professzora vezetésével, matematikusok, orvosok, fizikusok, statisztikusok közösen - több mint 20 év - kutatási eredményeit összegezve fejlesztették ki. Az EIS ® eljárás non-invazív, és megbízható, tudományos alapú, pontos, reprodukálható mérést tesz lehetővé.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy vérvétel nélkül derülhetnek ki akár azok a problémák is, amelyek más, hagyományos vizsgálatok elől rejtve maradnak, vagy csak a költséges és hosszadalmas laborvizsgálatokkal lehetett felderíteni.

A vizsgálat során a tenyereidet és csupasz talpaidat egy-egy fém lapra helyezik, és a homlokodon is elhelyezésre kerül 2 elektróda. Az állapotfelmérés semmiféle fájdalommal nem jár. A galéria első fotóján látható.

A vizsgálat az alábbi esetekben nem végezhető el: Bőrgyógyászati betegség a tenyéren és a talpon, valamint a homlokon; Pacemaker; 6 hónapot meghaladó kismamák; végtagok hiánya esetén.

A 3D-s EIS állapotfelméréssel áttekintést nyerhetünk a

Az EIS ® vizsgálat a biokémiai anyagoknak (kalcium, glükóz, foszfor, koleszterin, triglicerid, stb.) a mennyiségéről is szolgáltat adatot.

A vizsgálat a teljes szervezetedet képezi le funkcionális szinten, tehát az aktuális működést mutatja, és bármikor elvégezhető. Abszolút értékként a szervezet és a szervrendszerek pH-ja, a pO2, pCO2 mérhető, relatív értékként az ásványi ionszintek, szabadgyök szintek, hormonszintek.

Az 3D-s EIS® vizsgálattal megtudhatod például, hogy:

A vizsgálat utáni konzultáció során az eredményeket részletesen elmagyarázzák, majd a vizsgálat végén egy összesített, írásos orvosi értékelést és javaslatokat is kapsz. 

Alig jut időd magadra, és/ vagy stresszes életet élsz és tudni szeretnéd, hogy bírja a szervezeted ? Mi okozza a makacs panaszokat amiktől szenvedsz, és hogyan orvosolható? Súlyproblémáid vannak, megoldást szeretnél? Könnyen betegszel meg, hogyan lehetnél ellenállóbb? A családodban súlyosabb örökletes betegségek fordulnak elő, mennyire vagy veszélyeztetett? Gyógyszeres, vagy vitaminos kúra alatt állsz, tudni szeretnéd hatékony-e? Törődsz az egészségeddel, és szeretnéd megőrizni? Ezekre a kérdésekre mind válasz kaphatsz, kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kedd, és csütörtök 14:00 - 18:00-ig.

(A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

89 990 Ft

77 990 Ft

Kedvezményes ár:

12 000 Ft

87%

Hátralévő idő:

1 nap 4:34:49

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Hölgyek részére szóló 3x30 perc Alpha Oxy Spa kezelés előleg

Hölgyek részére szóló 3x30 perc Alpha Oxy Spa kezelés előleg

Érték:

Megtakarítás:

17 990 Ft

15 090 Ft

Kedvezményes ár:

2 900 Ft

84%

Hátralévő idő:

0 nap 4:32:50

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

5 200 Ft

Kedvezményes ár:

20 800 Ft

20%

Hátralévő idő:

4 nap 4:34:46

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!