Nőgyógyászati csomag: citológia + kolposzkópos vizsgálat + hüvelyváladék mikrobiológiai elemzése célzott terápiás panellel + manuális emlő vizsgálat: 8500 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő 25.500 Ft)

Nőgyógyászati csomag: citológia + kolposzkópos vizsgálat + hüvelyváladék mikrobiológiai elemzése célzott terápiás panellel + manuális emlő vizsgálat: 8500 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő 25.500 Ft)

Ajánlatunk olyan komplett nőgyógyászati kivizsgálást nyújt számodra Dr. Varsányi Antal nőgyógyász szakorvossal, mely élettanilag rendszeres időközönként javasolt minden nőnek. 

Érték:

Megtakarítás:

43 000 Ft

9 000 Ft

Előleg:

8 500 Ft

21%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2023.02.15. - 2023.03.25.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló komplett szakorvosi, nőgyógyászati vizsgálatcsomag (A vizsgálat kb.: 15-20 perc), a vizsgálatot Dr. Varsányi Antal szakorvos végzi.

Az alábbiakat tartalmazza:

FONTOS: az ajánlat kedvezményes ára 34.000 Ft, az előleg 8500 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 25.500 Ft

Részletes leírás

Ajánlatunk nőgyógyászati vizsgálatcsomagot tartalmaz, az olyan szükségszerű vizsgálatokkal, mint a citológia (méhnyak-rákszűrés), méhszáj kolposzkópos vizsgálata, hüvelyváladék-vizsgálat, a hüvelyváladék mikrobiológiai elemzése és célzott terápiás panelje, az emlő tapintásos, manuális vizsgálata. 

Az alábbi figyelmeztető jelek esetén mindenképpen ajánlott elvégeztetni a vizsgálatokat

Nem mindig akkora a baj, aminek látszik vs. Van, hogy nagyobb a baj, mint amilyennek látszik

A szimptómák, azaz a betegség első jelei lehetnek alig észlelhetőek, ugyanakkor nagyon súlyosak is. Ennek ellenére nem lehet párhuzamot vonni a külső jelek és a betegség súlyossága között. Előfordulhat, hogy nagyon rosszul érzed magad, pedig „csak” egy egyszerű Candida fertőzést kaptál, míg veled egy időben valaki másnak látszólag semmi baja, mégis a világ legsúlyosabb betegségét hordozza.

Vannak időszakok, amikor immunrendszerünk gyengébb lábakon áll, ezért elég egy kicsit lazábbra venni a higiéniás szokásokat, máris könnyen hozzájuthatunk valami „ínyenc” fertőzéshez. A Candida fertőzés, a leggyakoribb női nemi betegség. E kellemetlen átmeneti „élettárs” a szervezetben megtalálható gombáknak köszönhetően alakul ki, ha a hüvely természetes flórája valamilyen okból megbomlik. Okozhatja szexuális együttlét, fertőzött tárgy érintése, de uszodák vize is. A betegség kialakulását elősegíthetik bizonyos antibiotikumok, a mellékvese-kéreghormon származékok, sőt, még a fogamzásgátló tabletta is, vagy a tabletta szedésének kezdetén, vagy tartós (legalább 4 évig) tartó szedése után. 

Ha azt érzed, hogy csíp, ég, viszket, fáj a szeretkezés, fordulj orvoshoz! Megfelelő gyógyszerekkel, hüvelykúppal és fokozott higiéniával könnyen enyhíthetőek a tünetek. Ha a nemi szerven bármilyen elváltozást észlelsz szintén azonnal érdemes szakorvoshoz fordulnod. 

Néhány szó a vizsgálatcsomag elemeiről

A rendszeres nőgyógyászati rákszűrés más néven cytológia minden korosztály számára rendkívül fontos, hiszem egy fájdalmatlan vizsgálattal nagy bajt esetleges rosszindulatú elváltozást előzhetünk meg vele. Elengedhetetlen elvégezni évente egyszer ahhoz, hogy az egészséged biztonságban legyen. A vizsgálat során egy kolpószkópnak nevezett eszközzel, ami a mikroszkóphoz hasonlóan működik, a méhszáj területét alaposan átnézi a szakorvos, a méhnyakrák szempontjából esetleges kóros elváltozások így azonnal, még időben felfedezhetők. 

Ezt követően történik meg a méhszáj és a méhnyak területéből a citológiai mintavétel, ami szintén nem fájdalmas beavatkozás. A hüvely normál mikrobiológiai flórája sajnos nagyon gyakran sérül, ami egy sor kellemetlen, a hüvelyben és a környékén is jelentkező fájdalmas, csípő, égető, gyulladásos elváltozáshoz vezethet. 

Minden ilyen jellegű panasz amellett, hogy rendkívül megnehezítheti a mindennapokat sajnos hosszú távon "méhszájseb" kialakulásához is vezethet. Ennek megelőzése érdekében javasolt a hüvely flórájának a kivizsgálása is. A hüvelykenet és hüvelyváladék mikrobiológiai mintavétele sok hasznos, nélkülözhetetlen információt ad ahhoz, hogy az intimhigiénét megőrizhesd. 

A részletes lelet feltárja az esetleges kórokozókat, és egyben célzott kezelési lehetőségeket is kínál a fertőzést kiváltó kórokozók elpusztítására. A partner szűrése és célzott kezelése is elengedhetetlen minden ilyen esetben, hiszen anélkül fennállhat a rendszeres visszafertőzések lehetősége. Ennek megfelelően javasolt a partner kivizsgálása is. A vizsgálatot végző szakorvos, Dr. Varsányi Antal rendelőjében erre is van lehetőség, amennyiben a partner is gyógyulni szeretne. 

Az emlők manuális tapintással való vizsgálata szintén rendkívül fontos eleme és kihagyhatatlan része egy nőgyógyászati kivizsgálásnak. A felkínált nőgyógyászati vizsgálati csomag ezt a vizsgálatot is magában foglalja. Természetesen az emlők önvizsgálata rendszeres időközönként ugyanilyen fontos, ha nem a legfontosabb része az egészség megőrzésnek. 

Komplett szakorvosi csomagajánlatunkkal sokat tehetsz intimegészséged hosszútávú megőrzése érdekében, kérd még ma, és élj az indokolt vizsgálatokkal rendszeresen.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Varsányi Antal nőgyógyász szakorvos
Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36 20 958 05 38;
Nyitvatartás: Hétfő: 16-19 óráig, kedd:17-19 óráig, csütörtök: 17-19 óráig Péntek: 11-14 óráig előzetes egyeztetés alapján

Beváltás helye

1072 Budapest,
Rákóczi út 38.I. em. 1/A 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

6 nap 0:51:05

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Érték:

Megtakarítás:

24 900 Ft

5 000 Ft

Előleg:

4 000 Ft

20%

Hátralévő idő:

4 nap 0:52:07

Vásárlók száma: 114

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

Érték:

Megtakarítás:

13 990 Ft

7 000 Ft

Előleg:

2 100 Ft

50%

Hátralévő idő:

3 nap 0:51:08

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!