Lejárt

Nyerd vissza a mozgás örömét! Kímélő, lágy csontkovácsolás az izomgörcsök, hát- és derékfájás, ízületi problémák, mozgásszervi panaszok ellen 2 diplomás szakember segítségével 3.990Ft-ért!

Nyerd vissza a mozgás örömét! Kímélő, lágy csontkovácsolás az izomgörcsök, hát- és derékfájás, ízületi problémák, mozgásszervi panaszok ellen 2 diplomás szakember segítségével 3.990Ft-ért!

Szereted, ha minden a helyén van?  Ez a testedre is igaz? Teszel is érte, sokat dolgozol, de valami mégsem tökéletes? Nem elég a felszínen keresni a választ! 

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.04. - 2014.06.04.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló lágy csontkovácsolás antropológus-humánbiológus szakembertől (kb. 30-40 perc)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A csontjaink és a rájuk tapadó izomzat, szó szerint testünk vázát képezik, és sajnos életvitelünket sokszor éppen ez a váz sínyli meg. Az ülőmunka például a nyaktájéki izmoktól lefele az egész gerincoszlopodat igénybe veszi. És az a minimális mozgás, amit a napi rohanásban végzel nem elég arra, hogy az egész izomrendszeredet átmozgassa, és megfelelő erőnlétben tartsa.

A napi ülő- vagy állómunka során a helytelen testtartás elkerülhetetlen, ezzel együtt pedig a korai csontritkulás és meszesedés is. Van azonban egy jól bevált, sokak által kedvelt megoldás, ami megfékezi ezt a „csont- és izomromboló” folyamatot!

Ezzel a bónnal valóban minden a helyére kerül. A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ magasan képzett antropológus-humánbiológus szakembere „siet” a csontjaid, izmaid és ízületeid segítségére. Méghozzá egy lágy, és ahogy a nevében is benne van, kímélő csontkovácsolással. Használd ki az újjászületés lehetőségét egy 30-40 perces fájdalommentes, tisztán természetes módszerekkel történő kezelés formájában!

A kiropraktikának ez az ága a hagyományossal szemben nem ropogtatással oldja a kötött ízületeket, ehelyett finomabb és célzottabb mozdulatokat alkalmaz.  Ennek során az izmokat, ínakat és ízületeket kíméletes technikával, kézzel helyezik eredeti helyükre az izmok ellazítása után.

A helytelen testtartás és a stressz izomcsomókat hoz létre a testedben. A görcsös izmok rontják a tartásodat. Ennek hatására a fizikumodban aszimmetria alakul ki, mivel más izomcsoportok próbálják megoldani az egyensúly visszaállítását. 

Ezzel a védekező mechanizmussal a helyzet ahelyett, hogy javulna, csak tovább romlik. Az ízületek mozgása korlátozott. Megjelennek a mozgásszervi panaszok, és ezzel olyan lavina indul el, ami akár visszafordíthatatlan deformációkhoz is vezethet (pl. púposság, gerincferdülés, sérv stb.). 

Ráadásul a fent említett folyamat hatására, korábban beindulhat a meszesedés, és a csontritkulás folyamata is. A fájdalmakról nem is beszélve! Így pedig azok az izmok, melyek a védekező testtartásért felelősek, felerősödnek azokkal szemben, melyeket kevésbé használunk. Azaz nő az aszimmetria, és tönkremennek az ízületek.

Csontkovácsolással ez a folyamat megelőzhető, kezdeti tünetei pedig jól orvosolhatóak.

Laza öltözetben, cipő nélkül élvezheted a kíméletes gyógymódot. Az antropológus-humánbiológus szakember masszírozással ellazítja az izomzatodat, miközben analizálja a károsodás mértékét, és annak megfelelően folytatja a szakszerű kezelést. Felszedő, kimozgató és széthúzó mozdulatokkal segíti a csigolyáid, ízületeid természetes helyzetbe való visszaállítását.  

A hatás, amiért megéri:

Ez a megoldás egyszerre kellemes és hatékony, a végeredmény pedig magáért beszél, azaz Érted: Egyenes tartás, semmi fájdalom! Tedd meg az első lépést a kiegyensúlyozottságért! Kérd a bónt még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A vizsgálatra itt tudsz bejelentkezni: +36 30 356 2177
R
ecepció:
hétfő, kedd:18:00-20:00 óráig,
szerda,csütörtök, péntek: 10:00-14:00 óráig;

E-mail: titkarsag@dpek.hu
(A foglalt időpont előtt 36 órával tudod lemondani a kezelést)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1091 Budapest,
Üllői út 25.
City Corner Irodaház
IV. em. 424.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat előleg

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat előleg

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

17 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

84%

Hátralévő idő:

8 nap 8:27:36

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Orvosi IBR-SYSTEM® góckutatás, Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi

Orvosi IBR-SYSTEM® góckutatás, Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi

Érték:

Megtakarítás:

19 900 Ft

9 950 Ft

Kedvezményes ár:

9 950 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 8:27:44

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi cukorbetegség-szűrőcsomag