Laboratóriumi vizsgálatcsomag: bélrendszeri daganatszűrés, tumormarkerrel + rutin laborvizsgálatok + pajzsmirigy szűrés. Most 4500 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 13.500 Ft)

Laboratóriumi vizsgálatcsomag: bélrendszeri daganatszűrés, tumormarkerrel + rutin laborvizsgálatok + pajzsmirigy szűrés. Most 4500 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 13.500 Ft)

A bélrendszeri rákok vezető haláloknak számítanak Magyarországon. Pedig a gyulladást időben felfedezve kialakulásukat meg lehet előzni, a daganatot idejében diagnosztizálva még jól kezelhetőek. Ajánlatunk segíthet még jókor kiszűrni a problémát.

Érték:

Megtakarítás:

29 000 Ft

11 000 Ft

Előleg:

4 500 Ft

38%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2022.08.29. - 2022.11.19.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló laboratóriumi vizsgálatcsomag, amely állapotfelmérés rutin laborvizsgálatot + bélrendszeri daganatszűrést, tumormarkerrel, + pajzsmirigy szűrést tartalmaz. A leletek 5-8 munkanap alatt készülnek el.

FONTOS: az ajánlat kedvezményes ára 18.000 Ft, az előleg 4500 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 13.500 Ft

(Szakértői vélemény kérhető helyszíni fizetéssel:5000 Ft. és ebben az esetben 8-10 munkanap a lelet elkészülése). 

Fontos:  Borsónyi mennyiségű 2-3 napnál nem régebbi székletmintát kell leadni a vizsgálat napján. A vizsgálathoz tartozó székletmintát kizárólag a patikában vásárolt tartályban fogadják el! 

Ez a szűrőcsomag a következő paramétereket tartalmazza: Vérkép, Süllyedés, Májfunkció (GOT, GPT, GGT, AP, LDH, BILIRUBIN), Vesefunkció (Karbamid, kreatinin,eGFR), Kálcium, Magnézium, Foszfát, Húgysav, Vas, Transzferrin, Látens vaskötő kapacitás, Vérzsírok (koleszterin,triglicerid, HDL/LDL), CRP, Cink, Réz, CEA, TSH, székletvér, Vizeletvizsgálat üledékkel. 

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

A Gellért Medical Laborba szól a bón, ami 1 fő részére összeállított laboratóriumi vizsgálatcsomagot tartalmaz. A laboratóriumi állapotfelmérés tartalmaz minden rutin laborvizsgálatot, bélrendszeri daganatszűrést, tumormarkerrel és pajzsmirigy szűrést is. 

Mindemellé, ha szeretnél, a szakértői véleményt is kérhetsz, ami helyszíni fizetéssel: 5000 Ft. Ebben az esetben 8-10 munkanap a lelet elkészülése. 

Néhány szó a vizsgálatról

Éhgyomorra kell érkezni a vizsgálatra, a székletmintát otthonról kell vinni, kizárólag patikai tartályban, (borsónyi minta elég!). A székletmintát csak a vérvétel napján fogadják el, utólagos leadására nincs mód. 2-3 napig hűvös helyen eláll a minta, így akinek ritkábban van széklete, az így kalkulálhat.

Menstruáció és vérző aranyér esetén a minta alkalmatlan a vizsgálatra, ezért ne ezekre a napokra foglalj időpontot.

Ez a szűrőcsomag a következő paramétereket tartalmazza: 

Az ajánlatban foglalt vizsgálaton túl további daganatszűrő is igényelhető a helyszínen a mindenkori listaárból 15% kedvezménnyel: a Gellért Medical Labor külön a figyelmedbe ajánlja új vizsgálatát: az M2-PK (enzimes béldaganatszűrést), aminek 15 munkanapon belül elkészül az eredménye. 

A leletet a vizsgálat után e-mail formában kb. 5-8 munkanap múlva küldi a rendelő.

Amiért érdemes elvégeztetni ezeket a vizsgálatokat

A bélrendszeri rákok vezető haláloknak számítanak Magyarországon, holott gondos odafigyeléssel kialakulását is lényegesen csökkenthetjük, megelőzhetjük. 

Évente világszerte körülbelül 1 millió embernél diagnosztizálnak vastag- és végbélrákot, és közel 529 ezren meg is halnak ebben a daganatban. A kór lassú kialakulása miatt a bélrákszűrés különösen nagy jelentőséggel bír. A rendszeres szűrővizsgálatok nagymértékben csökkenthetik a halálozást. Emelkedett értékeket találhatunk akut és vagy krónikus gyulladásos bélbetegségek esetében is. 

A szabad szemmel nem látható vérzés a székletben megjelenik, ez igen korai megjelenési formája a bélrákoknak. Laboratóriumi módszerrel a rejtett vérzést tudják vizsgálni. 

Az életmód döntő jelentőségű

Tudatos étkezéssel megelőzhetjük a betegséget. Különböző tápanyagok és élelmiszerek is befolyásolják a bélrák kialakulásának kockázatát. A rost, a kalcium és a tej fogyasztása csökkenti, míg a vörös húsok, a bor és a feldolgozott hústermékek növelik a betegség kialakulásának esélyét. A D-vitamin, a folsav, a gyümölcsök és a zöldségek védő szerepe bizonyított. A rostok egészségre kifejtett jótékony hatása a bélmozgás serkentése, ezáltal a tranzitidő lecsökkentése, a bakteriális erjedés elősegítése. A bélrák kialakulásának kockázatát csökkenthetjük, ha étrendünket megfelelően módosítjuk, és sok rostot fogyasztunk. 

Az életmód döntő jelentőségű, ahogy a rendszeres szűrővizsgálatok is. Egy időben elvégzett alapos vizsgálat, életet menthet, ez a vizsgálat ilyen. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni
https://idopont.gellertlabor.hu/ (kicsit lefelé kell görgetni)

Érdeklődni ezen az email címen lehet: info@gellertlabor.hu

(a lefoglalt időpontot maximum 3 nappal előtte lehetséges lemondani, és módosítani, ha ezen belül történik, 5000 Ft plusz költséget kell fizetni)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Érték:

Megtakarítás:

29 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

4 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

10 nap 19:10:23

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

2 nap 19:10:31

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

96 000 Ft

19 200 Ft

Előleg:

15 400 Ft

20%

Hátralévő idő:

8 nap 19:10:25

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!