Lejárt

Komplex reumatológiai kivizsgálás szakorvostól porckorongsérv, teniszkönyök, befagyott váll, ... ellen.  

Komplex reumatológiai kivizsgálás szakorvostól porckorongsérv, teniszkönyök, befagyott váll, ... ellen.  

Az egészség azt is jelenti, hogy a testünket egészében érzékeljük, azonban, ha egyszer csak „külön életet” kezd el élni bármelyik végtagunk, vagy a gerincoszlopunk, az már nem egészség. A mozdíthatatlan nyak, a megkövült váll vagy a merev hátizmok meglehetősen fájdalmassá tehetik a mindennapokat. A mozgásszervi panaszok napjainkban úgy söpörnek végig az embereken, mint tornádó a fakunyhókon. A rombolás pedig, amit maguk után hagynak, sokszor visszafordíthatatlan. Te ne ess a saját tested csapdájába, ajánlatunk segíthet. Olvass tovább…

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 500 Ft

Kedvezményes ár:

7 500 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.24. - 2015.05.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére reumatológiai kivizsgálás (kb. 25-35 perc)
A vizsgálatot Dr. Borszéki Ilona reumatológus szakorvos végzi.
+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

A következő esetekben különösen ajánlott:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Először olyan, mintha valaki „fagyasztó port” fújt volna a csontjaid közé, aztán egyszerre fájdalmas lesz az „olvadás”. Ilyenkor talán Te is abban reménykedsz, mint a legtöbbünk, hogy a vérfagyasztó érzés csak átmeneti, és hamarosan odébb áll a porcikáidból. Aztán, ha valami csoda folytán tényleg elmúlik magától, attól kezdesz rettegni, hogy egyetlen rossz mozdulat visszahozza.

Ennél csak az a lesújtóbb, ha nem múlik el, és sajnos ez a gyakoribb. Számos ok állhat a háttérben a zsibbasztó ülőmunkától kezdve, a mozgás- és vitaminhiányos életmódon át, a rossz testtartáson keresztül, akár a genetikai hajlamig…

Óriási hiba ilyenkor csak a felületes tüneti kezelést választani fájdalomcsillapító krémek vagy gyógyszerek formájában! Tartós gyógyulás ezekkel nem érhető el, csak akor, ha a kiváltó okokat kezeljük. És ehhez természetesen ismernünk kell az okokat.

A trendi gyúrás, súlyzós edzések hatására, ma már nem csak az idősek nézhetnek szembe a porckorongsérv tüneteivel, de egyre több fiatalt is érint. A reuma és a befagyott váll úgyszintén gyakori jelenségek. Ez esetben szinte megbéníthat a fájdalom.

A gyógyuláshoz vezető út egyetlen lépéssel kezdődik, méghozzá azzal, amivel szakemberhez, lehetőleg reumatológushoz fordulsz, hogy kiderítsd, mi okozza a „sérelmeidet”.

Ajánlatunk ennek a lépésnek a megtételére nyújt kiváló alkalmat egy átfogó reumatológiai kivizsgálás formájában, amit a Benyovszky Orvosi Központban vehetsz igénybe. A szakszerű vizsgálatot Dr. Borszéki Ilona reumatológus szakorvos végzi.

A reumatológia a mozgásszervek megbetegedéseivel, valamint azok konzervatív gyógyításával foglalkozó klinikai tudományág. 

Ha a következő panaszok bármelyike fennáll nálad, akkor mindenképp élj ezzel az ajánlattal, és vizsgáltasd ki magad:

Hogyan zajlik a reumatológiai kivizsgálás?

Miután a szakorvos felállította az anamnézist, és felvette a kórelőzményt, azaz kiderítette, milyen korábbi problémáid adódtak ezen a téren, felméri jelenlegi állapotodat, kikérdez a panaszaidról és életmódbeli szokásaidról. Azaz minden olyasmit kiderít, aminek köze lehet a fájdalmas panaszaid kialakulásához.

Amennyiben rendelkezel korábbi leletekkel és vizsgálati eredményekkel, ezeket feltétlenül vidd magaddal a Benyovszky Orvosi Központba.

Ezután következik a fizikális vizsgálat, amely során képet kaphat szakorvosod arról, hogy milyen állapotban vannak az ízületeid, végtagjaid. A reumatológus ez alapján javaslatot tesz további vizsgálatok (ultrahang, röntgen, CT, MR) elvégzésére, amennyiben szükséges.

Az eredmények kiértékelése után megbeszélitek azokat a lehetőségeket, amelyekkel javítani lehet a állapotodon, közérzeteden.

A Benyovszky Orvosi központ reumatológiai szakrendelésének elsődleges célja, hogy a csont és ízületi megbetegedések, porckopások, nagy- és kisízületi fájdalmak és gyulladások, gerincbántalmak, csontritkulásos betegségeket kezelje.

Ez az ajánlat nem csak abban segíthet, hogy aktívabban gyógyulj, hanem, abban is, hogy még sokáig élvezhess minden mozdulatot fájdalommentesen.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés Hétfő-Péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kéthetente szombatonként 9:00-14:00 óra között.
(A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

58 000 Ft

36 010 Ft

Előleg:

5 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

1 nap 23:10:26

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!

A legmodernebb technológiával gyártott komplett kezdő multifokális szemüveg

A legmodernebb technológiával gyártott komplett kezdő multifokális szemüveg

Érték:

Megtakarítás:

114 000 Ft

55 000 Ft

Előleg:

14 000 Ft

48%

Hátralévő idő:

1 nap 23:09:26

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

5 nap 23:10:22

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!