Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: Emlődiagnosztika csomag (mammográfia (3D-s tomoszintézises, digitális), emlő, hónaljárok ultrahang +...). A bónnal kedvezményesen vehető igénybe szállás, ha összekötnéd a kötelezőt a kellemessel

Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: Emlődiagnosztika csomag (mammográfia (3D-s tomoszintézises, digitális), emlő, hónaljárok ultrahang +...). A bónnal kedvezményesen vehető igénybe szállás, ha összekötnéd a kötelezőt a kellemessel

Hazánkban évente körülbelül 6500-7000 új emlőrákos beteget fedeznek fel, és közel 2000 nő hal bele a betegségbe. Az emlőrák a magyar nők leggyakrabban előforduló daganata. (Olvass tovább)

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

6 110 Ft

Kedvezményes ár:

23 890 Ft

20%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.14. - 2017.10.12.

A Medibon bón tartalma:
Borostyán Med-Hotel**** Emlődiagnosztika csomag 1 fő részére

A szűrést radiológus szakorvos vagy szakasszisztens végzi, míg a kiértékelést minden esetben a radiológus szakorvos.

FONTOS:

A bónnal kedvezményes árú szállás vehető igénybe, a hotelben történő fizetéssel, és akár Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is rendezhető. A kedvezményes ár: 40.000 Ft/2 fő/1 éj superior franciaágyas szobában(55.000-65.000 Ft helyett), teljes ellátással, wellness használattal (az elutazás napján is)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Amikor az egészségünkről van szó, különösen óhajtjuk a körültekintő vizsgálatokat, szeretnénk barátságos orvoshoz fordulni, és vágyunk rá, hogy a vizsgálat alatt mi legyünk a középpontban. Ez így természetes. Ennek ellenére sokszor érezzük magunkat kiszolgáltatottnak egy-egy ilyen alkalommal, a vizsgálatot elkapkodottnak, a dokit felületesnek, vagyis nem érezzük, hogy megbecsülnének minket az adott pillanatban.

Ajánlatunkkal ez most máshogy lesz: Komfortos körülmények között valósulhat meg mindaz, ammit elvársz egy olyan létfontosságú vizsgálattól, mint amilyen a mellrákszűrés.

Most egy olyan részletekbe menő emlődiagnosztika (mammográfia) csomag keretein belül végeztetheted el a napjainkban nagyon is indokolt mellrákszűrést, amely tartalmazza a fizikális vizsgálatot, a szakszerű mammográfiai vizsgálatot, valamint az emlő és hónaljárok nyirok régiójának ultrahang vizsgálatát is. 

A szűrést radiológus szakorvos vagy szakasszisztens végzi, míg a kiértékelést minden esetben a radiológus szakorvosra bízhatod. Mivel a vizsgálat tartalmazza a mellek préselését, ezért egyéntől függően, némi kellemetlen érzéssel járhat.

Amitől még különleges ez a vizsgálatcsomag

Az emlődiagnosztikát a GE Healthcare SenoClaireTM különlegesen felszerelt és az egyik legmodernebb 3 dimenziós tomoszintézises, digitális mammográf készülékkel végzik a Borostyán Med-Hotel magánklinikáján. Itt olyan figyelmet és kényelmet élvezhetsz, amilyet filmekben látott sztárokról képzelhetsz el ilyen helyzetben.

Néhány szó a professzionális vizsgálat során alkalmazott

egyedülálló orvosi műszerről

A képalkotó emlődiagnosztika alapmódszere a röntgen mammográfia, melynek során az emlőről natív röntgenképek készülnek. Az ajánlat egy komplex mammográfiás vizsgálatra szól (mammográfia, kiegészítő felvételek, fizikális vizsgálat, ultrahang vizsgálat). Indokolt esetben, az eredmények alapján MR vizsgálatra, mintavételre is szükség lehet. 

Halaszthatatlan a vizsgálat, ha

A felsoroltak esetén a mammográfiát már 30-35 éves kor felett kötelező elvégezni! Átlagos rizikójú, panaszmentes nőknek a rendszeres szűrővizsgálat 40 éves kor felett évente javasolt a nemzetközi ajánlásoknak megfelelően. 

Az emlő ultrahang vizsgálata 30-35 éves kor felett a mammográfia kiegészítője, míg 30 éves kor alatt önmagában vagy első vizsgálatként is alkalmazható. Követésre is csak ultrahanggal jól látható, azonosítható elváltozásnál használható, de ez nem helyettesíti az időszakos mammográfiát, mely utóbbit szintén professzionális szinten tartalmazza ez az ajánat.

Nem csak nőknek, kifejezetten férfiaknak is javasolt a szűrővizsgálat. Bár a férfiaknál ritka, ám egyre gyakoribb a melldaganat, plusz az ő esetükben a betegség agresszívebb, a lefolyás gyorsabb, a kezelés nehezebb.

A bónnal igénybe vehető kedvezményes szállásról:

A Superior franciaágyas szoba kedvezményes ára 2 fő részére 1 éjszakára: 40.000 Ft (ez teljes áron elő és utószezonban 55.000 Ft, főszezonban 65.000 Ft)

A helyszínen kell fizetni, és akár Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is rendezhető. Az idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj külön fizetendő.

A szállás tartalmazza:

Kérd ezt a különleges vizsgálatcsomagot, a szállással összekötve pedig belekóstolhatsz milyen érzés, amikor összekötöd a kötelezőt a kellemessel.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ

Előzetes bejelentkezéssel tudsz menni a vizsgálatra: +36 20 3399 861
(bármikor hívható, ha nem tudják fogadni a hívást, visszahívnak);

(a szállásfoglalás opcionális, nem közelező)

E-mail: med@hotel-borostyan.hu.

Rendelési idő: minden kedden 10:00 órától

WEBOLDAL

Beváltás helye

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ
4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos út 21.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

5 nap 12:01:50

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

2 nap 12:00:53

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

15 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

7 nap 12:00:48

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!