Így lehet egészségesebb a bőröd akkor is, ha bőrbetegséggel küzdesz - Polarisol fényterápia bőrgyógyászati és kozmetológiai gyorssegély –
 

2018.01.19. 10:23 Posta Marianna

Így lehet egészségesebb a bőröd akkor is, ha bőrbetegséggel küzdesz - Polarisol fényterápia bőrgyógyászati és kozmetológiai gyorssegély –<br />
 

A legtöbb egészségügyi problémádról elsőként a bőröd jelez. Ilyen üzenet lehet az atópiás dermatitisz, ami kamaszkorban ekcémába csap át, vagy a pikkelysömör,  de a pattanások felbukkanása, az aknés domborulatok is a változatosan kínzó bőrproblémák közé tartoznak. Cikkünkben olyan megoldásról olvashatsz, amivel a súlyosabb tünetek is hatékonyan enyhíthetők.

Sokak életét megkeserítő bőrbetegségek 

A bőr irritációjához kevés elég: eltömített pórusok, érzékenységet okozó kozmetikumok, rosszul megválasztott szappan stb. Néhány betegség könnyen kezelhető, míg más bőrproblémák vissza-visszatérnek, krónikussá válnak és nehéz velük leszámolni.  Tested hámrétegét sújthatják bakteriális (pl. karbunkulus), vírusos (szemölcs, övsömör) és gombás (pl. bőrgomba) fertőzések. Szerencsére a legtöbb bőrbetegség orvosolható, ha időben elkezded kezeltetni.

Léteznek akut bőrbetegségek, melyek átmenetiek és gyógyszerrel vagy életmódváltással kezelhetők (pl. herpesz, csalánkiütés). És sajnos sokak számára ismerősek a krónikus bőrbetegségek (pl. ekcéma, rosacea, pikkelysömör), melyek véglegesen nem gyógyíthatók, de tüneteik enyhíthetőek.

Nem segítenek a kencék/ mit tehetünk a krónikus panaszok ellen

Rosacea esetén például sokan hajlamosak arra, hogy szteroid tartalmú krémekkel kezeljék a tüneteket. Jó tudni, hogy ez sajnos visszafelé sülhet el. A betegség jellemzője a lángoló arc, az orr és az orcák területén található értágulatok, a napokig tartó kellemetlen pirosság. A szteroidos kezelés ezeket a tüneteket bár rövidtávon enyhítheti, hosszú távon azonban fokozza, és súlyos kozmetikai mellékhatásokkal járhat. Ha már sok mindent kipróbáltál, több bőrgyógyásztól is tanácsot kértél a kezelésre, mégsem segített semmi, vagy nem szívesen kísérletezel, a Polarisol fényterápiás kezeléssel nem nyúlhatsz mellé.

Polarisol fényterápiával az egészségesebb bőrért

A történelemben számos példa igazolja a Nap gyógyító erejét, egészen i. e. 2300-ig, amikor az egyiptomi Heliopolisz nem volt más, mint a gyógyító fény városa. Napjainkban a környezeti ártalmak következtében, azonban már nem beszélhetünk pusztán a tüzes égitest jótékony hatásáról, hiszen az ultraibolya-sugarak szabadabban garázdálkodnak.

A Polarisol terápia a polarizált fény gyógyhatását emeli piedesztálra technikai újításain keresztül.
Ez a megoldás magyar mérnökök tudását dicséri, miközben világvezető japán, német és amerikai csúcstechnológiát ötvöz.  Hatása felér az „instant napfény” erejével. Mindez káros UV-sugarak nélkül. Vagyis ezzel a kezeléssel a Nap legjavával tölthetjük fel a sejtjeinket, miközben minden káros hatást mellőzünk.

A Polarisol terápia bőrgyógyászati használata a megelőző, szépészeti és esztétikai bőrkezelések területén számos területre terjed ki. Rendszeres használata regenerálja és revitalizálja a bőrt, és emellett számtalan kedvező élettani hatással bír.

Az alábbi bőrgyógyászati problémák esetén segíthet

 • atópiás ekcéma
 • pikkelysömör    
 • övsömör  
 • rosacea
 • seborrhea
 • herpes simplex
 • felületi bakteriális fertőzések
 • acne vulgaris (pattanás), mitesszer
 • nyálkahártya sérülések.

Polarisol terápiával a szebb bőrért

A polarizált fény élettel tölti fel a sejteket, serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, természetes immunvédelmét jelentős mértékben fokozza. 

A kozmetikai kezelések hatásfokát is megsokszorozza:

 • felületi ráncok kisimítása
 • narancsbőr és terhességi csíkok (stria) kezelése
 • kollagénszintézis serkentése
 • plasztikai műtétek és díszítő tetoválás utáni hegek kezelése
 • szőrtüszőgyulladás kezelése
 • kozmetikai készítmények (szérum, krém, pakolás) aktív hatóanyag felszívódásának fokozása
 • bőrfelszín szabálytalan elszíneződéseinek kezelése
 • a negatív faggyúmirigy változások kezelése
 • speciális kozmetikai kezelés során (pl.: dermaroll) fellépő mikrosérülések kezelése.

A bőröd tested védőburka, és egyben változatosan működő (érzék)szerv is. Sokkal több mindent elárul rólad, mint hinnéd. Láthatóvá, és tapinthatóvá teszi az életmódodat, rá van írva a stressz, a szorongás, egyes genetikai tényezők, szervi problémák, alváshiány… Ha visszatérő bőrbetegség keseríti meg az életedet, vagy különböző gyulladások ellen küzdesz, érdemes megismerkedned a Polarisol fényterápiával, ami hatásos gyorssegély lehet a bajban.

Cikk írója

Posta Marianna

Posta Marianna


Elérhetőségek

Hozzászólások