Lejárt

Szabadulj meg az összes szemölcsödtől! Bőrgyógyász szakorvos által végzett, 6 darabnál több szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

Szabadulj meg az összes szemölcsödtől! Bőrgyógyász szakorvos által végzett, 6 darabnál több szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

A szemölcs érdes felszínű bőrkinövés, amit legtöbbször a humán papilloma vírus (HPV) okoz, aminek 100-nál is több fajtája van. A szemölcsök megjelenése a test különböző pontjain, így különösen a nemi területeken, veszélyes lehet, ha nem szabadulunk meg tőle időben. Lehetőleg bőrgyógyász-szakorvosra bízva a megoldást, a csupán tüneteket kezelő gyógykészítmények alkalmazása helyett. Ajánlatunk azoknak szól, akiknek 6 darabnál is több szemölcs borítja a testét. Görgess tovább.

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

42%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.03.23. - 2017.06.05.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló bőrgyógyász által végzett szemölcs végleges eltávolítása (6 darabnál több szemölcs esetén) (kb. 20 perc)
+ kontroll. 

Az eltávolítást Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi. Szemölcseid mennyiségének és toleranciádnak függvényében alakul az alkalmak száma, amit a helyszínen egyeztethetsz a szakorvossal.

FONTOS:

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az elmúlt években jelentős mértékben megnövekedett Hazánkban a szemölcsös megbetegedések száma. A számtalan ok egyike, hogy az egészségtudatosabb életmóddal együtt több időt töltünk fürdőkben és uszodákban, használunk közös edzőtermi sportszereket. Mindez – amellett, hogy az egészségesebb életvitel hasznos és jó – fokozottan növeli azoknak a helyzeteknek a gyakoriságát, amelyek során megfertőződhetünk a szemölcsöt okozó vírus valamelyikével. 

Két kiemelten veszélyeztetett csoport van: 

1) A gyengébb immunrendszerrel rendelkező, fertőzésekre fogékonyabb kisgyermekek. Az ő esetükben a szemölcs fertőzés kezelésének nehézsége, hogy a szemölcsök okozta bőrirritációra reagálva a seb vakargatása elősegíti a fertőzés továbbterjedését – azaz könnyen válhatnak a család többi tagjai is fertőzötté a közvetlen érintkezés, a közösen használt törülköző, vagy bármilyen más háztartási eszköz által. 

2) A kifejezetten legyengült, csökkent ellenálló képességű immunrendszerrel rendelkezők tartoznak ide, így például azok, akik AIDS betegek, szervátültetésen estek át vagy kemoterápiás kezelés alatt állnak daganatos betegségük kapcsán. Az ő esetükben is hatványozottabb gyakorisággal fordul elő a fertőzöttség. A szemölcs nem csak kellemetlen, de veszélyes is, súlyos szövődményekkel járhat (elég, ha csak a HPV vírus következtében kialakuló méhnyakrákra gondolunk). Ezért elengedhetetlen, hogy időben elkezdjük azok hatékony kezelését. 

TUDTAD?

Ha rágod a körmödet, azzal is szemölcsök kialakulását segítheted elő, mivel a „megrágcsált területen” sérülések keletkezhetnek, amik könnyebben fertőződnek el.

Az izzadósság, a boka süllyedése, illetve a láb egyéb deformitásai pedig a talpi szemölcsök megjelenését erősíthetik.

A szemölcsöket nem érdemes szemölcsirtó készítményekkel kezelni, mert azok csak átmenetileg csökkenthetik a tüneteket, azonban az okot nem oldják meg, csak elodázzák a problémát, lehetővé téve a szemölcsöt okozó vírus továbbterjedését. A szemölcsök kezelése, eltávolítása BŐRGYÓGYÁSZATI FELADAT, mivel a végleges megoldást minden esetben a szemölcsök eltávolítása jelenti.

Ajánlatunk bőrgyógyász által végzett 6 darabnál több szemölcs végleges eltávolítására vonatkozik a hozzákapcsolódó kontroll- vizsgálattal.  Az eltávolítást Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi a nívós Vita-Pharm Magánklinikán. 

A klinikán a Dr Szalkai Iván a végleges eltávolítást fagyasztással és égetéssel végzi, így maradéktalanul eltávolítható a szemölcs és az azt okozó vírus is. Az ajánlat részeként 6 darabnál több szemölcs eltüntetésére kerül sor, a tested bármely pontjáról (az intim területekről is, ha a probléma ezt a területet érinti).

Szemölcseid mennyiségének és toleranciádnak függvényében alakul az alkalmak száma, amit a helyszínen egyeztethetsz a szakorvossal. Az eltávolítás nem fájdalmas maximum kellemetlen. Utókezelés nem szükséges, mert a Doktor Úr szakszerűen ellátja az eltávolított szemölcsök helyét. Saját megnyugtatásra a kontroll vizsgálatot szintén tartalmazza az ajánlat. A szemölcs-eltávolítás nincs korhatárhoz kötve. 

A fagyasztásos szemölcs-eltávolítás a ma létező egyik legoptimálisabb megoldás, mely során speciális eszköz segítségével a szemölcsöt megfagyasztja a szakorvos. Ennek hatására a kezelt kinövés elemelkedik a bőrfelszíntől, és néhány nap alatt teljesen leszárad.

A hatékonyságát tovább fokozza, hogy a fagyasztás révén megnövekszik a bőr helyi immunvédelme, ez pedig segíti a gyógyulást és a kiújulás megakadályozását is. A helyi kezelések mellé érdemes immunerősítő gyógyszerkészítményeket is szedni, mert általuk fokozható a hatás, és a megelőzés.

Ne áltasd magad azzal, hogy kenőcsök hatására majd elmúlnak a szemölcsök, és nem terjednek tovább vagy nem újulnak ki. Ezeket az apró, ám annál kellemetlenebb és akár veszélyes bőrkinövéseket végleg el kell távolítani ahhoz, hogy biztonságban érezhesd magad. Kérd az ajánlatot mihamarabb.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55.

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig. 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Zománc-kímélő Led lámpás fogfehérítés (akár 7-8 árnyalatnyi!) + fogkőeltávolítás, és polírozás előleg

Zománc-kímélő Led lámpás fogfehérítés (akár 7-8 árnyalatnyi!) + fogkőeltávolítás, és polírozás előleg

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

34 900 Ft

Kedvezményes ár:

5 000 Ft

87%

Hátralévő idő:

11 nap 13:57:06

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 20-as Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 20-as Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

21%

Hátralévő idő:

0 nap 13:57:17

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Érték:

Megtakarítás:

8 490 Ft

7 900 Ft

Kedvezményes ár:

590 Ft

93%

Hátralévő idő:

4 nap 13:57:13

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!