Lejárt!

Derítsd ki, mire vagy allergiás! Tű- és fájdalommentes ételintolerancia vizsgálat  120- féle ételre Vega teszttel + candida szűrés csak 3.900 Ft! Gyerekeknek is!

Derítsd ki, mire vagy allergiás! Tű- és fájdalommentes ételintolerancia vizsgálat  120- féle ételre Vega teszttel + candida szűrés csak 3.900 Ft! Gyerekeknek is!

Képzeld el, hogy születésnapod van, körülötted rengeteg barát, felvágják a tortát, Te jóízűen megeszed, aztán egyszer csak szorítani kezd a szíved, óriási légszomjad lesz, és a kórházban ébredsz. Ugye, Te se így képzelsz egy ideális születésnapi ünneplést? Az allergia sajnos napjaink olyan népbetegsége, ami minden második ember életében felbukkan így vagy úgy. Sokszor a legváratlanabb pillanatokban.

Érték:

Megtakarítás:

7 000 Ft

3 100 Ft

Kedvezményes ár:

3 900 Ft

44%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.18. - 2013.11.18.

A Medibon bón tartalma:
Vega teszttel végzett ételintolerancia vizsgálat + Candida teszt (max. 30 perc)

A bón részletes tartalma:
Vega teszttel végzett ételintolerancia vizsgálat 120 féle ételre

Vega teszttel végzett candida szűrés

Táplálkozási tanácsok szakembertől

Részletes leírás

Ha már Te is évek óta szenvedsz allergiától hosszabb-rövidebb időszakokban, de ezidáig még nem sikerült kideríteni, mi okozza a panaszaidat…
Ha jelenleg csak ritkán tapasztalsz furcsa, allergiaszerű szimptómákat magadon…
Vagy csak szeretnél tisztában lenni a rád leselkedő veszélyforrásokkal…

Akkor a mai bónunknak nagy hasznát veheted!

A naponta elfogyasztott tartósítószerektől, adalékanyagoktól hemzsegő ételek úgy építik le a szervezet védekezőképességét, mint, ahogy gyerekként a legóból készült várat szedtük szét. Nem csoda, ha egyszer csak már nem veszi be a gyomrunk azt, amit elfogyasztunk, ha különösebb ok nélkül erőt vesz rajtunk a hasmenés. De a bőrünkön megjelenő, viszkető kiütések szintén allergiára, ételintoleranciára utalhatnak.

Mai bónunkkal Sherlock Holmes-ként eredhetsz a problémád nyomába, és kiderítheted, hogy mi okozhatja a tüneteidet, mire vagy allergiás.

A hagyományos allergiavizsgálatokkal szemben, most tűszúrás-, karcolás- és fájdalommentes non-invazív vizsgálaton vehetsz részt az orvosok által elismert Vega teszt gép révén. Az elektroakupunktúrás, Vega teszttelvégzett  ételérzékenység vizsgálat során Macher Irén, diplomás fizikoterapeuta, addiktológus 120 féle ételre méri be a szervezetedet. A kínai orvoslásban már régóta alkalmazott módszer által, a szervezet saját elektromossága révén az akupunktúrás pontokon keresztül bemérhető, hogy milyen anyagok okoznak elváltozást, allergiás reakciót.

Ennek köszönhetően a Vega teszttel végzett vizsgálat gyerekeknél is alkalmazható, akár már 15 hónapos kortól (szintén fájdalommentesen). Ez azért is fontos, mert az ételérzékenység csecsemőknél, tipegőknél különösen gyakori, hiszen az immunrendszerük még fejlődőben van.

A VEGA teszt géppel a következő anyagokra tesztelik a szervezeted: 120 féle étel, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák. A vizsgálat a vérvétellel végzett allergiavizsgálatokkal szemben arra is alkalmas, hogy kimutassa azokat az élelmiszereket, amiknek emésztése gondot okoz a szervezeted számára.

A Vega teszt az első olyan biorezonanciás műszer, amely orvosok által hitelesített eredményekkel bír. Mivel a korszerű gép a legkisebb elváltozások kimutatására is képes, érdemes akkor is elvégeztetni a vizsgálatot, ha teljesen egészségesnek érezzük magunkat. A legtöbb allergiatípusra jellemző, hogy nem velünk született, hanem később kialakult problémáról van szó, amit elsősorban bizonyos enzimek hiánya vált ki. Ezt nevezzük ételintoleranciának. 

Az érzékenységet kiváltó források közül, a tejtermékek és a lisztek elsődlegesek, ami azért is kellemetlen, mert ezek a legtöbb élelmiszerben megtalálható anyagok. A kapott eredmények tükrében kiiktathatod életedből azokat a rizikófaktorokat, melyek később súlyos problémákhoz vezethetnek. Sőt, meglévő tüneteiden is enyhíthetsz, jó esetben meg is szüntetheted azokat! A szakembertől a vizsgálat során erre vonatkozó tanácsokat is kapsz.

És ez még nem minden, mert az ételintolerancia vizsgálat mellett Vega teszttel most candida szűrést is kapsz. Napjainkban ugyanis, az allergia mellett a candida-egyensúly felborulása okozza a legtöbb problémát az egészségünk terén.

A candida megtalálható a normál szervezetben, de amíg nem szaporodik túl, addig nem okoz problémákat.

Mivel a helytelen érkezési szokások, antibiotikum kúrák, káros anyagokat tartalmazó ételek fogyasztása a bélflórában fokozatosan leépíti a jó bélbaktériumok jelenlétét, a bélflóra egyensúlya felborul és baktériumok, gombák táptalajává válik. 

A candida gomba elszaporodása pedig olyan következményekkel járhat, mint:

- Gyomor-, bélpanaszok, teltségérzet

- Visszatérő nőgyógyászati, urológiai gyulladások

- Székrekedés, hasmenés, puffadás

- Krónikus bőrelváltozás

- Ekcéma

- Hajhullás

- Alhasi fájdalmak, görcsök 

Derítsd ki most könnyedén, baráti áron, vérvétel nélkül, fájdalommentesen azonnali eredményekkel, hogy milyen allergia gyötör!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Macher Irén diplomás fizioterapeuta,
addiktológus

A vizsgálatra az alábbi telefonszámon jelentkezhetsz be
(Technikai okok miatt 09.30-10.04 között nem hívható):
+36 (70) 217 93 26

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

Forma Stúdió
1143 Budapest,
Stefánia út 81. fsz. 2.
(2-es kapucsengő).

 

Illetve a XIX., és XX. kerületekbe is kérhető időpont!

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

5 nap 2:19:28

Vásárlók száma: 67

Megkaptuk a kedvezményt!

Végtagi ultrahangos vénás doppler vizsgálat, 1 választható végtagra

Végtagi ultrahangos vénás doppler vizsgálat, 1 választható végtagra

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 000 Ft

Kedvezményes ár:

15 000 Ft

21%

Hátralévő idő:

4 nap 2:18:29

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

19 700 Ft

Kedvezményes ár:

3 300 Ft

86%

Hátralévő idő:

5 nap 2:18:28

Vásárlók száma: 50

Megkaptuk a kedvezményt!