Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: <br />
Bőrelváltozások bőrgyógyászati vizsgálata a ma létező legpontosabb diagnózist nyújtó FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerrel! A bónnal kedvezményesen vehető igénybe szállás

Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: 
Bőrelváltozások bőrgyógyászati vizsgálata a ma létező legpontosabb diagnózist nyújtó FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerrel! A bónnal kedvezményesen vehető igénybe szállás

A bőrünk emlékezetében összeadódnak az évek során elszenvedett napégések, a folytonos és egyre károsabb UV-sugárzás, rendszeres szűrővizsgálatok nélkül a bőrrák kockázata szinte elkerülhetetlen.

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

6 110 Ft

Kedvezményes ár:

23 890 Ft

20%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.14. - 2017.10.10.

A Medibon bón tartalma:

Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: Bőrelváltozások bőrgyógyászati vizsgálata FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerrel 1 fő részére

A vizsgálat kb. 20-30 perc.

A vizsgálatot bőrgyógyász szakorvos végzi. 

FONTOS:

A bónnal kedvezményes árú szállás vehető igénybe, a hotelben történő fizetéssel, és akár Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is rendezhető. A kedvezményes ár: 40.000 Ft/2 fő/1 éj superior franciaágyas szobában(55.000-65.000 Ft helyett), teljes ellátással, wellness használattal (az elutazás napján is)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A folyamatosan zajló kutatások arra is fényt derítettek, hogy a gyermek és fiatalkorban elszenvedett napégések fontos rizikótényezőként szerepelnek a melanóma kialakulásában. Megjelenhetnek a napfény által kiváltott maradandó károsodások is, főként arcon, karon, mellkason, háton, tehát napfénynek kitett helyeken kialakuló barna foltok, illetve pigmentált anyajegyek, melyek ellenőrzése elengedhetetlen a bőrrák emelkedett kockázata miatt. 

Jó tudni azt a tényt is, hogy az évek során bőrünket ért UV sugárzás hatása összeadódik és ezt követően kezdetben fokozott elszarusodást mutató növedékek jelenhetnek meg, melyekből később laphámsejtes bőrrák alakulhat ki, illetve egyéb bőrrákok kockázata is megemelkedik. 

A bőrrák kockázata csökkenthető rendszeres szűrés segítségével, azonban a szűrések megbízhatósága tovább növelhető az egyedülálló FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerével, mi most ezt kínáljuk. 

Ajánatunk révén nem egy szimpla, bárhol elvégeztethető anyajegyszűrésen vehetsz részt, hanem egy olyan speciális, szakorvos által levezényelt bőrgyógyászati vizsgálaton, melyet a hazánkban egyedülálló FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerrel végeznek a bőrrák megelőzése érdekében. A vizsgálat, az elváltozások mennyiségétől függően, kb. 20-30 percet vesz igénybe szakorvosi konzultációval együtt. 

Az ajánlat egyedülálló jelentőséggel bír, mert

Kelet-Magyarországon egyedül a Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központban érhető el a FotoFinder rendszer, amelynek segítségével lehetőség nyílik anyajegyeid vizsgálatára, kiértékelésére és az ezekről született diagnózis tárolására is. Az orvosi konzultáció során feltérképezik az esztétikai és egyéb bőrproblémák lehetséges okait és megoldást kínálnak egyénileg, a te esetedre szabva. A rendszer bőrgyógyász szakorvos kezében történő alkalmazása a legmegbízhatóbb lehetőség a kimetszésre szoruló anyajegyek felismerésére, így a bőrrák megelőzésére. 

Amit a Fotofinder Bodystudio ATBM
anyajegyszűrő rendszeréről tudni érdemes

A Fotofinder Bodystudio ATBM anyajegyszűrő rendszerét a Tübingeni Egyetem Bőrgyógyászati tanszékén fejlesztették ki. Ez egy, a teljes test-feltérképezésre alkalmas orvosi eszköz, amely az egész testet lefotózza, és rögzíti az adatokat. Ezt követően egy kézi dermatoszkópos eszközzel a problémás anyajegyeket külön-külön lehet rögzíteni, digitálisan tárolni. A szoftver különböző mutatók alapján kielemzi az adatokat, majd kategóriákba sorolja az anyajegyeket az alapján, hogy mennyi jó vagy éppen rossz paramétert tartalmaznak. 

Ez a szoftveres elemzés az orvos szakvéleményével együtt egy sokkal megbízhatóbb végső diagnózist ad. Mindezt abszolút fájdalommentes vizsgálat révén nyújtja.

A szűrést követően azonnali diagnózist lehet felállítani, és amennyiben szükséges, a kitűnően felszerelt rendelőben, akár helyszíni beavatkozásra is lehetőség van. A teljes teströgzítés és analízis gyorsasága, valamint pontossága mellett egy másik praktikus előnye, hogy a kontrollvizsgálatra érkezők helyszínen felvett adatait össze lehet hasonlítani a korábbi adatokkal, amiből gyorsan észrevehető, ha változás történt az anyajegyek állapotában. 

A bónnal igénybe vehető kedvezményes szállásról:

A Superior franciaágyas szoba kedvezményes ára 2 fő részére 1 éjszakára: 40.000 Ft (ez teljes áron elő és utószezonban 55.000 Ft, főszezonban 65.000 Ft)

A helyszínen kell fizetni, és akár Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is rendezhető. Az idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj külön fizetendő.

A szállás tartalmazza:

Add magadnak és szeretteidnek a legjobbat, kérd a különleges vizsgálatcsomagot összkomforttal, és kóstolj bele, milyen érzés, amikor
minden szinten te vagy a középpontban. 

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ

Előzetes bejelentkezéssel tudsz menni a vizsgálatra: +36 20 3399 861 (bármikor hívható, ha nem tudják fogadni a hívást, visszahívnak);

(szállásfoglalás opcionális, nem kötelező)

E-mail: med@hotel-borostyan.hu.

Rendelési idő: minden szombaton 12:00 órától

WEBOLDAL

Beváltás helye

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ
4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos út 21.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Érték:

Megtakarítás:

38 900 Ft

7 000 Ft

Előleg:

6 400 Ft

18%

Hátralévő idő:

6 nap 0:19:41

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

3 nap 0:19:44

Vásárlók száma: 145

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

2 nap 0:19:45

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!