Lejárt!

ORSZÁGOS kedvezmény! Két létfontosságú vizsgálat egyetlen bónnal a Dr. Pohl orvoscsoporttól: Bélrákszűrés + arteriográfos érvizsgálat + 14.500 Ft helyett 3.990 Ft! 

ORSZÁGOS kedvezmény! Két létfontosságú vizsgálat egyetlen bónnal a Dr. Pohl orvoscsoporttól: Bélrákszűrés + arteriográfos érvizsgálat + 14.500 Ft helyett 3.990 Ft! 

János imádja az orvosos sorozatokat, a Dr. House összes részét látta, de a valóságban úgy fél az orvosoktól, mint a vadállatok a tűztől. János nincs jól, éjjel-nappal dolgozik, fizikai ereje megkopott, dohányzik, az üzemorvosi vizsgálaton (ami kötelező, így ő se kerülhette el) magas vérnyomást diagnosztizáltak nála. János meg van róla győződve, hogy a vérnyomása csupán az orvosi köpeny látványától emelkedett meg.

Érték:

Megtakarítás:

14 500 Ft

10 510 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

72%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.16. - 2013.11.15.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére (országosan) igénybe vehető bélrákszűrés mintavételi csomaggal + arteriográffal történő érvizsgálat, lelettel

A vizsgálatot az egészségügyi szűrővizsgálatok területén 20 éve jelen lévő és Európában piacvezető ICC - Dr. Pohl orvoscsoport rendelőiben végzik országszerte.

 

 

 

Részletes leírás

Neked is van ilyen ismerősöd, vagy épp Te vagy az, aki tart az orvosoktól és a vizsgálatoktól? Akkor is félnél az eredményektől, ha maga Dr. House és csapata vigyázna az egészségedre?

Mai bónodnak hála igazán jó kezekben leszel, hiszen az ICC-Dr. Pohl orvoscsoport gondoskodik arról, hogy még hosszan egészséges és életerős lehess.

Most két nagyon komoly vizsgálatot zsebelhetsz be egyetlen Medibon bónnal nagy kedvezménnyel a 20 éve jelen lévő, Európában piacvezető ICC-Dr. Pohl orvoscsoport közreműködésével.

És hogy mi ez a két életmentő vizsgálat?

Választásunk a Dr. Pohl orvosi csoporttal együttműködve, azért esett éppen erre a két vizsgálati területre, mert Hazánkban komoly egészségügyi tények is alátámasztják ezek szükségességét, és életbevágó fontosságát.

Mivel az utóbbi 30 évben a végbél-és vastagbélrákos megbetegedések száma az ötszörösére nőtt, így mindkét nem esetében a második leggyakoribb rosszindulatú megbetegedéssé vált. Az erősebbik nem esetében a tüdőrák, a szebbik nemnél pedig az emlőrák előzi meg.

Éppen ezért nem árt az elővigyázatosság és a megelőző szűrés, mert világszerte 950.000 új végbél- és vastagbélrákos beteget észlelnek évente, s ebből a szűrés és a tömegtájékoztatás hiánya miatt 500.000 ember hal meg.  Pedig a halálesetek döntő többsége megelőzhető lenne, mert a végbél- és vastagbélrák korai-, illetve megelőző állapotának felismerésére rendelkezésre állnak az eszközök. A daganatos megbetegedések közül az egyik legjobban és legeredményesebben szűrhető betegségről van szó.

A vizsgálathoz a Dr. Pohl orvoscsoport egy mintavételi csomagot bocsát a rendelkezésedre, használati útmutatóval, és a minta visszaküldésének módjára vonatkozó információkkal. Mindkét megelőző szűrésről kapsz leletet.

A megelőző bélrákszűrés mellett a bónod egy másik létfontosságú szűrést is tartalmaz,méghozzá egy arteriográfos érvizsgálatot!

Napjainkban rengetegen veszítik el a munkaképességüket, ezáltal saját és családjuk megélhetését a szív-és érrendszeri megbetegedések miatt, melyek visszavonhatatlan következményei közé tartozik a szívinfarktus, az agyvérzés, vagy az alsóvégtagok súlyos érszűkület miatti elvesztése. Magyarországon az összes haláleset felét ezek a problémák okozzák. Most kedvező áron gondoskodhatsz arról, hogy Te és szeretteid ne növeljétek ezt a statisztikát! 

Prevencióval, és alapos szűrővizsgálatokkal a legkomolyabb bajok is időben orvosolhatóak, akár még a fájdalmas tünetek megjelenése előtt! 10 évvel ezelőtt döbbentek rá a tudósok arra a tényre, miszerint valójában a verőerek rugalmassága, életkora határozza meg életünk hosszát. 

Az arteriográffal végzett érvizsgálat semmiféle fájdalommal nem jár, gyors és alapos vizsgálat, melynek végén leletet is kapsz az eredményeidről. Ez a magyar fejlesztésű orvosi műszer képes a még panaszt nem okozó érelmeszesedést is kimutatni, és ezáltal életmentő egészségmegőrző berendezésnek számít az orvoslásban. Az arteriográf a vérnyomásmérőkhöz hasonlóan a felkari nyomáshullámokat érzékeli, analizálja, de a hagyományos vérnyomásmérő műszerekkel szemben sokkal érzékenyebb, így pontos információkkal szolgál a teljes érrendszer állapotáról.

A kapott eredmény jellemzi a kiserek, az artériák belső felszínének működését, a szívközeli érszakasz nyomásviszonyait, a szívre ható közvetlen terhelést, meghatározza az aorta rugalmasságát, és ez alapján kiszámítja az úgynevezett artériás életkort is. Ez a vizsgálat 30 éves kor felett mindenkinek ajánlott, különösen a stresszes életmódot folytatóknak, dohányosoknak, babaváróknak, változókorba lépőknek, és azoknak is, akik genetikailag hajlamosak a szív- és érrendszeri problémákra.

Az arteriográfos vizsgálat mára olyan népszerű lett, hogy a „hamisítók” figyelmét se kerülte el, és sokan alkalmazzák megfelelő tudás és kardiológusi közreműködés nélkül haszonszerzés céljából. Ha az ICC- Dr. Pohl orvoscsoportot választod nem esel ilyen csapdába, hiszen Dr. Pohl-ék több mint 20 esztendeje jelen vannak az egészségügyben, és az utóbbi 3 évben több mint 200.000 arteriográfos érvizsgálatot végeztek el Hazánkban és külföldön egyaránt.

Éppen ezért szakértelmük és megbízhatóságuk megkérdőjelezhetetlen! A szakképzett asszisztensek és szakorvosok bevonásával történő, rövid ideig tartó és teljesen fájdalommentes vizsgálat kimutatja a még panaszt nem okozó érelmeszesedést. Így ez a vizsgálat életmentő lehet!

Itt az alkalom, hogy két nagyon komoly vizsgálattal is megbecsüld az EGÉSZséged és az életed! 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

I.C.C. Kft. - Dr. Pohl

Egyeztetés a helyszínnel kapcsolatban és bejelentkezés:
+36 20 424 2692-es és a +36 30 588 8327-as telefonszámokon, vagy az info@icc.hu e-mail címen illetve online

Orvosi kérdéseket itt tehetsz fel: Dr.Pohl Tibor: +36-20-96-11111

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le! Az ajánlatot országosan (szinte mindenhol) a Dr. Pohl orvoscsoport rendelőkben válthatod be.

WEBOLDAL

Beváltás helye

ORSZÁGOSAN!
(Központ: 8640 Fonyód, Szent István u. 1.)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

8 nap 23:18:01

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Új sejtterápiás innováció a pigmentfoltok halványításáért: EXOSOMA terápia

Új sejtterápiás innováció a pigmentfoltok halványításáért: EXOSOMA terápia

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

13 700 Ft

25%

Hátralévő idő:

4 nap 23:17:05

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

6 000 Ft

Előleg:

4 800 Ft

20%

Hátralévő idő:

7 nap 23:17:02

Vásárlók száma: 104

Megkaptuk a kedvezményt!