Lejárt!

ORSZÁGOS kedvezmény! Két létfontosságú vizsgálat egyetlen bónnal a Dr. Pohl orvoscsoporttól: Bélrákszűrés + arteriográfos érvizsgálat + 14.500 Ft helyett 3.990 Ft! 

ORSZÁGOS kedvezmény! Két létfontosságú vizsgálat egyetlen bónnal a Dr. Pohl orvoscsoporttól: Bélrákszűrés + arteriográfos érvizsgálat + 14.500 Ft helyett 3.990 Ft! 

János imádja az orvosos sorozatokat, a Dr. House összes részét látta, de a valóságban úgy fél az orvosoktól, mint a vadállatok a tűztől. János nincs jól, éjjel-nappal dolgozik, fizikai ereje megkopott, dohányzik, az üzemorvosi vizsgálaton (ami kötelező, így ő se kerülhette el) magas vérnyomást diagnosztizáltak nála. János meg van róla győződve, hogy a vérnyomása csupán az orvosi köpeny látványától emelkedett meg.

Érték:

Megtakarítás:

14 500 Ft

10 510 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

72%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.16. - 2013.11.15.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére (országosan) igénybe vehető bélrákszűrés mintavételi csomaggal + arteriográffal történő érvizsgálat, lelettel

A vizsgálatot az egészségügyi szűrővizsgálatok területén 20 éve jelen lévő és Európában piacvezető ICC - Dr. Pohl orvoscsoport rendelőiben végzik országszerte.

 

 

 

Részletes leírás

Neked is van ilyen ismerősöd, vagy épp Te vagy az, aki tart az orvosoktól és a vizsgálatoktól? Akkor is félnél az eredményektől, ha maga Dr. House és csapata vigyázna az egészségedre?

Mai bónodnak hála igazán jó kezekben leszel, hiszen az ICC-Dr. Pohl orvoscsoport gondoskodik arról, hogy még hosszan egészséges és életerős lehess.

Most két nagyon komoly vizsgálatot zsebelhetsz be egyetlen Medibon bónnal nagy kedvezménnyel a 20 éve jelen lévő, Európában piacvezető ICC-Dr. Pohl orvoscsoport közreműködésével.

És hogy mi ez a két életmentő vizsgálat?

Választásunk a Dr. Pohl orvosi csoporttal együttműködve, azért esett éppen erre a két vizsgálati területre, mert Hazánkban komoly egészségügyi tények is alátámasztják ezek szükségességét, és életbevágó fontosságát.

Mivel az utóbbi 30 évben a végbél-és vastagbélrákos megbetegedések száma az ötszörösére nőtt, így mindkét nem esetében a második leggyakoribb rosszindulatú megbetegedéssé vált. Az erősebbik nem esetében a tüdőrák, a szebbik nemnél pedig az emlőrák előzi meg.

Éppen ezért nem árt az elővigyázatosság és a megelőző szűrés, mert világszerte 950.000 új végbél- és vastagbélrákos beteget észlelnek évente, s ebből a szűrés és a tömegtájékoztatás hiánya miatt 500.000 ember hal meg.  Pedig a halálesetek döntő többsége megelőzhető lenne, mert a végbél- és vastagbélrák korai-, illetve megelőző állapotának felismerésére rendelkezésre állnak az eszközök. A daganatos megbetegedések közül az egyik legjobban és legeredményesebben szűrhető betegségről van szó.

A vizsgálathoz a Dr. Pohl orvoscsoport egy mintavételi csomagot bocsát a rendelkezésedre, használati útmutatóval, és a minta visszaküldésének módjára vonatkozó információkkal. Mindkét megelőző szűrésről kapsz leletet.

A megelőző bélrákszűrés mellett a bónod egy másik létfontosságú szűrést is tartalmaz,méghozzá egy arteriográfos érvizsgálatot!

Napjainkban rengetegen veszítik el a munkaképességüket, ezáltal saját és családjuk megélhetését a szív-és érrendszeri megbetegedések miatt, melyek visszavonhatatlan következményei közé tartozik a szívinfarktus, az agyvérzés, vagy az alsóvégtagok súlyos érszűkület miatti elvesztése. Magyarországon az összes haláleset felét ezek a problémák okozzák. Most kedvező áron gondoskodhatsz arról, hogy Te és szeretteid ne növeljétek ezt a statisztikát! 

Prevencióval, és alapos szűrővizsgálatokkal a legkomolyabb bajok is időben orvosolhatóak, akár még a fájdalmas tünetek megjelenése előtt! 10 évvel ezelőtt döbbentek rá a tudósok arra a tényre, miszerint valójában a verőerek rugalmassága, életkora határozza meg életünk hosszát. 

Az arteriográffal végzett érvizsgálat semmiféle fájdalommal nem jár, gyors és alapos vizsgálat, melynek végén leletet is kapsz az eredményeidről. Ez a magyar fejlesztésű orvosi műszer képes a még panaszt nem okozó érelmeszesedést is kimutatni, és ezáltal életmentő egészségmegőrző berendezésnek számít az orvoslásban. Az arteriográf a vérnyomásmérőkhöz hasonlóan a felkari nyomáshullámokat érzékeli, analizálja, de a hagyományos vérnyomásmérő műszerekkel szemben sokkal érzékenyebb, így pontos információkkal szolgál a teljes érrendszer állapotáról.

A kapott eredmény jellemzi a kiserek, az artériák belső felszínének működését, a szívközeli érszakasz nyomásviszonyait, a szívre ható közvetlen terhelést, meghatározza az aorta rugalmasságát, és ez alapján kiszámítja az úgynevezett artériás életkort is. Ez a vizsgálat 30 éves kor felett mindenkinek ajánlott, különösen a stresszes életmódot folytatóknak, dohányosoknak, babaváróknak, változókorba lépőknek, és azoknak is, akik genetikailag hajlamosak a szív- és érrendszeri problémákra.

Az arteriográfos vizsgálat mára olyan népszerű lett, hogy a „hamisítók” figyelmét se kerülte el, és sokan alkalmazzák megfelelő tudás és kardiológusi közreműködés nélkül haszonszerzés céljából. Ha az ICC- Dr. Pohl orvoscsoportot választod nem esel ilyen csapdába, hiszen Dr. Pohl-ék több mint 20 esztendeje jelen vannak az egészségügyben, és az utóbbi 3 évben több mint 200.000 arteriográfos érvizsgálatot végeztek el Hazánkban és külföldön egyaránt.

Éppen ezért szakértelmük és megbízhatóságuk megkérdőjelezhetetlen! A szakképzett asszisztensek és szakorvosok bevonásával történő, rövid ideig tartó és teljesen fájdalommentes vizsgálat kimutatja a még panaszt nem okozó érelmeszesedést. Így ez a vizsgálat életmentő lehet!

Itt az alkalom, hogy két nagyon komoly vizsgálattal is megbecsüld az EGÉSZséged és az életed! 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

I.C.C. Kft. - Dr. Pohl

Egyeztetés a helyszínnel kapcsolatban és bejelentkezés:
+36 20 424 2692-es és a +36 30 588 8327-as telefonszámokon, vagy az info@icc.hu e-mail címen illetve online

Orvosi kérdéseket itt tehetsz fel: Dr.Pohl Tibor: +36-20-96-11111

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le! Az ajánlatot országosan (szinte mindenhol) a Dr. Pohl orvoscsoport rendelőkben válthatod be.

WEBOLDAL

Beváltás helye

ORSZÁGOSAN!
(Központ: 8640 Fonyód, Szent István u. 1.)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Érték:

Megtakarítás:

154 000 Ft

57 100 Ft

Kedvezményes ár:

96 900 Ft

37%

Hátralévő idő:

11 nap 2:54:33

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

44 500 Ft

4 600 Ft

Kedvezményes ár:

39 900 Ft

10%

Hátralévő idő:

7 nap 2:55:37

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi-kismedence ultrahang, és pajzsmirigy ultrahang vizsgálat a a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Hasi-kismedence ultrahang, és pajzsmirigy ultrahang vizsgálat a a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

17%

Hátralévő idő:

3 nap 2:53:41

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!