Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

A figyelmedre ÉRdemes: angiológiai szakorvosi vizsgálat alsó végtagi dopplerrel + érsebészeti konzultáció + scleroterápiás kezelés.

A figyelmedre ÉRdemes: angiológiai szakorvosi vizsgálat alsó végtagi dopplerrel + érsebészeti konzultáció + scleroterápiás kezelés.

Szűkület, meszesedés, tágulat – néhány szó, amivel testünk úthálózatát, érrendszerünket illetjük. A vérerek állapota az egész szervezet betegségére utalhat (cukorbajra, zsírbetegségre stb). Ha a verőeres rendszer bármely szakasza megbetegszik, ez arra utal, hasonló betegség van más területeken. Így akár a szív ereiben, a koszorúerekben is. Ajánlatunkkal megóvhatod magadat az érrendszeri megbetegedésektől és súlyos következményeiktől. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

16 010 Ft

Kedvezményes ár:

23 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.02.01. - 2016.03.01.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló angiológiai szakorvosi vizsgálat csomag, alsóvégtagi dopplerrel (kb.: 25-30 perc), 
+ érsebészeti konzultáció (kb.: 25 perc) 
+ egy scleroterápiás kezelés (kb.: 30 perc). 

Dr. Vértes András angiológus és Dr. Forgács Sándor érsebész végzik a vizsgálatokat. 

A csomag részletes tartalma: 

Bejelentkezés: 02.01-től.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal:: Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Aranykor EP; AXA EP; Balzsam EP; Budai EP; Dimenzió EP; Egészségért EP; Életút EP; Generali EP; Honvéd EP; Izys EP; Medicina EP; MKB EP; OTP EP; Patika EP; POSTÁS EP; Tempo EP; Új Pillér EP; Vasutas EP; VITALITÁS EP; Vitamin EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Míg a vénás megbetegedések különböző okokból elsősorban a hölgyeket érintik, addig az érelmeszesedés gyakoribb a férfiaknál. 

A nők esetében erre rásegít például az áldott állapot is, mely során a fejlődő magzat nyomja a puha vénát, ezért pangás, visszeresség alakulhat ki az alsó végtagokon. Az erősebbik nem esetében pedig a dohányzás az érszűkület egyik fő rizikónövelő tényezője.

Mit tehetsz, hogy elkerüld a komolyabb érrendszeri bajokat?

A lábdagadás, a végtagfájdalom, olyan tünetek, melyek sokakat érintenek, és annak köszönhetően, hogy kezdetben elmúlnak, kevesen veszik komolyan ezeket a jeleket, holott odafigyeléssel ekkor még elkerülhetnék a súlyosabb következményeket.

Az említett szimptómák a láb keringésének vénás oldalról történő túlterheltségét jelzik. Ha már a kezdeti stádiumban kész vagy tenni ellene megfelelő életmódbeli változtatásokkal, valamint öltözködéssel (pl. kompressziós harisnya), sokat tehetsz a megelőzésért.

Gondoltad volna?

A 18 év feletti magyar lakosság több mint harmada valamilyen szív- és érrendszeri megbetegedésben szenved. 

Ajánlatunkat elsősorban 30-40 év feletti Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk. Most egy angiológiai szakorvosi vizsgálaton vehetsz részt, alsóvégtagi dopplerrel, amit érsebészeti konzultáció követ, végül egy scleroterápiás kezelés következik. 

A MeDoc Egészségközpontban a vizsgálatokat Dr. Vértes András angiológus és Dr. Forgács Sándor érsebész végzik.

Az angiológiai csomag pontos tartalma

A többkomponensű angiológiai vizsgálat-csomag keretében duplex ultrahang vizsgálatot is végeznek, ami képes az érrendszer kóros anatómiai elváltozásait, zavarait kimutatni, másrészt általa pontosan mérhető az adott terület artériás vagy vénás keringése, a véráramlás sebessége, megállapítható az egyes erek esetében az esetleges szűkület, elzáródás helye, mértéke. 

A vénás rendszer legelterjedtebb betegsége a visszérbetegség, amely nemcsak esztétikai probléma, hanem a trombózis kialakulásában is kockázati tényező. A leggyakoribb, eltávolítható visszér a seprűvéna. 

Néhány szó a scleroterápiáról

A scleroterápiával - amely a visszeresség injekciós beavatkozással történő eltüntetését jelenti - nemcsak esztétikai javulás érhető el, hanem a trombózis megelőzésében is hatékony lépést tehetünk. A beavatkozás elvégzéséhez a téli és a tavaszi hónapok ideálisak.

A scleroterápia során az érsebész a tágult visszeret vékony tűvel megszúrja, a szklerotizáló anyagot a vénába juttatja. A beadott anyag (Aethoxysclerol) az érben steril gyulladást okoz, az érfal hegesedését indítja el, ami a véna falait egymáshoz „tapasztja”, így az adott érszakasz kikerül a keringésből.

Ezt követően a kezelt érszakasz az esetek nagy részében felszívódik. A kezelés végén a lábra kompressziós hatású rugalmas fáslit helyeznek, amely a vénafalat „összetapasztva” tartja, és néhány napig tanácsos viselni. Ajánlatunk részeként a speciális harisnyához receptet is kapsz.

A MeDoc Egészségközpont ajánlata egy scleroterápiás beavatkozást is tartalmaz, de, ami az igazán nagyszerű ebben az ajánlatban, hogy a beavatkozás előtt elvégzik az artériás és vénás állapotfelmérést is, majd magát a scleroterápiás kezelést. Így 2 orvos részvételével pontos diagnózishoz, és a seprűvénákat eltüntető kezeléshez juthatsz.

Elképzelhető, hogy a scleroterápia a konzultáció fényében egy új időpontban történik. 

Fontos: A scleroterápiás kezelést követően van néhány dolog, amit be kell tartani, amit a helyszínen elmondanak Neked. (pl.: fél óra séta a kezelést követően, hosszabb utazás ne kövesse se repülővel, se autóval.) 

Az angiológiai vizsgálat magában foglalja a különböző érrendszeri kockázatok (rizikófaktorok) áttekintését is. A verőerek állapota az életkor (és sokszor rossz szokásaink) tükre. Megkockáztatható: az öregedés nem az arc ráncaiban, hanem az erekben érhető tetten. Ha az évek ellen nem is, de a betegség ellen annál inkább tehetünk.

Az Egészségköpont szakrendelésén elsősorban az alsó végtagok vénás és artériás betegségeivel foglalkoznak. Szakorvosaik specialitása az alsó végtagi érszűkület korszerű kezelése illetve vénásbetegségek, visszerek kezelése a legkorszerűbb módszerekkel, így profikra bízhatod magad. Kérd a vizsgálatcsomagot még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

MeDoc Egészségközpont

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:00 óráig ezen a telefonszámon:
+36 1 783 6004 vagy info@medocklinika.hu e-mail címen.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1132 Budapest,
Visegrádi u. 74.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

2 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

10%

Hátralévő idő:

2 nap 11:38:09

Vásárlók száma: 52

Megkaptuk a kedvezményt!

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Professzionális laboratóriumi szűrőcsomag, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

6 000 Ft

Előleg:

4 800 Ft

20%

Hátralévő idő:

3 nap 11:37:08

Vásárlók száma: 128

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 500 Ft

8 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

12%

Hátralévő idő:

3 nap 11:38:08

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!