Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

A figyelmedre ÉRdemes: angiológiai szakorvosi vizsgálat alsó végtagi dopplerrel + érsebészeti konzultáció + scleroterápiás kezelés.

A figyelmedre ÉRdemes: angiológiai szakorvosi vizsgálat alsó végtagi dopplerrel + érsebészeti konzultáció + scleroterápiás kezelés.

Szűkület, meszesedés, tágulat – néhány szó, amivel testünk úthálózatát, érrendszerünket illetjük. A vérerek állapota az egész szervezet betegségére utalhat (cukorbajra, zsírbetegségre stb). Ha a verőeres rendszer bármely szakasza megbetegszik, ez arra utal, hasonló betegség van más területeken. Így akár a szív ereiben, a koszorúerekben is. Ajánlatunkkal megóvhatod magadat az érrendszeri megbetegedésektől és súlyos következményeiktől. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

16 010 Ft

Kedvezményes ár:

23 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.02.01. - 2016.03.01.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló angiológiai szakorvosi vizsgálat csomag, alsóvégtagi dopplerrel (kb.: 25-30 perc), 
+ érsebészeti konzultáció (kb.: 25 perc) 
+ egy scleroterápiás kezelés (kb.: 30 perc). 

Dr. Vértes András angiológus és Dr. Forgács Sándor érsebész végzik a vizsgálatokat. 

A csomag részletes tartalma: 

Bejelentkezés: 02.01-től.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal:: Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Aranykor EP; AXA EP; Balzsam EP; Budai EP; Dimenzió EP; Egészségért EP; Életút EP; Generali EP; Honvéd EP; Izys EP; Medicina EP; MKB EP; OTP EP; Patika EP; POSTÁS EP; Tempo EP; Új Pillér EP; Vasutas EP; VITALITÁS EP; Vitamin EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Míg a vénás megbetegedések különböző okokból elsősorban a hölgyeket érintik, addig az érelmeszesedés gyakoribb a férfiaknál. 

A nők esetében erre rásegít például az áldott állapot is, mely során a fejlődő magzat nyomja a puha vénát, ezért pangás, visszeresség alakulhat ki az alsó végtagokon. Az erősebbik nem esetében pedig a dohányzás az érszűkület egyik fő rizikónövelő tényezője.

Mit tehetsz, hogy elkerüld a komolyabb érrendszeri bajokat?

A lábdagadás, a végtagfájdalom, olyan tünetek, melyek sokakat érintenek, és annak köszönhetően, hogy kezdetben elmúlnak, kevesen veszik komolyan ezeket a jeleket, holott odafigyeléssel ekkor még elkerülhetnék a súlyosabb következményeket.

Az említett szimptómák a láb keringésének vénás oldalról történő túlterheltségét jelzik. Ha már a kezdeti stádiumban kész vagy tenni ellene megfelelő életmódbeli változtatásokkal, valamint öltözködéssel (pl. kompressziós harisnya), sokat tehetsz a megelőzésért.

Gondoltad volna?

A 18 év feletti magyar lakosság több mint harmada valamilyen szív- és érrendszeri megbetegedésben szenved. 

Ajánlatunkat elsősorban 30-40 év feletti Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk. Most egy angiológiai szakorvosi vizsgálaton vehetsz részt, alsóvégtagi dopplerrel, amit érsebészeti konzultáció követ, végül egy scleroterápiás kezelés következik. 

A MeDoc Egészségközpontban a vizsgálatokat Dr. Vértes András angiológus és Dr. Forgács Sándor érsebész végzik.

Az angiológiai csomag pontos tartalma

A többkomponensű angiológiai vizsgálat-csomag keretében duplex ultrahang vizsgálatot is végeznek, ami képes az érrendszer kóros anatómiai elváltozásait, zavarait kimutatni, másrészt általa pontosan mérhető az adott terület artériás vagy vénás keringése, a véráramlás sebessége, megállapítható az egyes erek esetében az esetleges szűkület, elzáródás helye, mértéke. 

A vénás rendszer legelterjedtebb betegsége a visszérbetegség, amely nemcsak esztétikai probléma, hanem a trombózis kialakulásában is kockázati tényező. A leggyakoribb, eltávolítható visszér a seprűvéna. 

Néhány szó a scleroterápiáról

A scleroterápiával - amely a visszeresség injekciós beavatkozással történő eltüntetését jelenti - nemcsak esztétikai javulás érhető el, hanem a trombózis megelőzésében is hatékony lépést tehetünk. A beavatkozás elvégzéséhez a téli és a tavaszi hónapok ideálisak.

A scleroterápia során az érsebész a tágult visszeret vékony tűvel megszúrja, a szklerotizáló anyagot a vénába juttatja. A beadott anyag (Aethoxysclerol) az érben steril gyulladást okoz, az érfal hegesedését indítja el, ami a véna falait egymáshoz „tapasztja”, így az adott érszakasz kikerül a keringésből.

Ezt követően a kezelt érszakasz az esetek nagy részében felszívódik. A kezelés végén a lábra kompressziós hatású rugalmas fáslit helyeznek, amely a vénafalat „összetapasztva” tartja, és néhány napig tanácsos viselni. Ajánlatunk részeként a speciális harisnyához receptet is kapsz.

A MeDoc Egészségközpont ajánlata egy scleroterápiás beavatkozást is tartalmaz, de, ami az igazán nagyszerű ebben az ajánlatban, hogy a beavatkozás előtt elvégzik az artériás és vénás állapotfelmérést is, majd magát a scleroterápiás kezelést. Így 2 orvos részvételével pontos diagnózishoz, és a seprűvénákat eltüntető kezeléshez juthatsz.

Elképzelhető, hogy a scleroterápia a konzultáció fényében egy új időpontban történik. 

Fontos: A scleroterápiás kezelést követően van néhány dolog, amit be kell tartani, amit a helyszínen elmondanak Neked. (pl.: fél óra séta a kezelést követően, hosszabb utazás ne kövesse se repülővel, se autóval.) 

Az angiológiai vizsgálat magában foglalja a különböző érrendszeri kockázatok (rizikófaktorok) áttekintését is. A verőerek állapota az életkor (és sokszor rossz szokásaink) tükre. Megkockáztatható: az öregedés nem az arc ráncaiban, hanem az erekben érhető tetten. Ha az évek ellen nem is, de a betegség ellen annál inkább tehetünk.

Az Egészségköpont szakrendelésén elsősorban az alsó végtagok vénás és artériás betegségeivel foglalkoznak. Szakorvosaik specialitása az alsó végtagi érszűkület korszerű kezelése illetve vénásbetegségek, visszerek kezelése a legkorszerűbb módszerekkel, így profikra bízhatod magad. Kérd a vizsgálatcsomagot még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

MeDoc Egészségközpont

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:00 óráig ezen a telefonszámon:
+36 1 783 6004 vagy info@medocklinika.hu e-mail címen.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1132 Budapest,
Visegrádi u. 74.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó kúra

13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó kúra

Érték:

Megtakarítás:

110 500 Ft

92 510 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

84%

Hátralévő idő:

14 nap 23:57:10

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

12 nap 0:07:12

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

70 pontos komplementer ételallergia vizsgálat a Corvin Medical Orvosi Központban

70 pontos komplementer ételallergia vizsgálat a Corvin Medical Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

4 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

5 nap 23:07:19

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!