Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ekcéma, rosacea, csalánkiütés, szemölcs, pikkelysömör, akne? Nézesd meg bőrgyógyásszal, sorban állás nélkül: <br />
Általános bőrgyógyászati vizsgálat + Szakorvosi konzultáció + Receptírás

Ekcéma, rosacea, csalánkiütés, szemölcs, pikkelysömör, akne? Nézesd meg bőrgyógyásszal, sorban állás nélkül: 
Általános bőrgyógyászati vizsgálat + Szakorvosi konzultáció + Receptírás

A betegségek közül talán a bőrbetegségektől viszolygunk a legjobban, igazolja ezt ez a rüh szóból kialakult negatív jelző (a rühell) is. Nem csak azért, mert legtöbbjük makacsul ragaszkodik hozzánk, de el is csúfíthatnak, és kellemetlenné teszik az ilyen kevés ruhadarabot igénylő évszakot, mint a nyár...

Érték:

Megtakarítás:

10 500 Ft

3 600 Ft

Kedvezményes ár:

6 900 Ft

34%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.06.07. - 2016.08.17.

A Medibon bón tartalma:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Bőrünk véd a külvilágtól, és számtalan támadás éri, fertőzésektől, baktériumoktól, vírusoktól, és káros környezeti hatásoktól. Emiatt évről-évre növekszik azoknak a száma, akik valamilyen makacsabb bőrproblémával küzdenek.

Ajánlatunkkal most egy szakszerű, általános bőrgyógyászati vizsgálaton vehetsz részt a Vita-Pharm Magánklinikán előre egyeztetett időpontra érkezve, sorban állás nélkül. Bőrgyógyász szakorvosi konzultációt, valamint szükség esetén, receptírást, termék javaslatot is tartalmaz a bón.

Többek között az alábbi problémákkal, vagy ezek gyanúja esetén fordulj bőrgyógyászhoz: 

Csalánkiütés

Szúró, égő, fájdalmas, viszkető érzéssel, és hólyagos elváltozással járhat. Az egész test területén kialakulhat vörös, fehér vagy lilás színű kiütések kiséretében. A különböző testtájakon a tünetekek vándorolnak. 

Pikkelysömör

Jól körülhatárolható területeken foltokban előforduló pikkelytermelődés jellemzi. A pikkelyek vakarásra könnyen leválnak, és vörös, fénylő, vérzékeny felület marad utána.

Ekcéma  

Vörös, gyulladt, száraz és viszkető bőr jellemezi, irritatív, illetve allergiás mechanizmusok válthatják ki, és több fajtája is létezik eltérő tünetekkel. Diszhidrotikus ekcéma, Mikróbás ekcéma, Vénás eredetű ekcéma, Szeborreás ekcéma, Kiszáradásos ekcéma.

Rosacea  

A teljes arcon, néha a szemeken is kialakuló vöröses elváltozások jellemzik, elsősorban 30 fölöttieket érint. Kezdetben csak enyhe bőrpírszerű jelenség, majd tartós arcpír, kisebb értágulatok kialakulása, aztán főleg az orron pici piros, akár gennyes pattanásszerű kiütések megjelenése.

Gombás fertőzések

Gombásodás legtöbbször a szőrtüszők környékén, a hajon és a köröm területén jelentkezik, és igen makacs fertőzést jelent. Elsősorban a bőrfelszínt támadják meg, de bizonyos esetekben a mélyebb szövetekig hatolhatnak. Vörösséget, viszketést, hámlást, égő érzést, néha hólyagképződést okozhatnak. Az antibiotikumos kúrák, a legyengült immunrendszer, a hormonális problémák, az elhízás a cukorbaj hajlamosíthatnak a gombás fertőzésekre.

Akne

Ötből négy embernél legalább egyszer kialakul aknés bőrprobléma a 12-24 éves korosztályban. Ugyanakkor bármely életkorban megjelenhet ez a gyakori bőrbetegség, ami során a pórusok eltömődnek, göbösödő pattanások alakulhatnak ki, amik akár hegesedést is eredményezhetnek.

Szemölcsök

A szemölcsök nagyrésze a HPV (humán papilloma vírus) korokozó fertőzése által jön létre. A HPV vírusoknak 70-nél több fajtáját ismerik, ezek altípusai más-más bőrtünetet okoznak. A szemölcsök formája is függ a HPV vírus típusától, a bőr állapotától, és attól is, hogy hol alakul ki.

Bármelyik bőrbetegség esetén az otthoni kezelés, a szakszerűtlenség, nagyobb problémákhoz, és szövődményekhez vezethet. A tüneteddel mindenképpen fordulj bőrgyógyász szakorvoshoz mert a szakszerű segítség hosszas tortúrától kimélhet meg.

Szabadulj meg az elkeserítő, kellemetlen bőrproblémáidtól, és újra élvezetes lesz a nyár! Kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

A vizsgálatra előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Vita-Pharm Magánklinika        
1148 Budapest,Vezér utca 156.(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

25%

Hátralévő idő:

5 nap 0:30:42

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

Diabetológiai vizsgálat, Nagyrutin labor, és testösszetétel elemzés főorvossal ​előleg

Diabetológiai vizsgálat, Nagyrutin labor, és testösszetétel elemzés főorvossal ​előleg

Érték:

Megtakarítás:

66 900 Ft

20 000 Ft

Előleg:

9 900 Ft

30%

Hátralévő idő:

1 nap 0:31:46

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

15 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

43%

Hátralévő idő:

1 nap 0:30:46

Vásárlók száma: 65

Megkaptuk a kedvezményt!