Lejárt!

Gyermekáldást most azonnal! Terhességvédő GénTeszt professzionális génkutató intézettől: Teherbe esési, terhesség alatti komplikáció esélyei, kockázatok vizsgálata, meddőség + Részletes lelet 25.980 Ft helyett 12.900 Ft!

Gyermekáldást most azonnal! Terhességvédő GénTeszt professzionális génkutató intézettől: Teherbe esési, terhesség alatti komplikáció esélyei, kockázatok vizsgálata, meddőség + Részletes lelet 25.980 Ft helyett 12.900 Ft!

Mint azt már tudjuk, a gyereket nem a gólya hozza… Bár sok olyan szerencsés pár van, akikhez mesebeli könnyedséggel köszönt be a gyermekáldás. És sajnos egyre többen vannak olyanok is, akik életük legnagyobb „munkájának” érzik, hogy gyermekük foganhasson.

Érték:

Megtakarítás:

25 980 Ft

13 080 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.01. - 2013.12.02.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Terhességvédő Genetikai csomag:
Mintavételi eszköz
A vizsgálatkérő adatlap 
Tájékoztató

Kimutatja, hogy melyik véralvadási anyagcsere típushoz tartozol, amely alapján a teherbe esés, és a terhesség alatti komplikációk kockázatai megelőzhetőek:

A vizsgálat eredménye alapján egyénre szabott javaslatokat lehet tenni a terhesség alatt kialakuló komplikációk tényleges és biztonságos elkerülésére.

A genetikai csomag tartalmazza a mintavételi eszközt (a mintavétel szájnyálkahártyáról történik), a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót.

Átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Gén központ ügyfélszolgálatán.

A lelet kiküldése a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanap.

A kapott eredménnyel kapcsolatban, időpont egyeztetés után, kérhető személyes tanácsadás Dr. Nagy Zsolt (PhD) biológustól, a multidiszciplináris orvostudomány doktorától.

Korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető vizsgálat!

 

Részletes leírás

A rohanó világ egyre több kihívást állít a nők, a férfiak és a párkapcsolatok elé: ma a legtöbben sokkal több munkával tudják megteremteni a megélhetésüket, arról nem is beszélve, hogy karrierorientált, stressztől telített mindennapokat élünk. A nők is egyre később veszik rá magukat, hogy szüljenek, családot alapítsanak. A fogyasztói társadalom nem kedvez a kapcsolatoknak sem, így sok esetben olyan könnyen cserélünk párt, mint, ahogy egyik gyorsétteremből a másikba megyünk át.

De ha végre sikerül rátalálnunk arra az emberre, akivel el tudjuk képzelni az életünket, akkor felerősödik bennünk a vágy a gyermekvállalás iránt is. A baj csak az, hogy a stresszes, egészségtelen, túlhajszolt életmód, és a túlzásba vitt fogamzásgátlás addigra csökkentheti a teherbeesés lehetőségét.

Már attól elérzékenyülsz, hogy meglátsz egy gyerekcipőt a kirakatban?
Pároddal már próbálkoztok egy ideje, de sikertelenül?
Korábban meddőséget állapítottak meg nálad?

Ne keseredj el! Mai bónunk segít Nektek abban, hogy számotokra is zökkenőmentes legyen a gyermekvállalás! Ez a bónunk a szerelmeseknek, a gyermekvállalás előtt állóknak kedvez. Egy terhességvédő genetikai csomaggal igyekszünk segíteni Nektek, hogy a boldogságotok egy kisbabával is teljesebb legyen!

A babavárás egy különleges állapot, mely alapvetően befolyásolja a női szervezetben zajló anyagcsere folyamatokat. Tudományos tény, hogy bizonyos véralvadási anyagcsere típushoz tartozó nők esetében megnő a terhesség kialakulását és lezajlását befolyásoló komplikációk kockázata, amely akár meddőséget is okozhat. Meddőség esetén az anyagcsere folyamatok következtében megszakadhat a kapcsolat a beágyazódó vagy már beágyazott embrió és az édesanya között. Szerencsére ez a folyamat megelőzhető!

Többek között ebben segít ez a bón, mivel, ha a genetikai vizsgálat eredménye ismert számotokra és szakorvosotok számára, megtehetitek a szükséges óvintézkedéseket, hogy ez a baj ne történhessen meg Veletek. A terhességvédő geneteikai csomaggal minden terhesség előtt álló, vagy meddőségi problémával küzdő Hölgy információt kap a saját magára jellemző véralvadási anyagcsere típusról.

A vizsgálat során személyre szabott tanácsot is kapsz, hogy a lehető legbiztosabban elkerülhesd a terhesség kialakulását és lezajlását befolyásoló komplikációkat. Nem kell aggódnod, a vizsgálat abszolút fájdalommentes, mindössze szájnyálkahártya mintavételt igényel. A genetikai vizsgálat csomag tartalmazza a mintavételi eszközt, a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót. A lelet a minta beküldésétől számított 5-8 munkanapon belül meg is érkezik.

Mivel az emberi DNS molekulában vannak olyan területek, melyek szintén befolyásolják a gyermekvállalást, és a leendő gyermek örökítő anyaga a szülők örökítő anyagának kombinációjaként keletkezik, mindkét szülő esetében ajánlott a genetikai kivizsgálás elvégzése a gyermekvállalás előtt. Különösen abban az esetben, ha korábban meddőségi problémát állapítottak meg.

A Nagy Géndiagnosztikai laborban a genetikai vizsgálatok során olyan területeket ellenőriznek az örökítő anyagban, melyek a szülőknél ugyan látható egészségügyi problémát nem okoznak, de a gyermekvállalást akadályozhatják. A géntesztek óriási áttörést jelentenek, eredményeik ismeretében a láthatatlan „betegség” kezelése gyökeresen megváltoztathatja a teherbeesés előkészületeit és folyamatát pozitív értelemben. Az eredményektől nem kell tartanotok, mert mindenképpen segítik a gyermekáldást!

Akiknek mindenképp javasolt a génteszt elvégzése:

A kicsi fejlődése során, élete szorosan egybeforr az anya életével, szerveinek működésével. Éppen ezért nagyon fontos a baba számára az anya anyagcsere folyamatának egészséges mederbe terelése. Amennyiben az édesanyánál különleges, akár láthatatlan anyagcsere problémák merülnek fel, az a növekedő embrió számára kiemelt kockázatot jelent, mely folsav anyagcsere problémához, vagy akár vetéléshez is vezethet.

A genetikai teszt elvégzése mellett szól az is, hogy a teszt eredményei segíthetik az adott szülész-nőgyógyász szakorvost abban, hogy egyénre szabott terhes gondozási tervet határozhasson meg a számodra, annak érdekében, hogy a Te és a magzat egészségét megóvja. A teherbeesés előtt fontos megismerni az édesanya folsav anyagcsere és véralvadási jellemzőit, hiszen a vetélés emelkedett kockázatát az első 12 hétben sok esetben a véralvadási zavarok erősítik fel.

A magzat fejlődésének tudományos ismeretében pontos heti lebontásban meghatározhatóak azok a védőintézkedések, melyek MAXIMÁLIS BIZTONSÁGOT nyújtanak az áldott állapot során!

Meddőség esetén a genetikai vizsgálat elvégzése szintén indokolt. A meddőség legfőbb genetikai okai lehetnek a következők:

A Férfi Gyermekvállalási Genetikai Csomag elvégzése során megvizsgálják a hímivarsejt keletkezését- és érését befolyásoló genetikai tényezőket. A férfi meddősége leggyakoribb okai között szerepelnek:

A Nagy Géndiagnosztika kutatásai révén ezeket a vizsgálatokat teljes körűen el tudja látni, és kimagaslóan jó arányban képes a korábban meddőnek minősített édesanyáknak reménnyel szolgálni!
Bízunk benne, hogy bónunk révén Hozzátok is beköszönt majd a gyermekáldás!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nagy Gén Diagnosztika Kft. 

Előzetes Időpont egyeztetés ELENGEDHETETLEN:
+36 (30) 210 61 67,
Időpont foglalás lehetséges a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon is.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest
(pontos címet időpont egyeztetésnél kapnak!)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

44 000 Ft

19 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

43%

Hátralévő idő:

9 nap 4:07:29

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban

Érték:

Megtakarítás:

62 000 Ft

12 100 Ft

Kedvezményes ár:

49 900 Ft

20%

Hátralévő idő:

11 nap 4:07:27

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

31%

Hátralévő idő:

2 nap 4:08:36

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!