4 probléma, amivel mindenképpen szükséges a nőgyógyászati vizsgálat

4 probléma, amivel mindenképpen szükséges a nőgyógyászati vizsgálat

2018.02.28. 20:00 Medibon

A szakorvosi ajánlások szerint a nőknek 13-14 éves kortól rendszeresen, évente legalább egyszer el kellene menniük egy nőgyógyászati vizsgálatra. Igen ám, csakhogy a nőgyógyászati vizsgálatot a legtöbb hölgy teljesen feleslegesnek, és kellemetlen dolognak tartja. Pedig a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatokra nem csak áldott állapotban van szükség, mert ezek segítségével egy seregnyi súlyos, akár életveszélyes betegség vehető észre még időben!

19 mód, ahogy a tested szerelmet jelez

19 mód, ahogy a tested szerelmet jelez

2018.02.14. 10:00 Medibon

Valentin nap, és lassan érkezik a tavasz is. Nem túlzás, hogy ez az időszak sokaknak szerelmet hoz. Amikor a pillangók már nemcsak a réten hanem a gyomrodban is zsibonganak, zsong a fejed, és csak úgy dübörög a szív… A kapcsolatok elején a szerelem valóban nyomot hagy a testen, egy sor kémiai reakció indul útjára, amely eléri az egész idegrendszert és a hormonháztartás is. Cikkünkből megtudhatod, mi történik a testedben, amikor szerelmes leszel.

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal
Részletes gyermekgyógyászati kivizsgálás, Dr. Szamosi Tamással