Napi étrendünk része, de a járványoknál is pusztítóbb

Napi étrendünk része, de a járványoknál is pusztítóbb

2018.05.25. 00:00 Medibon

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az elmúlt évtizedekben mindenekelőtt a fertőző betegségek megfékezésén dolgozott, ám most a célok között előre került, a krónikus betegségekhez kötődő veszélyek elhárítása. Ez az anyag az egész világon folyamatosan része az emberek étkezéseinek, de nagyobb veszedelemet jelent, mint egy járvány. Évente körülbelül 500.000 ember hal meg olyan szív- és érrendszeri problémák miatt, amelyek a transzzsírokhoz köthetőek.

Ételek szívbajok ellen

Ételek szívbajok ellen

2018.04.28. 00:00 Medibon

A szív- és érrendszeri megbetegedések napjainkban élen járnak a halálozási okok között. Az étkezéseddel sokat tehetsz azért, hogy elkerüld a szívproblémákat. A recept egyszerű, bár betartani mégis sokaknak jelent gondot: kerüld az egészségtelen ételeket, és helyettük fogyassz táplálékban, rostban és egészséges zsírokban gazdag élelmiszereket! Cikkünkbe összegyűjtöttük azokat az ételeket, melyek hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez, és melyek rendszeres fogyasztásával elkerülhető akár a stroke is.

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Polaris 7 Crystal Harmony kezelés, előtte-utána energetikai állapotfelméréssel
Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal