Vércseppanalízis + Ételintolerancia teszt + Candida-teszt + Orvosi szakvélemény a Dr. Kósnai Diagnosztikai Rendelőben

Vércseppanalízis + Ételintolerancia teszt + Candida-teszt + Orvosi szakvélemény a Dr. Kósnai Diagnosztikai Rendelőben

Ezt a vizsgálatcsomagot elsősorban azoknak ajánljuk, akik krónikus betegségek kialakulását szeretnék megelőzni, vagy meglévő betegségüket karban tartani – mint a magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, emelkedett koleszterinszint, elhízás, hormonális zavarok (pajzsmirigy-alulműködés), gyenge immunrendszer, krónikus gyulladások, allergia stb.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

11 990 Ft

5 500 Ft

Kedvezményes ár:

6 490 Ft

46%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.10.24. - 2018.11.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló vércseppanalízis, Candida-teszt és ételintolerancia teszt 20 allergénre, e-mailes orvosi szakvéleménnyel és szaktanácsadással. (kb. 20 perc.)

A csomag tartalma: 

FONTOS: A felmérés teljes mértékben fájdalommentes! A kezelés nem javasolt: pacemaker viselése, epilepszia, terhesség első felében!

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az egészséges életmód legalapvetőbb feltétele a betegségek, hajlamok korai felismerése, de a már meglévő betegségek esetén is érdemes magadat vizsgáltatni, nyomon követheted ugyanis az alkalmazott gyógyszeres vagy természetes kezelés eredményességét, és szükség esetén korrigálhatod, ami által sokat tehetsz az életminőségedért és élettartamodért is.

Most egy hárompilléres vizsgálatcsomagot vehetsz igénybe ennek érdekében egy fő részére szóló vércseppanalízis, Candida-teszt és ételintolerancia teszt formájában, mely utóbbi 20 allergénre vizsgál. Mindehhez e-mailes orvosi szakvélemény és javaslat is tartozik a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban.

A csomag tartalma tehát: 

Néhány szó az egyes vizsgálatokról:

Vércseppanalízis: A vércseppanalízis vizsgálat során a levett vérmintát azonnal tárgylemezre kenik, majd lefedik, festés, fixálás nem történik. A kenetet nagy nagyítású (1600x) mikroszkópban, sötét látótérben (oldalsó megvilágítás) mellett vizsgálják. Ilyen módon megállapítható az esetleges pH-eltolódás (elsavasodás), salakanyagok jelenléte, kórosan gyors véralvadás (mely érelmeszesedésre hajlamosít), lassú emésztés, kórokozók jelenléte. 

A második, ún. száraz kenet vizsgálata során a szervezet antioxidáns, nyomelem szintjét, nehézfémterheltségét vizsgálják, valamint, hogy van-e gyulladás a szervezetben, milyen a bélrendszer és a nyirokrendszer állapota. 

Az eredmények hozzásegítenek a megfelelő terápiához, mely révén a krónikus betegségek is jelentősen javíthatók. 

Candida-teszt: A vizsgálat kiegészítése Candida-teszttel az immunrendszer pontosabb felmérését célozza, gyengült immunaktivitás, cukorbetegség esetén ugyanis könnyen megszaporodhat szervezetünkben ez az egyébként szokványos élesztőgomba. Ennek szöveteinkben, testüregeinkben való túlzott jelenléte az immunrendszer gyengülését és krónikus gyulladást okozhat. 

Ételintolerancia-teszt: A tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Ez a teszt a leggyakoribb élelmiszer-összetevőkre vizsgál, és utat mutathat az egészségesebb táplálkozás felé, azáltal, hogy kiszűri az ártó tényezőket. Allergének: tejfeherje, tejcukor, tojás fehérje, tojás sargaja, búza, tönköly búza, rozs, zab, élesztő, szója, bab, lencse, borsó, szalicil, na-benzoat, aszpartam, ciklamat-szacharinat, piros, sárga, kék étel festék

Most nem csak a krónikus betegségeknek veheted elejét, de meglévő betegségeidet is élhetőbbé teheted az eredmények tükrében. Kérd a vizsgálatcsomagot, hogy minél hamarabb élvezhesd az előnyeit!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A vizsgálatra itt tudsz bejelentkezni: +36 30 356 2177
Recepció hétköznap: 9:00-15:00-ig, de napközbeni hívásokat is visszahívják pár órán belül;

E-mail: titkarsag@dpek.hu (a foglalt időpont előtt 36 órával tudod lemondani a vizsgálatot)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1133 Budapest,
Kárpát u. 18. 2. emelet

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Alsó végtagi KERINGÉS vizsgálat, kardiológiai, belgyógyászati felméréssel

Alsó végtagi KERINGÉS vizsgálat, kardiológiai, belgyógyászati felméréssel

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

0 nap 16:28:35

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!