Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Tüntesd el a szemölcseidet végleg! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

Tüntesd el a szemölcseidet végleg! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

A mesékben a boszorkány arcát, nyakát szemölcsök, bibircsókok fedik. Ha felnőttként azzal szembesülünk, hogy a mi bőrünkön is megjelennek a rettegett kinövések, akkor nem csoda, ha lesújtva érezzük magunkat. Már csak azért sem, mert a szemölcsöket, ahogyan a herpeszt is, vírus okozza, ami terjedhet. Ajánlatunk minden részlete közelebb vihet a megoldáshoz. Görgess le és olvass tovább!

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

8 100 Ft

Kedvezményes ár:

11 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.07.23. - 2015.10.05.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló bőrgyógyász által végzett szemölcs végleges eltávolítása (1-6 db) (kb. 20 perc)
+ kontroll. 

Az eltávolítást Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi.

FONTOS:

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Amennyiben csak 1-6 darab szemölcsöd van, jó helyen jársz, de, ha 6-nál több szemölcsöd van, amitől megszabadulnál, kattints IDE, mert egy másik ajánlatunkkal többet is eltávolíttathatsz.

A szemölcs kialakulásáét, több mint 100 vírusfaj tehető felelőssé, melyek nagy része a HPV-vírusok közé tartoznak.

A szemölcsök „veszély-faktora” között is van különbség, így akad olyan, amely különösen veszélyes, ezért semmiképpen se piszkáld, soha ne vakard, mert így vírusok garmadáját viheted át a még sértetlen bőrfelületekre is, ahol újabb szemölcsök alakulhatnak ki. Ördögi kör!

Gondoltál már rá?

A körömrágás nem csak borzasztó szokás, de általa szintén szemölcsök kialakulását segítheted elő, mivel a „megrágcsált területen” sérülések keletkezhetnek, amik könnyebben fertőződnek el.

Az izzadósság, a boka süllyedése, illetve a láb egyéb deformitásai pedig a talpi szemölcsök megjelenését erősíthetik.

Az elmúlt néhány évben nőtt Magyarországon a szemölccsel küzdők száma. Ez többek között annak a ténynek is köszönhető,, hogy az egészségtudatosabb életmóddal együtt több időt töltünk fürdőkben és uszodákban, használunk közös edzőtermi sportszereket. Mindez – amellett, hogy az egészségesebb életvitel hasznos és jó – fokozottan növeli azoknak a helyzeteknek a gyakoriságát, amelyek során megfertőződhetünk a szemölcsöt okozó vírus valamelyikével. 

Két kiemelten veszélyeztetett csoport van: 

1) A gyengébb immunrendszerrel rendelkező, fertőzésekre fogékonyabb kisgyermekek. Az ő esetükben a szemölcs fertőzés kezelésének nehézsége, hogy a szemölcsök okozta bőrirritációra reagálva a seb vakargatása elősegíti a fertőzés továbbterjedését – azaz könnyen válhatnak a család többi tagjai is fertőzötté a közvetlen érintkezés, a közösen használt törülköző, vagy bármilyen más háztartási eszköz által. 

2) A kifejezetten legyengült, csökkent ellenálló képességű immunrendszerrel rendelkezők tartoznak ide, így például azok, akik AIDS betegek, szervátültetésen estek át vagy kemoterápiás kezelés alatt állnak daganatos betegségük kapcsán. Az ő esetükben is hatványozottabb gyakorisággal fordul elő a fertőzöttség.

A szemölcs nem csak kellemetlen, de veszélyes is, súlyos szövődményekkel járhat (elég, ha csak a HPV vírus következtében kialakuló méhnyakrákra gondolunk). Ezért elengedhetetlen, hogy időben elkezdjük azok hatékony kezelését. 

A szemölcsök kezelése

Felejtsd el a szemölcsirtó krémekkel történő kezelést, mert a tartós gyógyuláshoz ennél jóval több kell, hiszen a kencék csak a tüneteket enyhítik az okok kezelése helyett, és csak elodázzák a problémát, miközben a szemölcsért felelős vírus csak terjed és terjed…

FONTOS: A szemölcsök kezelése, eltávolítása BŐRGYÓGYÁSZATI FELADAT, mivel a végleges megoldást minden esetben a szemölcsök eltávolítása jelenti.

Ajánlatunk révén most bőrgyógyászra bízhatod 1-6 darab szemölcsöd végleges eltávolítását és az ehhez kapcsolódó kontroll- vizsgálatot.  Az eltávolítást Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi az elismert Vita-Pharm Magánklinikán. 

A klinikán a végleges eltávolítás fagyasztással és égetéssel történik, így maradéktalanul eltávolítható a szemölcs és az azt okozó vírus is. Az ajánlat részeként 1-6 darab szemölcs eltüntetésére kerül sor, a tested bármely pontjáról (az intim területekről is, ha a probléma ezt a területet érinti).

A művelet nem fájdalmas maximum kellemetlen. Utókezelés nem szükséges, mert a Doktor Úr szakszerűen ellátja az eltávolított szemölcsök helyét. Saját megnyugtatásra a kontroll vizsgálatot szintén tartalmazza az ajánlat. A szemölcs-eltávolítás nincs korhatárhoz kötve. 

A fagyasztásos szemölcs-eltávolítás a ma létező egyik legoptimálisabb megoldás, mely során speciális eszköz segítségével a szemölcsöt megfagyasztja a szakorvos. Ennek hatására a kezelt kinövés elemelkedik a bőrfelszíntől, és néhány nap alatt teljesen leszárad.

Hatékonyságát tovább fokozza, hogy a fagyasztás révén megnövekszik a bőr helyi immunvédelme, ez pedig segíti a gyógyulást és a kiújulás megakadályozását is. A helyi kezelések mellé érdemes immunerősítő gyógyszerkészítményeket is szedni, mert általuk fokozható a hatás, és a megelőzés.

Távolíttasd el végleg a veszélyes szemölcsöket, hogy hosszú távon is biztonságban tudhasd magad a kiváltó vírustól! Kérd az ajánlatot mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Menedzserszűrés I: 7 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Menedzserszűrés I: 7 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

33 100 Ft

Kedvezményes ár:

49 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

1 nap 0:14:52

Vásárlók száma: 74

Megkaptuk a kedvezményt!

Teljes körű ortopédiai / reumatológiai vizsgálat specialistával, a MyDoctor Egészségközpontban

Teljes körű ortopédiai / reumatológiai vizsgálat specialistával, a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

5 500 Ft

Kedvezményes ár:

16 500 Ft

25%

Hátralévő idő:

5 nap 0:15:48

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

4 500 Ft

Kedvezményes ár:

40 500 Ft

10%

Hátralévő idő:

4 nap 0:15:49

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!