Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Szemölcs-vészhelyzet ellen: Bőrgyógyász által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

Szemölcs-vészhelyzet ellen: Bőrgyógyász által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

Pont-pont-vesszőcske… csenghet ismerősen a mondóka, amikor a tükörben vizslatjuk a testünkön megjelenő érdes kis bőrkinövéseket. Bizony a HPV, azaz humán papilloma vírus által okozott szemölcsök nem törődnek azzal, hogy szeretnénk makulátlan bőrt: könnyen, gyorsan terjednek, és még az olyan testtájakon is képesek megjelenni, mint az intimterületek. Ha a te testedet is megtámadták, akkor ajánlatunkkal most véget vethetsz uralmuknak és bőrgyógyász-szakorvosra bízhatod végleges eltávolításukat. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

8 100 Ft

Kedvezményes ár:

11 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.02.29. - 2016.05.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló bőrgyógyász által végzett szemölcs végleges eltávolítása (1-6 db) (kb. 20 perc)
+ Kontroll

FONTOS:

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Amennyiben csak 1-6 darab szemölcsöd van, jó helyen jársz, de, ha 6-nál több szemölcsöd van, amitől megszabadulnál, kattints IDE, mert egy másik ajánlatunkkal többet is eltávolíttathatsz.

A szemölcs, bár elsőre ártalmatlannak látszik, számtalan rizikót hordoz magában. Soha ne vakard, piszkáld, vagy próbáld meg házilag eltávolítani, mert elfertőződhet, és nagyobb léptékben terjedhet így. Arról nem beszélve, hogy így vírusok garmadáját viheted át a még sértetlen bőrfelületekre is. Ördögi kör!

Jó, ha tudod

A körömrágás nem csak borzasztó szokás, de általa szintén szemölcsök kialakulását segítheted elő, mivel a „megrágcsált területen” sérülések keletkezhetnek, amik könnyebben fertőződnek el.

Az izzadósság, a boka süllyedése, illetve a láb egyéb deformitásai pedig a talpi szemölcsök megjelenését erősíthetik.

Napjaink életmód hóbortjainak köszönhetően egyre több időt töltünk edzőtermekben, közös zuhanyzó helyiségekben, fürdőkben, szaunában, uszodában. Mindez – amellett, hogy az egészségesebb életvitel hasznos és jó – fokozottan növeli azoknak a helyzeteknek a gyakoriságát, amelyek során megfertőződhetünk a szemölcsöt okozó vírus valamelyikével. 

Két kiemelten veszélyeztetett csoport van: 

1) A gyengébb immunrendszerrel rendelkező, fertőzésekre fogékonyabb kisgyermekek. Az ő esetükben a szemölcs fertőzés kezelésének nehézsége, hogy a szemölcsök okozta bőrirritációra reagálva a seb vakargatása elősegíti a fertőzés továbbterjedését – azaz könnyen válhatnak a család többi tagjai is fertőzötté a közvetlen érintkezés, a közösen használt törülköző, vagy bármilyen más háztartási eszköz által. 

2) A kifejezetten legyengült, csökkent ellenálló képességű immunrendszerrel rendelkezők tartoznak ide, így például azok, akik AIDS betegek, szervátültetésen estek át vagy kemoterápiás kezelés alatt állnak daganatos betegségük kapcsán. Az ő esetükben is hatványozottabb gyakorisággal fordul elő a fertőzöttség.

A szemölcs nem csak kellemetlen, de veszélyes is, súlyos szövődményekkel járhat (elég, ha csak a HPV vírus következtében kialakuló méhnyakrákra gondolunk). Ezért elengedhetetlen, hogy időben elkezdjük azok hatékony kezelését. 

A szemölcsök kezelése

Felejtsd el a szemölcsirtó krémekkel történő kezelést, mert a tartós gyógyuláshoz ennél jóval több kell, hiszen a kencék csak a tüneteket enyhítik az okok kezelése helyett, és csak elodázzák a problémát, miközben a szemölcsért felelős vírus csak terjed és terjed…

FONTOS: A szemölcsök kezelése, eltávolítása BŐRGYÓGYÁSZATI FELADAT, mivel a végleges megoldást minden esetben a szemölcsök eltávolítása jelenti.

Ajánlatunk révén most bőrgyógyászra bízhatod 1-6 darab szemölcsöd végleges eltávolítását és az ehhez kapcsolódó kontroll- vizsgálatot. 

A klinikán a végleges eltávolítás fagyasztással vagy elektrocoagulatio-s eljárással történik, így maradéktalanul eltávolítható a szemölcs és az azt okozó vírus is. Az ajánlat részeként 1-6 darab szemölcs eltüntetésére kerül sor, a tested bármely pontjáról (az intim területekről is, ha a probléma ezt a területet érinti).

A művelet nem fájdalmas maximum kellemetlen. Utókezelés nem szükséges, mert az orvos szakszerűen ellátja az eltávolított szemölcsök helyét. Saját megnyugtatásra a kontroll vizsgálatot szintén tartalmazza az ajánlat. A szemölcs-eltávolítás nincs korhatárhoz kötve. 

A fagyasztásos szemölcs-eltávolítás a ma létező egyik legoptimálisabb megoldás,mely során speciális eszköz segítségével a szemölcsöt megfagyasztja a szakorvos. Ennek hatására a kezelt kinövés elemelkedik a bőrfelszíntől, és néhány nap alatt teljesen leszárad.

Hatékonyságát tovább fokozza, hogy a fagyasztás révén megnövekszik a bőr helyi immunvédelme, ez pedig segíti a gyógyulást és a kiújulás megakadályozását is. A helyi kezelések mellé érdemes immunerősítő gyógyszerkészítményeket is szedni, mert általuk fokozható a hatás, és a megelőzés.

Az elektrocoagulatio tulajdnképpen egy elektromos kés, a készülék hegyénél 100-150 Celsius fokos hő képződik, ezzel roncsolják, azaz vágják le a szemölcsöt. A bőr alá nem hatol be, és az arcon vagy egyébb látható, érzékeny helyekről is nagyon jó kozmetikai eredménnyel el lehet vele eltávolítani a szemölcsöket. 

Ne hagyd, hogy tested a vírusok szabad prédája legyen, bízd bőrgyógyászra szemölcseid eltávolítását.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156. (Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

3 500 Ft

Kedvezményes ár:

31 500 Ft

10%

Hátralévő idő:

5 nap 8:09:41

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

5 alkalommal 30 perces Infrashape Horizontal edzés előleg

5 alkalommal 30 perces Infrashape Horizontal edzés előleg

Érték:

Megtakarítás:

19 950 Ft

15 750 Ft

Kedvezményes ár:

4 200 Ft

79%

Hátralévő idő:

0 nap 8:09:46

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

28 000 Ft

38%

Hátralévő idő:

1 nap 8:08:45

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!